Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
E.Coli bakter põies
 
Kra 07. märts 2011, kl 11.22
Tere! Kas oled vaevelnud sama terviseprobleemi käes (bakter, mis ilmutab end korduvalt) ning saanud lõpuks täielikult terveks? Kes oli arst, kes oskas aidata ning kuidas Sind raviti? Suured tänud ette!
 
jh 01. aprill 2011, kl 12.47
Tere! MUl just praegu sama asi kallal! Võtan 10 päeva antibiootikumi tsiprofloksatsiin (Ciprinol). Avaldus kolmandat korda järjest. Esimest korda raviti nitrofuratoiniga. Kui ravi lõppes, siis lõid sümptomid veel hullemini välja, kui enne ja tõusis ka palavik. Seejärel sain Ciprinoli 5 päeva. See aitas ja sõmtomid kadusid. Kuu aega hiljem lõi jälle põeltik välja. Seekord tehti analüüs (võeti uriinist külv) ja tuvastati E.Coli. Ning sain sain tundlikkuse järgi raviks Ciprinoli 10 p. Seejärel annan uue analpüüsi ja vaadatakse, kuidas bakteritega on.
 
jh 01. aprill 2011, kl 12.50
Imelik, et see bakter üldse kuseteedesse pääses. Analaasexi ma ei harrasta (pole isegi mitte proovinud). Taguotsa põhin õiget pidi ja pesen end alati peale potilt tõusmist. Enne põiepõletikku oli mul äge kõhugripp ja siis pritsis küll poti kaelani täis. Võibolla sattus sellel ajal bakter valesse kohta. Ei tea.
 
heh 01. aprill 2011, kl 12.55
aga stringe kannad? ega peagi anaalseksi harrastama, piisab tavalisest, et seal piirkonnas veidi nühkida ja asjatada ja bakter satub kogemata valesse kohta. ka ei ole käed alati piinlikult puhtad
 
a 02. aprill 2011, kl 07.47
Mis on sümptomid kui see koli bakter põide satub?
 
e 02. aprill 2011, kl 19.19
mina kasutaks tammekoore teed.
 
küsimus 01. november 2011, kl 16.08
Mis on sümptomid või mis kaebused eelnesid sellele enne, kui bakter uriiniproovist leiti?
 
mina 01. november 2011, kl 16.33
coli bakter tekitab pöiepöletiku, kusemine valulik....
 
ema 01. november 2011, kl 17.00
colibakter tekitas mu tütrele hoopis neeruvaagna põletiku, sattus haiglasse ja siis avastati. Arvasime koos arstiga, et sai beebiga basseinis käies. Aga asi on ikka nii, et kui veres juba on see bakter, siis on ta igal pool...:)))), ega teie oma kaka seda ettepoole ei too. Te siin erilised meedikud koos oma stringide ja anaaliga, naera pisarateni, ausalt ka.
 
coli 02. november 2011, kl 09.24
mul see coli-teema ka päevakorral, küsisin meediku käest üle. Terve organism sisaldab alati soolestikus coli bakterit, aga kindlas kohas (jämesooles) ja kindlas kontsentratsioonis. Kui immuunsüsteem on nõrk, siis võib see kontrolli alt välja minna või kui on kokkupuude tugeva reostusega. Läheb läbi limaskesta verre ja levib. Pärast AB kuuri saab jälle kontrolli alla, aga mingil määral on organismis kogu aeg sees.
 
coli 02. november 2011, kl 09.27
kliinik.ee portaalist lugedes ilmneb, et põies põhjustab ühte sorti coli bakter põletikku ja neerudes teine. Neid colisid siis veel mitut sorti kah... Reostatud toit ja vesi on ohtlikud.
 
