Natuke veel ennatlik postitus, aga loodame parimat. Olen AASTAID olnud mures ja jätkuvalt pideva kerge sügelusega. Päeval segab harva, aga eriti õhtul ja viimasel aastal sügan juab ka läbi une. Ikka väga häirib, selline kipitab sügelus nagu kuuseokas püksis krt :D
Alguse sai see oma 20a tagasi. Tasapisi. Olin USAs ja seal toit sitt ning palju oli rattaga sõitmist. Minuarust siis ägenes. Ja sügeleb just see naha pindmine osa päris päraku ava servades.
Kunagi ammu käisin ka arstile näitamas, siis soovitas tsinkkreemi. Mulle see ei aidanud.
Olen ise püüdnud nahka seal rahustada ja määrinud nii kookos kui oliiviõli. Aitab, aga lühikest aega.
Nüüd siis hakkasin rohkem asja uurima, kuna sügelus segab juba öösitigi. Ei kujuta neiuga koos magadagi, kui ma seal sügan. Ja siit sain idee....äkki on miski seen vohamas. Ja see travocort kreem.
Lasin arstil kirjutada fucicort , see ka pmts seene vastane. Paar päeva olen kasutanud ja julgeks öelda, et parem on kindlasti.
Jälgime, vaatame edasi.
Krt, kust ja miks need seened seal vohavad? Liigun palju, pesen puhta veega.
Ps..a...ja olen märganud, et pikemalt magusat süües ägeneb. Sama kui juua nisauõlut, seal pärm sees veel.