Ma olen elus igasuguseid dieete proovinud, aga praegune toitumisviis - dieediks oleks seda piinlik nimetada - toimib.
Ainult aega võtab - imedieetidega olen kähku maha ja veel rutem tagasi kõik kilod saanud, nüüd läheb tasapisi aga kindlalt. Jaanuari algusest siiani olen kaotanud 10,2 kg (aga no start oli ka juba 99 pealt - uskumatu, kuhu inimese kaal võib jõuda!)
Praegu on nii, et:
Hommikul kaerapuder(3 spl kaerahelbeid, 1 spl kliisid, 50 ml piima ja 200 ml vett - ei suuda kuidagi veega tehtud putru süüa!
Pudrule peale 1 tl mett, juurde 150 g lahjat jogurtit. Lisaks üks võileib (täisteraleib, paar viilu õhulist kana- v kalkunisinki, lahja toorjuust või asemel, mõni viil tomatit). Tass kohvi.
Lõunal söön töö juures. Tavaline praad, mida just pakutakse, eelistan kala, kana, kalkunit, loomaliha, ülepäeva loobun kartulist, alati võtan juurde kaks toorsalatit, klaasi keefiri v vett. U 2x nädalas lõunaks juurviljasupp.
Kl nelja-viie paiku õun v pirn.
Õhtul kodus mõni salat (hiina kapsas, lumekrabi, tomat, kodujuust; vahel hiina kapsas, tuunikala, muna, tomat, kurk, kerge äädikaga õlikaste), terakukkel v täisteraleib, roheline tee.
Katsun selle koduse õhtusöögi sättida kl 18-19 vahele. Kui õhtul kõht tühi, joon tassi rohelist teed, võtan lusikatäie mett juurde ja katsun tegemist leida - siis ei märkagi, et kõht tühi.
Igatahes püüan õhtul mitte süüa.
Kui mõnel päeval magusaisu võimatuks läheb, söön paar tükki tumedat šokolaadi. Ja nädalavahetustel võtan suhteliselt vabalt, söön enamvähem kõike, aga mõõdukalt, rasvast väldin.
Püüan jalgsi kõndida nii palju kui vähegi võimalik, kaks-kolm korda nädalas teen staadioniringil v looduses kepikõndi.
Kokku on tulemus suurepärane, ise olen väga rahul.