¨55 a.naine 23. märts 2012, kl 16.15
Minu on olnud korduvad põie põletikud.See interstitsiaalne tsüstiit algas juba 15 a. tagasi.Poolteist aastat otsiti milles viga et koguaeg valutab ja kõrvetab, pisikut ei leitud.Lõpuks üks arst tabas et peaks põide sisse minema, siis leiti.Nüüd oli paar aastat hea olla . Veebruaris algas taas. Jube valu.Viisin uriini proovi ja leiti e-coli bakter.Sain seda Ciprinoli 3 päeva 2x 2 tabletti.Valu kadus. Viis päeva oli vahet ja jälle hakkas valutama.Viisin analüüsi e-coli ei olnud , aga näitas põletikku. Siis võtsin 10 päeva rohtu, oli hea.12 päeva hiljem hakkas jälle valu.Siis kirjutati uut rohtu, võtsin 10 päeva,ei aidanud.Lõpetasin , viisin uue analüüsi- põletikku ei näitta, aga valud on edasi.Arvan et nüüd on valud ilma bakteri.Ma ei tea mida teha.Enne olen söönud antipiotikumi ja joonud palju vett sedasi on valu ära läinud , nüüd ootan mida arst ütleb , aga jube vastik on olla kui vaku ja kipitus all.
eid_1508ed32bae2f3 24. märts 2017, kl 20.23
Palun, kas te võiksite mulle kirjutada,kuidas Teil läinud,kuna põebn ise ka sama tõbe väga raskelt ja oleks hea rääkida, nõuandeid jagada.Tänud.Minu e-mail helbe57@hot.ee
 
organismiomane 25. märts 2017, kl 21.27
Colibakter on meil kõigil organismis (soolestikus) olemas. Kui inimene saab külma või muud moodi oma kehale liiga teeb, nii et immuunsus kahaneb, võib tekkida põiepõletik. Siis peab hästi palju jooma, on spetsiaalsed teed ja ka jõhvikad mõjuvad hästi, et põletik ei läheks edasi neerudesse, vaid vedelike liikumine oleks ikka "ülevalt alla". Kindlasti tuleb läbi teha ka väga korralik antibiootikumikuur, mitte jätta rohtude võtmist pooleli, kui enesetunne on juba hea, ja hoiduda külmetamast. Nii võibki terveks saada:)
 
öhööhööhöh 12. jaanuar 2018, kl 21.58
Kallid daamid,keppimisel kasutage ikka ka kondoomi et mitte saada suguhaigust.
Või neil põiepõletik ja põiepõletik.Suguhaigus on teil !
 
ohhhh 14. jaanuar 2018, kl 12.35
No mis jauramine ??? Keppi pole ammu saanud või? Mis keelel see meelel. Endal piinlik pole sellist juttu ajada, kas sind tõi kurg või? Jamad all nii põies kui ka naissuguorganites ei tule vaid suguelu elamisest, (mis minu arust on igati normaalne tegevus). Aga need on ikka tõsiselt hullud ja vaevavad tõsiselt, ei taha ravile alluda ja vastupidi eelmisele kommenteerijale selliste hädadega ei tule isegi selle peale, et üldse võiks veel kunagi sexida. Nii et ole õnnelik, kui sellist jama endal pole ,aga ära urise siin.
 
Kätlin 20. jaanuar 2018, kl 18.01
¨55 a.naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Minu on olnud korduvad põie põletikud.See intersti
> tsiaalne tsüstiit algas juba 15 a. tagasi.Poolteis
> t aastat otsiti milles viga et koguaeg valutab ja
> kõrvetab, pisikut ei leitud.Lõpuks üks arst tabas
> et peaks põide sisse minema, siis leiti.Nüüd oli p
> aar aastat hea olla . Veebruaris algas taas. Jube
> valu.Viisin uriini proovi ja leiti e-coli bakter.S
> ain seda Ciprinoli 3 päeva 2x 2 tabletti.Valu kadu
> s. Viis päeva oli vahet ja jälle hakkas valutama.V
> iisin analüüsi e-coli ei olnud , aga näitas põleti
> kku. Siis võtsin 10 päeva rohtu, oli hea.12 päeva
> hiljem hakkas jälle valu.Siis kirjutati uut rohtu,
> võtsin 10 päeva,ei aidanud.Lõpetasin , viisin uue
> analüüsi- põletikku ei näitta, aga valud on edasi
> .Arvan et nüüd on valud ilma bakteri.Ma ei tea mid
> a teha.Enne olen söönud antipiotikumi ja joonud pa
> lju vett sedasi on valu ära läinud , nüüd ootan mi
> da arst ütleb , aga jube vastik on olla kui vaku j
> a kipitus all.

