Tervisemure
pH toitumine
kiks 04. märts 2010, kl 16.25 |
Marii 04. märts 2010, kl 16.26 |
valutaja 04. märts 2010, kl 18.43 |
valutaja 04. märts 2010, kl 20.19 |
Selle testi jaoks on lihtsalt vaja seda indikaatorpaberit, mis suhu saab panna, so. nagu kleeplint rullist aga ma kahjuks ei küsinud sellelt inimeselt, kust ta sai. Võin uurida. Aga mõni kuu tagasi räägiti, et selline asi tuleb ka apteekidesse müügile, vähemalt see indikaatorpaber, mida naised saavad kasutada.
No ja ma ei tea, mida uskuda või mitte aga olen omal algatusel tõesti väga rangelt seda toiduasja nüüd jälginud ja juba hommikuti pea vähem uimane ja kuidagi maitsed muutumas- ei taha enam tavalist praadi, mis mulle muidu niiii maitses. Imelik kohe.
No ja ma ei tea, mida uskuda või mitte aga olen omal algatusel tõesti väga rangelt seda toiduasja nüüd jälginud ja juba hommikuti pea vähem uimane ja kuidagi maitsed muutumas- ei taha enam tavalist praadi, mis mulle muidu niiii maitses. Imelik kohe.
Marii 04. märts 2010, kl 21.59 |
Mall 04. märts 2010, kl 22.27 |
to kiks: minu mäletamist mööda toiduainete kuumutamisel nende aluselisus võib muutuda happeliseks ja kuskil pH raamatus on vist juttu ka sellest, et kuumutada toitu võib kuni 37 kraadini( kui ma õigesti mäletan) , siis seda ei juhtu ...
aga teistele ka küsimus / arvamus: olen ikka mõelnud selle Innerlight rohejoogi peale, et kust kohast võtta see kindlus, et kõik need 49 taime, millest see pulber koosneb, on kasvatatud absoluutses eraldatuses , puhtas keskkonnas jne , nagu tootja väidab ?
aga teistele ka küsimus / arvamus: olen ikka mõelnud selle Innerlight rohejoogi peale, et kust kohast võtta see kindlus, et kõik need 49 taime, millest see pulber koosneb, on kasvatatud absoluutses eraldatuses , puhtas keskkonnas jne , nagu tootja väidab ?
valutaja 05. märts 2010, kl 17.43 |
toitun tavaliselt,hommikul tee ja paar võileiba,lõunaks soe toit,õhtusöök tavaliset 5-6 paiku ,ja 8 paikku veel tass suhkrutta teed....kuna maoga probleeme siis pean hoolikalt toiduaineid valima...vaevused ,pidev köhatamine ,lima tuleb kurkku ja see allaneelatav lima ärritab magu,suu limaskest kipitab ,keelvalu
to kiks jään ikka infot ootama selle idikaatorpaberi kohta...huvipärast tahaks ka hapesust mõõta
to kiks jään ikka infot ootama selle idikaatorpaberi kohta...huvipärast tahaks ka hapesust mõõta
kiks to Marii 06. märts 2010, kl 16.56 |
Mulle mõjub hästi, kui söön nii- hommikul aluseline vesi+salat. Veidi hiljem aluseline puder(spelta, tatar), lõunaks aurutatud(mitte keedetud) köögivili+salat, leivaviil. Sageli just püreedena. Õhtul kala ja salat vms. Vahepaladeks veel toorest köögivilja, greipi, kookost või pisut happelist puuvilja. Joon palju(vajadus suurem). Lisana kasutan Ca, Mg, õlisid. Teraviljatooteid teen ise või ostan neid pärmita asju+ mahetooteid. Idandan igasugu kraami. Loominguline peab olema..
kata 06. märts 2010, kl 20.54 |
appikene, peaasi, et keegi "doktor" ajab mingeid ideemullikesi välja, mida arusaamatumad, seda rohkem "peale minevamad", organism on nii loodud, et söök ei tekita küll mingit pH muutust. Oma sülje, pissi või mis muu ollusega võite ju mängida, mängija arukust see küll ei näita aga eks iga üks ise teab, mida teeb. Tana loeb dr Young, homme dr Old, ülehomme dr Idiot ......
kata 06. märts 2010, kl 20.55 |
appikene, peaasi, et keegi "doktor" ajab mingeid ideemullikesi välja, mida arusaamatumad, seda rohkem "peale minevamad", organism on nii loodud, et söök ei tekita küll mingit pH muutust. Oma sülje, pissi või mis muu ollusega võite ju mängida, mängija arukust see küll ei näita aga eks iga üks ise teab, mida teeb. Tana loeb dr Young, homme dr Old, ülehomme dr Idiot ......
