Tervisemure
naistearsti rakveres?
Elen 24. detsember 2010, kl 12.25 |
K 01. august 2013, kl 16.02 |
Igaks juhuks kirjutan siia, et kui keegi peaks lugema vanu foorumipostitusi.
Dr Tooming ei ole enam üldse selline kuri ja ülbe ja tõre nagu enne.
Olen nii siit lugenud kui kuulnud igalt poolt mujalt jah, et iga kord keegi sai sõimata kui seal käis ja et ta on väga ülbe ja vastik.
Ise ma käisin ka tükk aega Mäekeri juures, aga siis vist Mäeker puhkas või midagi oli ja ma pidin ka tema juurde minema, ei tahtnud küll algul, aga õde käis mul juba mitmeid kordi Toomingu juures ja ütles, et täiesti normaalne on.
Läksin siis ise ka sinna ja nüüd käingi ainult tema juures, väga väga hea arst. Mitte ühtegi kurja ega halba sõna ei ütle, ega tee isegi halba nägu. Väga rahulikult ja hästi seletab ja isegi saab naerda temaga koos. Väga normaalne arst.
Ja tema juurde saab alati ka väga kiiresti aja, :D sest arvatavasti tal on ikka see maine küljes, et ta on kuri jne ja keegi tema juurde minna ei taha.
Ma ei tea kuidas teistega on, aga minu ja minu õega ta käitub väga hästi ja on väga abivalmis.
Dr Tooming ei ole enam üldse selline kuri ja ülbe ja tõre nagu enne.
Olen nii siit lugenud kui kuulnud igalt poolt mujalt jah, et iga kord keegi sai sõimata kui seal käis ja et ta on väga ülbe ja vastik.
Ise ma käisin ka tükk aega Mäekeri juures, aga siis vist Mäeker puhkas või midagi oli ja ma pidin ka tema juurde minema, ei tahtnud küll algul, aga õde käis mul juba mitmeid kordi Toomingu juures ja ütles, et täiesti normaalne on.
Läksin siis ise ka sinna ja nüüd käingi ainult tema juures, väga väga hea arst. Mitte ühtegi kurja ega halba sõna ei ütle, ega tee isegi halba nägu. Väga rahulikult ja hästi seletab ja isegi saab naerda temaga koos. Väga normaalne arst.
Ja tema juurde saab alati ka väga kiiresti aja, :D sest arvatavasti tal on ikka see maine küljes, et ta on kuri jne ja keegi tema juurde minna ei taha.
Ma ei tea kuidas teistega on, aga minu ja minu õega ta käitub väga hästi ja on väga abivalmis.
no tore ju 02. august 2013, kl 11.53 |
Eena 11. august 2015, kl 09.52 |
KL. 14. jaanuar 2020, kl 16.42 |
Mina ei ole rahul Dr.Mäekeriga.Kuna tema kirjutas mulle raseduse aeg välja rasestumisvastased rohud.Ja seda seljataga.Kirjutas välja ja ei mingit selgitust.Avastasin rohud alles siis,kui külastasin lehte Eesti.ee-d.Ja siis uurisin ise internetist,küsisin tuttavalt arstilt,käisin küsisin apteegist ja Rakvere haiglas olles sain ka arstilt kinnitust.Et see ravim on rasedusvastane.Ja pooleaastane kogus kirjutati välja.Apteegis nad on ja sinna jäävadki.Kuna tahan vähemalt ühte last veel.Tütar mul juba 11-st aastane.Ja eelmine aasta kaotasin kahjuks lapse(poja).Nüüd tahaks minna Dr.Katrin Truupõllu juurde.Aga ei leia kahjuks tema vastuvõtuaegu.
Lisa postitus