9
Kas Sullle tehti tsütoskoopia(kaamera aeti põide)? Mul see protseduur ees ja hirmsasti kardan. Kas oli valus protswduur või protseduuri järgselt? Palun räägi täpsemalt.
 
Naera pealegi 20. jaanuar 2018, kl 18.23
ema Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Aga asi on ikka nii, et kui veres juba on see bakte
> r, siis on ta igal pool...:)))), ega teie oma kaka
> seda ettepoole ei too. Te siin erilised meedikud
> koos oma stringide ja anaaliga, naera pisarateni,
> ausalt ka.

E-coli-bakter e. soolekepp kuulub nimelt soolestiku mikrofloorasse ja seal on tema koht!
Veres ja "igal pool" seda pole. Kuseteedesse sattudes tekitab seal põletikku.

Ja kuseteedesse satub see siiski pärakust, on siis süüdi hügieen, seksuaalperverssused, ebatervislik pesu vm.

.
 
OH ja AH 26. jaanuar 2018, kl 22.02
Tere! Kuidas teil selle coliga läinud on? Mul endal 5-s kuu läheb. Varsti tõesti loll valmis. See on nii jube ja ravi kah ei aita. Üks kohutav kannatus ainult.Need antibiootikumid mõjuvad jälle teistele organitele väga hullult. a kaua siis neid võtta? Huvitav, kas keegi on sellest haigusest võitjana välja üldse tulnud. Nii on võimatu elada lihtsalt. Kas on ehk veel mingeid looduslikke ravimeid, mida võiks pikemaajalisel kasutada.rilised ravimteed jne. eeruteed ja põieteed joon juba 3-ndat kuud. Olen tänulik kõigi nõuannete-soovituste eest. Kes jaa hakkavad siin kirjutama sexist ja ebapiisavast hügieenist või valest pesust,siis seda on mõttetu kirjutada. Ei sexi , ei kanna stringe ja pesen normaalselt, pigem rohkem kui vähem.Viimasel ajal kasutan harva ka itiimpesugeele, korra päevas. Ülejäänud korrad kui vaja, puhta kraaniveega. Ei tea milles point ja kust see colibakter valesse kohta sattus?????????? Aga kuidagi see pidi juhtuma
 
MIDA sa OOTAD ? 27. jaanuar 2018, kl 09.19
Kra Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tere! Kas oled vaevelnud sama terviseprobleemi käe
> s (bakter, mis ilmutab end korduvalt) ning saanud
> lõpuks täielikult terveks? Kes oli arst, kes oskas
> aidata ning kuidas Sind raviti? Suured tänud ette
> !
SINUSUGUSE RAVIMINE TOIMUB AINULT TARTU ÜLIKOOLI KLIINIKUMIS
 
SUND KORRAS --RAVI PEALE 27. jaanuar 2018, kl 09.22
öhööhööhöh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kallid daamid,keppimisel kasutage ikka ka kondoomihttp://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?10,10841030,14327137,quote=1#REPLY
> et mitte saada suguhaigust.
> Või neil põiepõlet
> ik ja põiepõletik.Suguhaigus on teil !
KUI ON JUBA SUGUHAIGUS .---SIIS OLEKS RAVIMINE KA HAIGLAS ;;;;
ENSV ----SELLISED NAISED --ISTUSID HAIGLAS ,,KUNI PARANEB
 
AH ja OH 27. jaanuar 2018, kl 09.57
No arstide juures ju kõigil käidud nagu ma aru saan.Endal samuti. Küsimus on selles, et kas kellelgi üldse on mõistlikku ravi olnud ja tulemust.Need ,kes selles teemas aastaid tagasi juba osalesid siin, kuidas neil üldse praegu läheb, kas ikka sama jama, hullem, olete tervenenud? Kuidas?????
 