OK 07. märts 2010, kl 16.34 |
Mina olen ka jälginud toitainete sobivust ning olen just nüüd tervenenud oma tervisehädadest, millega maadlesin aastaid. Samas pole kunagi magusat näost sisse ajanud ja kehakaal pole olnud probleemiks. Ehk pole see Young nüüd tõesti mingi imeloom aga tõeterad, et õige toit on olulisim tervendaja, selles olen küll veendunud. Ning kuigi ehk ei tahaks aga sageli väga range dieet ja toidulaua muutus just tervendada aitabki, miskit pole teha.
ilse 29. märts 2010, kl 14.25 |
Inimene on isereguleeruv süsteem, suur keeruline puhverlahuste kompleks. Suust ei tasu küll mingeid pH muutusi otsida. Paberiga neid ei tuvasta.
Aga üks asi, mis võib tasakaalustatud toitumise kohta informatsiooni anda, on uriin - kui midagi juhtub ülearu olema, saadetakse kehast välja.
Tasakaalustatud toitumise kohta on aastakümneid tarka juttu räägitud - roheliste salatite kasulikkusest ja muust. Et liha ei pruugi väga ohtralt sisse vohmida s.t.ühekülgselt valkudega liialdada (happelised jäägid!) Kui üks asi tavalises kulunud terminitega keeles pärale ei jõua, võib uue sildi külge panna ja kohe on agaraid järgijaid s.t. tervislikumalt toitujaid rohkem.
Kui nüüd hullult aluseliseks minna, võib mõnel juhul uriinist kaltsium hüdroksiidi hakata välja sadenema - kuseteedesse kivid tekkida.
Kas rohelisi lehti ja vilju just möglaks peab ajama (siis võib vist kinnisilmi suurema koguse sisse valada)- seedimine algab ju suust ja neid taimseid produkte võiks ju ka mäluda ja süljega niisutada.
Lugege näiteks mõnda vana head raamatukest - Vello Salupere "Toitumistavad" 1982, saate aru, kus midagi seeditakse ja mis järele jääb.
Aga üks asi, mis võib tasakaalustatud toitumise kohta informatsiooni anda, on uriin - kui midagi juhtub ülearu olema, saadetakse kehast välja.
Tasakaalustatud toitumise kohta on aastakümneid tarka juttu räägitud - roheliste salatite kasulikkusest ja muust. Et liha ei pruugi väga ohtralt sisse vohmida s.t.ühekülgselt valkudega liialdada (happelised jäägid!) Kui üks asi tavalises kulunud terminitega keeles pärale ei jõua, võib uue sildi külge panna ja kohe on agaraid järgijaid s.t. tervislikumalt toitujaid rohkem.
Kui nüüd hullult aluseliseks minna, võib mõnel juhul uriinist kaltsium hüdroksiidi hakata välja sadenema - kuseteedesse kivid tekkida.
Kas rohelisi lehti ja vilju just möglaks peab ajama (siis võib vist kinnisilmi suurema koguse sisse valada)- seedimine algab ju suust ja neid taimseid produkte võiks ju ka mäluda ja süljega niisutada.
Lugege näiteks mõnda vana head raamatukest - Vello Salupere "Toitumistavad" 1982, saate aru, kus midagi seeditakse ja mis järele jääb.
