Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
metformiin
 
kaalukass 16. detsember 2010, kl 20.20
Kuna aasta jagu on veresuhkru väärtused piiripealsed olnud ja ülekaalu on ka palju siis soovitas arst seda ravimit.
Kellel kogemusi, kas aitas ja kas on mõtet alustada võtmist?Mõni allikas väidab, et pärast enam ilma ei saagi kuigi mu oma arst ütles, et seda võtta alguseks, et saaks kaalu alla minema ja siis võib vabalt võtmise ära jätta.
Samas tundub mulle endale ka, et mingi probleem organismis on sest vaatamat pingutustele ma kaalu liikuma ei saa.
 
krants 16. detsember 2010, kl 21.51
Anna tuld. Jorutamise tagajärjed on vastikud.
 
N54 16. detsember 2010, kl 22.19
Olen diabeetik,aga ennem kõhnavõitu ja sellenimelisest ravimist pole kuulnud.Nagu ma aru saan,kirjutas arst selle ravimi niisiis kaalu langetamiseks ? Nõu saad küsida ennekõike sellelt arstilt.
 
keegi 17. detsember 2010, kl 02.28
Juba mõni aasta tagasi märgati seda, et diabeetikud, kes võtavad metformiini, haigestuvad märksa harvemini vähki kui need diabeetikud, kes võtavad muid ravimeid peale metformiini. Nüüdseks on tehtud juba uuringuid hiirtega ja iga päev tuleb juurde uusi andmeid, et metformiin ennetab erinevaid vähke (eriti tõhusalt kopsuvähki, hiirtel kuni 70 %) ja aitab ka juba vähki põdejaid, so metformiin kuidagi surub maha vähirakkude kasvu. On isegi öeldud nii, et kui metformiin oleks täna leiutatud onkoloogiaravimina, siis see oleks oluline läbimurre vähi ennetuses. Kahjuks eesti keeles sellest peaaegu polegi kirjutatud, aga kui googeldada sõnapaari meformin cancer, siis inglise keeles on palju artikleid. Ühesõnaga, metformiini maksab igal juhul võtta, kui välja kirjutati.
 
diabeetik 17. detsember 2010, kl 11.48
Mina kasutan seda!
See ravim otseselt ei langetagi veresuhkrut, aga ta parandab insuliini omastamist organismi poolt. Seda kasutavad need diabeetikud, kel veel organism mingil määral insuliini toodab. Ja isu pidavat ta ka pärssima. Seega - ehk ongi abiks kaalu langetamisel. Nii et - võta julgelt! Ei tapa :)
boldokriii3 07. august 2023, kl 08.13
Metformiin ilma retseptita - https://euhealth24.com/et/drug/glucophage Soovitan.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!