Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kõik, kes tunnevad kogu aeg südamelööke
 
meelike 10. oktoober 2010, kl 13.14
küsimus mõeldud nendele inimestele, kes kogu aeg tunnevad oma südamelööke.
ma nagu kusagilt lugesin, et see on mingi haigus, kui sa kogu aeg, töötades ja õhtul voodis (välja arvatud füüsiline töö, siis on see ju mõistetav) tunned kogu aeg, iga minut oma südamelööke.
Ma ei mõtle vahelööke, vaid lihtsalt igat lööki.

Mina siiani ka tundsin neid alati, olin sellega harjunud. Nüüd mingil ajal avastati mul ärevushäire ja paanikahood jne. ning ma pöördusin ühe sensitiivi poole.
Uskuge või mitte, kui varem tekkis mul ärevus ja paanika sellest, et ma tundsin oma südame lööke või kui mul oli midagi tervisega viga, siis NÜÜD tikub paanika vägisi peale, kuna ma enam ei tunne oma südamelööke ja tervisega on juba pool aastat olnud nii hea, nagu pole olnud mitukümmend aastat.

Mida te arvate, kas sensitiiv võttis lihtsalt ära (ma tean et see pole õige väljend ja skeptikud ei saa sellisest asjast nagunii aru) mu tunded siiani ärevust tekitanud probleemide suhtes (tervis), muud emotsioonid kenasti alles ja omal kohal, või on sensitiivi "ravi" mõjunud südamele halvasti... Täitsa selline tunne tuleb, et torma või südamearstile uurima, et kas ikka on südamega kõik korras. Ajuti on tunne, et süda nagu tahaks kiiremini ja kõvemini lüüa, aga nagu blokk on peal. Selline tunne mul siis, aga enesetunne on muidu hea, jõudu on palju, tegutseda tahaks.... aga need omaennast hävitavad mõtted ei anna asu.
Võib olla ka mõni haigus tekitab seda, et süda võib olla ei löö enam nii jõudsalt...
hakkab võib olla üldse seisma jääma?

Küll on närvihaigetega jama, halb siis kui tervisega mingi probleem, jama siis kui mingit probleemi ei ole
 
neiu 22 10. oktoober 2010, kl 17.21
Mul ka sama moodi olnud ja on siiani,kui südant tunnen siis jälle häda ja kui ei tunne siis hakkan ka mõttlema et ei tea mis siis nüüd,kas äkki jääb seisma või kes teab mis häda. Olen kardioloogi juures käinud,tehtud teste ja koormustest ja kõik korras aga ikka kloppib teine vahepeal nii mis kole. Pean ka psühholoogi juurde pöörduma. aga jah ma mõistan sind täiesti.
 
n19 11. oktoober 2010, kl 13.20
Mul tahhukardia ja tunnen ka tihti südamelööke, eriti öösel üritades magama jääda. Aitas igapäevane jalgrattaring ja väike kogus metropololi. Koormustaluvus südamel väga hea, uh enamvähem korras. Ei teagi põhjust.
 
meelike 11. oktoober 2010, kl 13.58
teie räägite et tunnete oma südameööke tihti, aga mina tundsin 20 aastat absoluutselt igat lööki, vahet polnud, kas peas, kätes, varvastes.... ja uskuge, ma olin sellega nii harjunud, et see tundus normaalne
ja nüüd vaikus, nagu mingis vaakum mullis elaks
nii imelik
ja murettekitav
 
tigi 11. oktoober 2010, kl 16.04
ma ka teiega iga löök mulle tuttav,ka tahhükardia ohver olen,Paanikaga ei tegele.Olen käinud kahel ablatsioonil.Häirivad tugevad vahelöögid .Moment ei tunne neid nii lähedalt aga kuskil kaugel sama tunne nagu teemaalgatajal tahab kuskile pressida aga ei saa...mul lisa juhteteed kinni külmetatud.Paremaks muutis moment panangin!
 