Marii 29. märts 2010, kl 19.24 |
Mina olen ka üldiselt tervisliku toitumise poolt ja paljuski on pH-imes tõde, ent ma ei saa ka aru, miks seda rohelist peab püreestama. Ma üldiselt ei ole üldse elektriliste masinate fänn ja õrna salatilehe kallale nuimiksriga minna tundub kuidagi eriti jõhker. Toidu struktuur muutub ka vastavalt purustamise viisile. Näiteks nii pole võimalik mune nuimiksriga vahustada ja kartulipudru muudab nuimikseri söödamatuks tihkeks limaks. Kuna ma neid purustamisel tekkivaid protsesse täpselt ei mõista, tahaks sellest rohkem teada ja enne igaks juhuks oma salati kallale pööraselt pöörlevate nugadega ei läheks.
yogette 16. september 2011, kl 00.16 |
Merit 20. aprill 2012, kl 18.54 |
Umeboshi Plum 21. aprill 2012, kl 09.41 |
Umeboshi Plum - sellise nime on saanud aluselise toimega aprikoosid, neid on hoitud päikese käes, siis meresoola ja Shiso lehtedega 6 kuud marineeritud.
On ensüümide ning orgaaniliste hapete rikas, maitselt tulisoolased. Veebis on nende kohta täpsemat infot. Eestis ma kahjuks müügikohta ei tea.
vt ka http://macrobiotics.co.uk/articles/umeboshi.htm
On ensüümide ning orgaaniliste hapete rikas, maitselt tulisoolased. Veebis on nende kohta täpsemat infot. Eestis ma kahjuks müügikohta ei tea.
vt ka http://macrobiotics.co.uk/articles/umeboshi.htm
yuri 19. aprill 2013, kl 03.45 |
Ma olen Thomas Juri Eestist. Ma olen olnud ohver pettus.
Olen otsinud laenu online on viimase 3 aasta jooksul ja ma kaotasin
üle 36000 Suurbritannia naela ja ma ei saanud laenu Kuni ma leidsin ettevõte
nimega Global Edge Financial firma, kes andis mulle laenu 250000 Suurbritannia naela pärast maksmist pangaülekande kulud.
Kui otsite legit laenuandja ma teile nõu minuga nii, et ma annan sulle oma kontaktaadress. Seal on palju võltsitud laenuandjad internetis paludes nii palju makse nagu
Panga ülekande tasu, Kindlustus tasu, Activation tasu, Maksu tasu avamine
konto tasud, mitteeluhoonetega tasu, laenu algatamine tasu. Kõik need
tasud on ainult vahend kaevandavate raha sinult. Kõik maksate on
pangaülekandega tasu. (C.O.T), ma ei taha, et sa lähed läbi
valud käisin läbi inimestega Aafrika, Suurbritannia, Malaisia,
India ja Hispaania. Mul on väga hea meel, et panna sind õiges suunas.
Kui sa saad selle teate saata seda teistele ja lase neil saada abi ja
peatus raha kaotada kelmuse.
minu e-posti aadress on: hew.scott09 @ yahoo.com
Olen otsinud laenu online on viimase 3 aasta jooksul ja ma kaotasin
üle 36000 Suurbritannia naela ja ma ei saanud laenu Kuni ma leidsin ettevõte
nimega Global Edge Financial firma, kes andis mulle laenu 250000 Suurbritannia naela pärast maksmist pangaülekande kulud.
Kui otsite legit laenuandja ma teile nõu minuga nii, et ma annan sulle oma kontaktaadress. Seal on palju võltsitud laenuandjad internetis paludes nii palju makse nagu
Panga ülekande tasu, Kindlustus tasu, Activation tasu, Maksu tasu avamine
konto tasud, mitteeluhoonetega tasu, laenu algatamine tasu. Kõik need
tasud on ainult vahend kaevandavate raha sinult. Kõik maksate on
pangaülekandega tasu. (C.O.T), ma ei taha, et sa lähed läbi
valud käisin läbi inimestega Aafrika, Suurbritannia, Malaisia,
India ja Hispaania. Mul on väga hea meel, et panna sind õiges suunas.
Kui sa saad selle teate saata seda teistele ja lase neil saada abi ja
peatus raha kaotada kelmuse.
minu e-posti aadress on: hew.scott09 @ yahoo.com
Lisa postitus