"maria" - 14:56
Lugupeetud Maria!
Olen paraku juba 80+ - pole midagi parata. Ja enam ei häbene, et olen inimene lihast, luust ja verest ja Jumalale tänu: mitte ilmetu, surnud kestaga plastiknukk.
Miks pisut norija??? Sest veenan juba üle 30 aasta kadestamisväärselt noori: kullakesed, tehke, mis tahate, olge, millised olete, aga ÄRGE MINGE VANAKS!
Soovitan seda ilma igasuguse tagamõtteta, aga OMETI MITTE KEEGI EI TAHA ÕPPUST VÕTTA!!!
Ja minu kogemus: mida vähem NOORUSES oma välimuse pärast muretseda, seda VÄHEM VAJA VANADUSES NOORUSES TEHTUD VIGU KORRIGEERIDA! See käib 100% ka naha ja tema omaduste pihta!
Arvan, et NOORUSES tuleks looduse poolt kaasa antud HEAD OMADUSED veidi rõhutada, mitte ebameeldivaid omadusi VARJAMA, KATMA hakata - siis ebameeldiv jääb märkamatuks, hea aga tuleb esile.
ELAV NAHK on meie suurim organ - olgu ta elav koos kogu verevarustusega. Ja see, kas veresoonkond asub sügaval naha sees või selle pealipinna lähedal, ei ole parandatav.
Veenilaiendid, jah, need saab RAVIDA näiteks hepariinsüstidega, aga see ei tee veresoonkonda nähtamatuks.
Muide - jalgade epileerimine, raseerimine, karvade välja kitkumine aitab veresooned esile tõsta - sest see on naha VIGASTAMINE.
Oehh, küll on hea, sai südamelt ära jorisetud!