Tervisemure
mida teha põlvega
tean 09. märts 2010, kl 08.02 |
h 09. märts 2010, kl 09.00 |
Just öised põlvede valud olid jubedad, ka selg, päeval polnud nii hull.
Mina saan ühe Full Motioni purgiga läbi ühe kuu. Võtan 3x päevas enne sööki klaasitäie veega.
Raske hankida, vahepeal sain vaid 2x päevas, aga peaks ikka 3.
Juurde veel Kal-Magi ja kolme GNLD õli -
Omega 3 Plus, Tre-en-en ja E-vitamiini e.nisuiduõli.
Õlide kapslid on tehtud zelatiinist, mis kah liigestele ainult head.
Kui nii edasi läheb, loobun põlvede operatsioonist.
siil 09. märts 2010, kl 15.21 |
Vabandan, et pole siin kogu lugu hoolega jälginud. Oli nagu jutt, et põletik. No kui see, siis peaks olema põletikuravi, süstid või mingi el.ravi või mis tahes. Ja pärast kaalulangetamised ja muud ennetusmeetmed. Aga millel tõesti on mingi vägi, need on kapsalehed, rabarberi-, takja-, paiselehed.
protees 10. märts 2010, kl 13.34 |
Olen puusaliigese kulumisega kannatanud neid valusd ka palju aastaid.Olen kohutavalt raha raiskanud ravimitele ja toidulisanditele.Kõik asjatu.Ütlen teile ausalt,ainukevõimalus on protees.Operatsioon ei ole õudne ja taastumine toimub ruttu.4 nädala pärast sõitsin autoga ja 6 ndal nädalal viskasin kargud nurka.Kui ma oleksin teadnud,etkõik nii lihtne ja elu kvaliteet täiesti terve inimese oma oleksin teinud selle 5 aastat tagasi.
Lugege www.minu polv.eu
Muidugi mul kaal korras ja vanust alles 50.Möödas nüüd aasta ja elu
on täitsa lill.
Lugege www.minu polv.eu
Muidugi mul kaal korras ja vanust alles 50.Möödas nüüd aasta ja elu
on täitsa lill.
kasuk 10. märts 2010, kl 15.51 |
kiisu-miisu 10. märts 2010, kl 16.27 |
Sul on tõenäoliselt mitte ainult kulumine, vaid ka põletik sees. Soovitan: LitoZin (apteegist)
Toidulisand, mis sisaldab spetsiaalselt aretatud koer-kibuvitsa (Rosa canina) marjade pulbrit. Kibuvitsamarjad on kuivatatud erilisel viisil, madalal temperatuuril. LitoZin on 100% looduslik preparaat ja sisaldab patenteeritud toimeainet GOPO. Vähendab liigesejäikust ja parandab liigese liikuvust, omab põletikuvastast ja valuvaigistavat toimet. Lisaks on kreemis rohkelt looduslikke vitamiine ja mineraalaineid. Kapsleid võib tarvitada pidevalt ja need on ohutud ka aastatepikkusel pideval tarvitamisel. Hästi talutav, kõrvaltoimed puuduvad.
Toidulisand, mis sisaldab spetsiaalselt aretatud koer-kibuvitsa (Rosa canina) marjade pulbrit. Kibuvitsamarjad on kuivatatud erilisel viisil, madalal temperatuuril. LitoZin on 100% looduslik preparaat ja sisaldab patenteeritud toimeainet GOPO. Vähendab liigesejäikust ja parandab liigese liikuvust, omab põletikuvastast ja valuvaigistavat toimet. Lisaks on kreemis rohkelt looduslikke vitamiine ja mineraalaineid. Kapsleid võib tarvitada pidevalt ja need on ohutud ka aastatepikkusel pideval tarvitamisel. Hästi talutav, kõrvaltoimed puuduvad.
teemaalgataja 10. märts 2010, kl 19.29 |
Aitäh veelkord kõigile, kes arvamust avaldasid. Hetkel lugu nii, et öist valu leevendab natuke padi põlve all. Kohe palju parem on.
Aga põletik ei taandu kuidagi ning arsti juurde ma ka ei kipu, pigem ootan sooje ilmu ja loen igasugu nõuandeid.
Ma ei tea, kas oleks mõistlik võtta samaaegselt glükosamiini (mille kuuri ma pooleli ei jäta) ja siin pakutud LitoZin'i?
Kui seda on ka salvina, siis võiks proovida.
Aga põletik ei taandu kuidagi ning arsti juurde ma ka ei kipu, pigem ootan sooje ilmu ja loen igasugu nõuandeid.
Ma ei tea, kas oleks mõistlik võtta samaaegselt glükosamiini (mille kuuri ma pooleli ei jäta) ja siin pakutud LitoZin'i?
Kui seda on ka salvina, siis võiks proovida.
algatajale 10. märts 2010, kl 20.46 |
algataja 10. märts 2010, kl 20.53 |
algatajale 11. märts 2010, kl 00.55 |
algatajale 11. märts 2010, kl 08.26 |
kiisu-miisu 11. märts 2010, kl 09.32 |
Küsin 12. märts 2010, kl 16.20 |
n44 12. märts 2010, kl 17.31 |
kui glükoosamiini võtta vaid 500 mg(1 tablett), siis ei aita see küll. olen arsti käest saanud retsepti arthrylile, kuna seal oli annuseks päevas 1500, siis olen ka vabamüügi kogust selles suuruses võtnud. tavaliselt 2-3 kuud võtan, kusjuures lõpupoole ei ole valu enam tundnudki ja nii pean tavaliselt vahet mõned kuud-kui uuesti valusaks muutub. möödunud suvel kasutasin ehtsat hobusesalvi(mitte säästuka oma ega mujalt poest) ja pean tunnistama, et mul ei olegi põlvevalud tg tulnud ,ei ole ka ligi aasta aega glükoosamiini tarvitanud.