mh? 11. oktoober 2010, kl 19.22
mis see tahhükardia on? mina olen arvanud, et tunnen ja kuulen oma südamelööke viimasel ajal, kui pea padjal, sellepärast, et vererõhk on viimasel ajal kõrgem.
 
süda 12. oktoober 2010, kl 02.43
Norm inimene oma hingamist ei pane tähele ja südame lööke ka ei tunne. Miks südame löögid tunda on,on tavaliselt ülekaal.Sest rasva sees süda lööb tugevamalt.
 
oomaigaad 13. oktoober 2010, kl 09.32
Sa viimane oled iseenda tarkusest lausa rumal. Kui sa midagi ei tea õigupoolest, kellel su potitus üldse mõeldiud oli???
tigi! Kas esimesel ablatsioonil ei saadud asja korda, et teisele pidid ka minema? Mulle endale on tehtud ablatsioon ammu, aegajalt tunnen siiski midagi aga ei häiri niipalju, et uuesti sellel protseduurile läheks:). Panangini kohta ütles tohter, et see on põhimõtteliselt südame vitamiin. Aga mu diagnoositi aastakümneid hiljem mingi kaasasündinud kõrvalekalle, mis stressiolukorras ükskord hakkas end tundma andma.
 
oomaigaad 13. oktoober 2010, kl 09.46
ähh, pidin ju teemaalgatajat rahustama:). Aga Sul on ju enesetunne hea, mis näitab, et asi on praegu õigem. Lihtsalt olid harjunud oma südamehädaga igapäevaselt elama. Ka mina käisin sensitiivi juures, sain alguses abi ka. Ent aegamööda tuli mure jälle tagasi, siis pöördusin rütmihäirete arsti poole . Olen vahetanud kogemusi paljude tahhükardiaga hädasolevate isikutega. Väga suurel osal neist on diagnoositud ka ärevushäire, on see siis otseselt kilpnäärmega seotud või muud põhjused . Hirmutunne on suur jõud. Ega tohtrid ise ka täpselt ei tea põhjusi, nemad püüavad vaid jõudumööda ravida tagajärgi omade meetoditega.
 
Tigi 13. oktoober 2010, kl 11.35
TO: oomaigaad,jah esimesel korral olin nn,terve 4päeva.Siis rütmist väljas ja jäeti rohtude peale metroplorol ja ootasin uut ablatsiooni.Südame vitamiin või mitte aga ravi annus tegi mul imet! Momendil vähendan tabl.kogust ja siis pean väikese pausi.Teine abl.oli 16august,nii,et pole veel aru saanud kas olen seekord nende hulgas kellele abl.on aidanud!
 
oomigaad 13. oktoober 2010, kl 15.59
Tänan lohutamast:),Tigi! Kuulun vist ikka nende õnnelike hulka, kes abi esimesest ablatsioonist sai. Mõned aastad juba sellest möödas aga väike hirm on ikka veel sees. Ei taha enam mõeldagi ajale, kuis oli enne seda protseduuri. Aga teistele, edukat paranemist!
 
N. 13. oktoober 2010, kl 20.09
Kallid ablatsiooni läbiteinud, palun selgitage- miks ja kuidas ja muid üksikasju! Olen ise sama asjaga hädas ja südamele lisaks teevad varbad ka luta-luta. Lähen kohe kardioloogi vastuvõtule ja oleks hea targem olla.
 
tigi 13. oktoober 2010, kl 23.00
jäta meil ,,võin kirjutada,,küsi ,kui saan siis aitan!
oomigaad,kas peale abl,ei tunne sa oma vahelööke ja süda ilusti rütmis igas olukorras?Mul täis kõhuga ikka kipub loperdama..ja alkoholiga ka kahtlane tunne?
 
emma 49 14. oktoober 2010, kl 08.54
proble selles et süda kogu aeg puperdab,unetus,stressan.ad ei aita.ilmselt raske menupaus mool.teen igale poole teemasid aga keegi ei kriba ridagi et kuidas kergem hakkaks.kuumahood vahelduvad raevuhoogudega, nutan ei maga.pap analüüs vilets ilmselt ülekaal pressib peale.suhkruhaigus on nagunii.
 
