Tervisemure
kas paks
22a 06. jaanuar 2006, kl 22.31 |
.... 06. jaanuar 2006, kl 22.33 |
(issakemiksmadelfisseronisin) 06. jaanuar 2006, kl 22.50 |
Tead, kulla teemaautor, nüüd, mil oled juurde võtnud NIIKOHUTAVALTPALJU, sest kandsid last ja pead teda toitma, nüüd isegi PÄIKE ei paista Su peale ja tramm, tead, tramm ei ava MITTE KUNAGI UKSI, kui Sa peatuses seisad, sest Sa ei mahu uste vahelt ju läbi ...
Ilma sarkasmita ... rinnaga toitmisel kukuvad kilod kolinal ja kui ei kuku, palju jalutamist (LAPSEGA) suurepäraseks abiks. Pisike musi magab värskes õhus nagu oleks narkoosi saanud ja Sinu kilod kaovad nõiaväel.
Kui tahad lisaks end liigutada vaata soovitatavalt jooga poole, et "pahad" ained piimaga koos lapsele ei satuks (loe vastavat kirjandust, sry, ei viitsi hetkel linki otsida). Üldiselt on nii, kui igasugust rasvast jms sisse ei pugi võtad imetades maha, nii mis mühiseb :) Ah jaa, kõige tähtsam, räägi oma arstiga :)
Ilma sarkasmita ... rinnaga toitmisel kukuvad kilod kolinal ja kui ei kuku, palju jalutamist (LAPSEGA) suurepäraseks abiks. Pisike musi magab värskes õhus nagu oleks narkoosi saanud ja Sinu kilod kaovad nõiaväel.
Kui tahad lisaks end liigutada vaata soovitatavalt jooga poole, et "pahad" ained piimaga koos lapsele ei satuks (loe vastavat kirjandust, sry, ei viitsi hetkel linki otsida). Üldiselt on nii, kui igasugust rasvast jms sisse ei pugi võtad imetades maha, nii mis mühiseb :) Ah jaa, kõige tähtsam, räägi oma arstiga :)
neiu19 06. jaanuar 2006, kl 23.10 |
* 06. jaanuar 2006, kl 23.46 |
oijah 06. jaanuar 2006, kl 23.48 |
... 07. jaanuar 2006, kl 00.00 |
22 07. jaanuar 2006, kl 00.10 |
. 07. jaanuar 2006, kl 02.13 |
ka 3 kg üle 07. jaanuar 2006, kl 02.36 |
tüüpiline! paksud , hea küll, andke andeks, ümarad võivad küll ohkida ja põdeda liigsete kilode pärast, aga kui mõnel saledamapoolsel on tõesti üle see 3 kg, siis tundub justkui piinlik olevat sellest üleüldse rääkidagi! uskuge või mitte, aga raske on olla! ja väga raske on neid väheseid kilosid maha saada, 30kg-st on ilmselt palju kergem lahti saada kui 3kg-st. aga enesetunne kannatab. kadedad olete, vot mis!
ohjah 07. jaanuar 2006, kl 09.39 |
pole miskit üle 07. jaanuar 2006, kl 09.44 |
... 07. jaanuar 2006, kl 11.30 |
niiiiiiiiii! 07. jaanuar 2006, kl 13.58 |
m 07. jaanuar 2006, kl 15.42 |
* 07. jaanuar 2006, kl 18.12 |
mutetsema PEAB just selle mõne kilo pärast,kohe saja kallale asudes-mitte siis kui neid juba30 üle on.ise sõin kah endale nüüd pühadega 2kilo juurde ja nüüd tegelen selle probleemiga.olen ka kunagi kaalujälgijates käinud,kui 5kilo oli vaja maha võtta ja ise hakkama ei saanud.olin siis59,6ja teate,kui vaenulikult minusse seal tegelikult suhtuti(peale rühmajuhi),umbes nii,nagu oleksin ma täiesti vales kohas,aga mul oli ju ka siis ülekaal,mitte ei olnud anoreksik.olen suht lühikest kasvu
to: ka 3 kg üle 07. jaanuar 2006, kl 21.31 |
Tead, minu soovitus sulle - võta see 30 kg juurde, siis tule siia rääkima, KUI raske võib olla ülekaal ja kui raske on kaalust maha võtta. Õieti, kumb on raskem maha võtta, kas 3 või 30. Naeruväärt, kes kah sõna võtavad. Usu sina mind - ka tõeliselt paksud on olnud kunagi 3 kg üle, las nemad räägivad.
eelmisele 07. jaanuar 2006, kl 22.30 |
r 07. jaanuar 2006, kl 23.23 |
eneL 07. jaanuar 2006, kl 23.29 |
eelmisele,
eks see ole hiiliv. Alguses 3 kilo üle, millega vahel edukalt, vahel edutumalt võideldakse, siis hiilivalt tuleb veel paar (ütleme haigevoodi perioodil või mingi raske töö perioodil). Pärast haigust see 2 alguses maha, aga see kolm ei taha kuidagi minna. Veel enam - see 2 tahab tagasi tulla. Siis mingil perioodil lisandub veel paar. Nüüd muutub juba omamoodi eesmärgiks see algkaal, millest kunagi taheti 3 alla võtta jne. jne.
eks see ole hiiliv. Alguses 3 kilo üle, millega vahel edukalt, vahel edutumalt võideldakse, siis hiilivalt tuleb veel paar (ütleme haigevoodi perioodil või mingi raske töö perioodil). Pärast haigust see 2 alguses maha, aga see kolm ei taha kuidagi minna. Veel enam - see 2 tahab tagasi tulla. Siis mingil perioodil lisandub veel paar. Nüüd muutub juba omamoodi eesmärgiks see algkaal, millest kunagi taheti 3 alla võtta jne. jne.