diagnoositi 10 a. tg, viimasel ajal eelistan rasvasemat kala ja joon õunaäädikajooki, olen normkaalus. kunagi ütles just perearst, et põletiku peab ära ravima, siis on kahjustused kergemad ja ei lubanud sugugi rattaga sõita, pidi põletikulist jalga pigem ärritama, ratast lubati vaid selili voodis teha, ujumine tuleb igatpidi kasuks
diagnoositi 10 a. tg, viimasel ajal eelistan rasvasemat kala ja joon õunaäädikajooki, olen normkaalus. kunagi ütles just perearst, et põletiku peab ära ravima, siis on kahjustused kergemad ja ei lubanud sugugi rattaga sõita, pidi põletikulist jalga pigem ärritama, ratast lubati vaid selili voodis teha, ujumine tuleb igatpidi kasuks
katjake 12. märts 2010, kl 17.42 |
no mul on ka põlvedega mure-töö ka püstijalu. minu arst on öelnud, et diklofenakk on maole halb-rohud on ikka kahjulikud. mina kasutan meloksikaamil põhinevaid ravimeid. ka harva. veel ostan vene toodet milona- 6, see on mulle abiks olnud. määrin ka naistepuna õliga põlvi.linaseemne õli olen kasutanud.
proovin ka äädikat.
proovin ka äädikat.
kah hädine 13. märts 2010, kl 16.01 |
Minul hakkasid põlved tunda andma kui olin 48.Mul samuti 1 põlv eriti hull.Ortopeed ütles,et mis te veel mõtlete,olete VANA ja liigesed kulunud.Olen jah 50 aga see ei tähenda,et pean elu lõpuni valusid kannatama. Arsti suhtumine ajas täiega vihale.Kaks nädalat olin täielikus ^sokis,kõndida ei saanud. Kui põlv kannatas,tugeva põletikuga ei tohi suurt koormust anda, hakkasin jalgrattaga sõitma.Määrisin igasuguseid salve.Reielihased peavad tugevad olema,aitab süstemaatiline võimlemine ja kaalulangus. Aeg´ajalt annab muidugi tunda,aga elame mäeme.
G, 13. märts 2010, kl 18.16 |
minu lahendus 13. märts 2010, kl 21.27 |
Lingiabi 14. märts 2010, kl 15.02 |
Lingiabi 14. märts 2010, kl 15.08 |
Lingiabi 14. märts 2010, kl 15.10 |
uudistaja 25. märts 2010, kl 16.10 |
sama mure 25. aprill 2010, kl 23.22 |
ehh 26. aprill 2010, kl 09.48 |
M 26. aprill 2010, kl 19.10 |
scorp 33 26. aprill 2010, kl 20.10 |
mul ka pool p6lveymbrusest l2inud ja opp ees ootamas, niiet kannatan samuti valuga. Panen panuse ka hobusesalvile...ylimalt h2sti v6tab valud 2ra. aga see on 6ige kyll, et mida v2hem kaalud, seda v2hem on survet liigestele ning lihased ei ole nii surves ja valud on v2hemad. oma artroosi t6ttu tean seda. niikui m6ni kilo juurde tuleb, on raskem liikuda ja valud suured. kaalulangus ei v6ta haigust iseenesest 2ra, ega taasta luukudet, kuid teeb elu elamisv22rsemaks, kuna lihastel/luudel pinget v2hem.
to kkk 27. aprill 2010, kl 09.20 |
juba puusaproteesiga 27. aprill 2010, kl 20.46 |
mul kõik ära proovitud ja paremad välja selekteeritud. Need siis valge hobusesalv ja varemerohu tinktuur. Taastusravisse mine, vesivõimlemine on väga hea. Algul valud teravnevad, ära ehmata ja jäta pooleli, kuskil kuu pooleteise pärast juba parem. Vesivõimlemine, mudakompressid ja individuaalvõimlemine olid veel tasuta ja õigus nõuda 2x aastas.
Artrüül on parim liigesetoit, aga see retseptiga.
Meresoola vannid ja lambanahal magamine ei tee ka paha.
Hea ravimassaaz võrratu valude vaigistamiseks.
Muidugi mida suurem kaal, seda suurem surve haigetele liigestele, apteekides on loodusravimeid ka.
Artrüül on parim liigesetoit, aga see retseptiga.
Meresoola vannid ja lambanahal magamine ei tee ka paha.
Hea ravimassaaz võrratu valude vaigistamiseks.
Muidugi mida suurem kaal, seda suurem surve haigetele liigestele, apteekides on loodusravimeid ka.
mina 27. aprill 2010, kl 22.40 |
Nii lihtsalt endale proteese ma siiski ei taha, enne katsetan kõikvõimalikke asju.
Mulgi on õnnestunud saada "full motioni" ja tõepoolest valud kadusid, liigun paremini ja aegamööda kasvatab kulunud liigesed.
Hakkasin ka Nutrishake (22 aminohapet) natuke juurde võtma.
Omega-3 Plus ja ka niisuiduõli on zelatiinkapslites, sellepärast eraldi zelatiini ma võtnud pole.
Protees on protees, oma ikka oma.
Mulgi on õnnestunud saada "full motioni" ja tõepoolest valud kadusid, liigun paremini ja aegamööda kasvatab kulunud liigesed.
Hakkasin ka Nutrishake (22 aminohapet) natuke juurde võtma.
Omega-3 Plus ja ka niisuiduõli on zelatiinkapslites, sellepärast eraldi zelatiini ma võtnud pole.
Protees on protees, oma ikka oma.
Lisa postitus