ja veel 14. oktoober 2010, kl 08.55
moks teised käivad rahulkult tööl, elavad hästi, reisivad, suhtlevad lähedastega rahulikul.aga mul nii palju problasid,midagi eelmistes eludes halvasti teinud
 
N 14. oktoober 2010, kl 09.45
To Emma ja veel mõnele,
Ise olen 57 ja enam-vähem samad mõneks ajaks leevendunud mured on jälle üliteravalt koos südameprobleemisega platsis. Aga mäetan, et just 49.eluaasta paiku oli ka väga vilets periood unetuse, depreka jm. taolisega, ka vererõhu ja südamehädad ja ega polnudki justkui abi millestki ( kas tablettidestki, ei teagi- on neist abi või vahel kahju hoopis) . Kõige rohkem ilmselt saame aidata end ise koos asjatundliku meditsiinilise abiga. Parematel aegadel ja üsna pikalt käisin joogarühmas ja sain sellest väga abi. Praegu olen kurb, sest ei saa sinna minna oma südamehädade tõttu, kuid loodan seda varsti teha.
Positiivset mõtlemist on eelkõige vaja- kui vaid suudaks
 
marten 27. detsember 2021, kl 07.32
meelike Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> küsimus mõeldud nendele inimestele, kes kogu aeg t
> unnevad oma südamelööke.
> ma nagu kusagilt luges
> in, et see on mingi haigus, kui sa kogu aeg, tööta
> des ja õhtul voodis (välja arvatud füüsiline töö,
> siis on see ju mõistetav) tunned kogu aeg, iga min
> ut oma südamelööke.
> Ma ei mõtle vahelööke, vaid
> lihtsalt igat lööki.
>
> Mina siiani ka tundsi
> n neid alati, olin sellega harjunud. Nüüd mingil a
> jal avastati mul ärevushäire ja paanikahood jne. n
> ing ma pöördusin ühe sensitiivi poole.
> Uskuge v
> õi mitte, kui varem tekkis mul ärevus ja paanika
> sellest, et ma tundsin oma südame lööke või kui mu
> l oli midagi tervisega viga, siis NÜÜD tikub paani
> ka vägisi peale, kuna ma enam ei tunne oma südamel
> ööke ja tervisega on juba pool aastat olnud nii he
> a, nagu pole olnud mitukümmend aastat.
>
> Mida
> te arvate, kas sensitiiv võttis lihtsalt ära (ma
> tean et see pole õige väljend ja skeptikud ei saa
> sellisest asjast nagunii aru) mu tunded siiani äre
> vust tekitanud probleemide suhtes (tervis), muud e
> motsioonid kenasti alles ja omal kohal, või on sen
> sitiivi "ravi" mõjunud südamele halvasti... Täitsa
> selline tunne tuleb, et torma või südamearstile u
> urima, et kas ikka on südamega kõik korras. Ajuti
> on tunne, et süda nagu tahaks kiiremini ja kõvemin
> i lüüa, aga nagu blokk on peal. Selline tunne mul
> siis, aga enesetunne on muidu hea, jõudu on palju,
> tegutseda tahaks.... aga need omaennast hävitavad
> mõtted ei anna asu.
> Võib olla ka mõni haigus t
> ekitab seda, et süda võib olla ei löö enam nii jõu
> dsalt...
> hakkab võib olla üldse seisma jääma?

> >
> Küll on närvihaigetega jama, halb siis kui t
> ervisega mingi probleem, jama siis kui mingit prob
> leemi ei ole


ma annaks kõik hetkel et saaks selle sensitiivi kontakti kuna mul ka hirmus käest seeasi. agq kahjuks see nii vana postitus et see vist võimatu. muidu võiks mulle meilile jätta selle nime kui juhuslikult teemaalgataja peaks lugema. htp@ mail.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!