Olen nüüdseks käinud ka paaril korral Karlise juures ikka oma vana murega, millele ei tundu vist lahendust olevat. Kui püüdsin seletada, et oleks justkui tupeseen, aga oletan et midagi tõsisemat, ei viitsinud kuulatagi mind enam , kohe oli et jaa tupeseen see on! Ma ei vaidle arstiga, aga soovisin siiski analüüse teha, siis pahandas et me oleme erinevad inimesed temaga, vihjas aina valele hügieenile: raseerimine ,( karvad kaitsevad tupeseene eest) püüdsin selgitada et kui pole võimalusi laserkarvaeemalduseks, siis ikka raseerivad noored neiud, siis oli ta väga üllatunud :D
Rääkis aina sellest et eesti naise riietus nagu prostituutidel ja palju mehi saab naisel korraga olla ja palju mehel jnejne.
Muhe sell ta on, kuid analüüsede suhtes väga skeptiline, ei usu neid üldse, huvitav kuidas siis saada jälile mõnele haigusele, mis ei annagi sümptomeid, siis kui juba valudest kägaras?
Soovitatakse ju lastan end kontrollida kord aastas vähemalt, kui elatakse seksuaalselt aktiivset elu, nagu noored ka on praegu..
Ei tea kuidas analüüsidega, haigekassa vist maksab need kinni, kuid see vist mõjutab kuidagi arsti palka vms, sest miks muidu ei taheta teha neid nii lihtsalt, kui omast taskust maksad erakliinikus, ei küsita ka vist millest soovid nii palju neid korraga. Mina pole aru saanud täpselt aru..
Ühesõnaga Karlisega kõik ok, aga arvan et arstid peaksid ise soovitama tegema analüüse, mitte koju saatam n.ö. tupeseenega, mida külvid ei näita.