Nurse Betty,tänan sind,aga sa paned mind tõesti hirmu tundma.Kõigepealt teadmiseks et meie perearst ongi selline kes mingeid analüüse ei tee ja kuhugi ei saada.Aga arsti juurde läksin sellepärast,et mingil nädalalõpul hakkas peale halb enesetunne,iiveldus rütmihäired kerged,temp35,5-36,1,isutus,peavalu,olin nädala haiguslehel ,siis läksin uuesti tööle sest vaja oli minna,olin 2 päeva tööl,tervis läks veel halvemaks,uurisin netist igasugu asju oma sümptomite kohta,olid lisandund veel lihasvalud ja värinad ja öösel ka väike higistamine,arvasin ise et ehk on kilpnääre või maks haige,siis helistasin arstile ja palusin vereanalüüsid kilpnäärmele ja maksale ja nii saigi need analüüsid tehtud.Vastuse sain läbi telefoni teada,et kilpnäärme ja maksa analüüsid korras,aga kaalium kõrge naartium madal,et äkki toitumisest või ainevahetusesest, Madal temperatuur püsind juba 2,5 nädalat,eile ja täna oli juba 36,5 ,see vist juba normaalne.Aga enesetunne ikka halb,üks imelik asi veel ,kui teen jalgadele soojavee vanni,lähevad põlved kohe paiste,mõne aja möödudes kaob.nüüd lisandund ka alaseljavalu(mitte küll tugev ja mitte koguaeg)Esmaspäeval võtan uuesti arstiga ühendust,kuigi mõtlesin tasulisse konsultatsioonile minna.Ma helistasin ka 1220 ,aga ka ei osatud midagi öelda.söön ka korrapäraselt,kuigi viimane aasta kaalujälgijate retseptide järgi,liha ,kala,puu-ja juurviljad,piimatooted,iga päev1,5-2l vett,õhtul peale kuut enam ei söö.Kaal mul juba ammu paigas ,aga söömis harjumised nagu samaks jäänud,olin enne seda häda terve inimene.Kunagi 30 aastat tagasi olen kollatõbe põdenued.Kui oskad veel midagi tarka öelda siis anna teada,kui esmaspäeval arstil ära käin ,annan sulle ka teada.Aitäh sulle igatahes kaasa mõtlemast