21:31 to eelmisele 08. jaanuar 2006, kl 07.31 |
Just sellepärast ei hakatagi asjaga kohe peale, et 3 kilokest, isegi viis EI tee olemist raskeks, pikem inimene ei saa seda isegi riiete järgi aru. Ja kui pole just närvihaige kaalumaniakk, siis ju ei kaalu ka ennast, kui midagi välja ei paista. Paksuks ei pea tingimata õgima, piisab näiteks mõnekuusest stressiperioodist mõnede lisashokolaadiampsudega päevas ja ei pane tähelegi, kui on sellest 10 kilo saanud. Aga stressis, hiljem võibolla isegi depressioonis inimesel on juba ükskõik, sest muud probleemid on suuremad. Klassikaline mudel paksust muretut elu elavast rammusat toitu vitsutavast lõualotiga tädist või ka onust on ammu vananenud.
* 08. jaanuar 2006, kl 09.27 |
Teema autoril lihtsalt ei ole ülekaalu:))
Aga kui üldiselt rääkida siis on see õige küll, et peale tuleb hakata siis kui 3-5 kg. ülekaalu on mitte siis kui 30 kg.
Nt. mina olin omal ajal normaalkaalus ja nüüdseks olen ka normaalkaalus tubli 25 kg. üle , siis kui 3-5 kg. ülekaalu oli siis ei võtnud seda üldse traagiliselt, mõtlemine oli selline, et lapsed väiksed ja küll see tulevikus maha läheb aga võta näpust, hoopis tuli iga aastaga neid kilokesi ilusti juurde. Ja nii ta täpselt lähebgi, iga aasraga lisandub märkamatult 2 lisakilo aga kui mõelda palju neid 10-15 -20 aastaga lisandub.
Endal need lisakilod ongi täpselt nii tulnud, et peale viimase lapse sündi millest saab kevadel 13 aastat hakkas iga aasta paar lisakilo tulema ja nüüd on kenast lisandunud 25 kilokest:P
Ei oska arvat kas kergem on saada lahti 3 kg. või 30 kg. , pigem siiski 3 kui tahtejõudu on. Põhimõte ongi selles, et see 25-30 lisakilo koguneb aastatega aga lahti tahetakse sellest saada poole aastaga j akui ei õnnestu siis palajud löövad käega.
Aga kui üldiselt rääkida siis on see õige küll, et peale tuleb hakata siis kui 3-5 kg. ülekaalu on mitte siis kui 30 kg.
Nt. mina olin omal ajal normaalkaalus ja nüüdseks olen ka normaalkaalus tubli 25 kg. üle , siis kui 3-5 kg. ülekaalu oli siis ei võtnud seda üldse traagiliselt, mõtlemine oli selline, et lapsed väiksed ja küll see tulevikus maha läheb aga võta näpust, hoopis tuli iga aastaga neid kilokesi ilusti juurde. Ja nii ta täpselt lähebgi, iga aasraga lisandub märkamatult 2 lisakilo aga kui mõelda palju neid 10-15 -20 aastaga lisandub.
Endal need lisakilod ongi täpselt nii tulnud, et peale viimase lapse sündi millest saab kevadel 13 aastat hakkas iga aasta paar lisakilo tulema ja nüüd on kenast lisandunud 25 kilokest:P
Ei oska arvat kas kergem on saada lahti 3 kg. või 30 kg. , pigem siiski 3 kui tahtejõudu on. Põhimõte ongi selles, et see 25-30 lisakilo koguneb aastatega aga lahti tahetakse sellest saada poole aastaga j akui ei õnnestu siis palajud löövad käega.
muu mure 08. jaanuar 2006, kl 11.50 |
Mul nats teist laadi küsimus.Kui võtate kaalus no 3-5 kg alla, kas siis olete täheldanud, et ka rinnad muutuvad väiksemaks ja pehmemaks. Seda nagu ei tahaks. Või on see ainult minu probleem või vanusega seotud (42)? See tegelikult häirib hirmsasti, ei teagi nüüd, kas peaks uuesti kaalus juurde võtma. samas selles kaalus on väga hea olla, kõik riided istuvad jne. Kaal ei langenud mul dieediga vaid peale oppi, otsustasin, et säilitangi selle kaalu kuid nüüd muud probleemid.
Ma ei ole ise ka mingi ülekaaluline ennem olnud ja seetõttu saan teemaalgatajast väga hästi aru. See paar kilo on enesetunde küsimus. Nn " paksude seltskonnas " oma suud selle koha pealt ei tasu lahti teha, võib ainult sõimata saada.
Mina hetkel ei söö peale kuut või seitset(vahest ikka söön ka), ei lahmi omale arutult magusat sisse ja teen umbes tunni ajaseid jalutuskäike pea iga päev.
Ma ei ole ise ka mingi ülekaaluline ennem olnud ja seetõttu saan teemaalgatajast väga hästi aru. See paar kilo on enesetunde küsimus. Nn " paksude seltskonnas " oma suud selle koha pealt ei tasu lahti teha, võib ainult sõimata saada.
Mina hetkel ei söö peale kuut või seitset(vahest ikka söön ka), ei lahmi omale arutult magusat sisse ja teen umbes tunni ajaseid jalutuskäike pea iga päev.
muu mure 08. jaanuar 2006, kl 11.52 |
user_15b849 29. märts 2025, kl 23.52 | Registreerus: 8 kuud tagasi Postitusi: 2 |
Lisa postitus