Märi 27. jaanuar 2018, kl 14.03
Sama probleem aastaid, abi pole ,kuigi korduvalt saanud antibiootikumiravi, Ciprofloxacini ei talu, see ehk aitaks. Naistel on anatoomiliselt juba kergem võimalus, et Coli bakter valesse kohta satub, seda pole päriselt võimalik vältida, kui natukenegi mõelda.Ei maksa end süüdistada.
 
AH ja OH 29. jaanuar 2018, kl 22.29
Oh, see on nii piinav, ei suuda lihtsalt enam kannatada. 5 kuud jutti, seda on liiga palju. Täna lõppes just uus Nitrofurantoini kuur. Natukene on paremaks muidugi läinud, aga kui ravi läbi, on jama varsti tagasi. Kusjuures ta on ka ravi ajal, lihtsalt natukene on teda ööpäeva jooksul vähem kannatada.Kas see Ciprofloxacin on selle puhul parim? Ilmselt väga kange rohi. Olen ka ise antibiootikumide suhtes tundlik ja ega neid eriti kannata ja kuna on ka muid tervise probleeme, millele nad eriti laastavalt mõjuvad, siis jah, pole kerge otsustada.Lihtsalt pole selle coli jamaga võimalik töölgi käia ja üldse kuskil pole eriti võimalik käia. Olen 5 kuud praktiliselt kodus olnud.Kuidas te kõik suudate 7-8 aastat juba sellega elada ja kõndida. See on ju nii kohutavalt valus ja kõrvetav ja kribelev ja kogu aeg on pissihäda ja nagu okastraat ja kruus seal all. Ma ei tea küll kuidas te sellised kangelased olete, et niiviisi normaalselt elada veel saate? Või on mul mingi eriti hull variant?
 
kusemine valus ja.... 30. jaanuar 2018, kl 13.06
mina Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> coli bakter tekitab pöiepöletiku, kusemine valulik
> .... Aga hullem --kui saagi põit tühjaks ja teeb suurt valu:
kõiki mehi hoiatavad ka uroloogid ja tuleb kiirustada arsti jutule
 
Ah ja OH 30. jaanuar 2018, kl 14.32
No arsti juures käidud, rohud söödud,aga tolku pole kauaks. Seepärast siin undangi, et kas keegi on sellest vabaks saanud. Arstidel ammu kopp ees juba.Äkki mingid muud rohud-ravimteed ,mida iganes??????? Lugedes siin jääb küll mulje, et ei saagi terves, krõbista vaid ab-sid sisse ehk sulaselget mürki,mis muid suuri problasid tekitab.Ehk onkellelgi miskit tarka veel lisada?
helbe sinimeri 01. veebruar 2018, kl 13.09
Tere, armas põiepõletikutaja! Palun, kas Te saaksite mulle saata oma e-maili, kirjutan Teile, parimat soovides H
 
tänane vastus tuli 01. veebruar 2018, kl 14.35
Kra Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tere! Kas oled vaevelnud sama terviseprobleemi käe
> s (bakter, mis ilmutab end korduvalt) ning saanud
> lõpuks täielikult terveks? Kes oli arst, kes oskas
> aidata ning kuidas Sind raviti? Suured tänud ette
> !
Peale seksimist kõik naised peaksid kusema ::
 
AH ja OH 04. veebruar 2018, kl 14.32
No ma ei tahaks nii suures foorumis väga isiklikuks minna. Arvan, et asi pole ju seotud ei kellegi e-maili aadressiga. See on siin üldine küsimus ja kui osad on terveks saanud, siis see on super, aga kes pole ja kes võivad haigeks jääda, neile kõigile kuluks ju õpetussõnad ära. Nii et me tegelikult kõik ootame siin seda imerohtu ja head positiivset vastust!
 
Nii need suguhaigused levivad 04. veebruar 2018, kl 15.25
öhööhööhöh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kallid daamid,keppimisel kasutage ikka ka kondoomi
> et mitte saada suguhaigust.
> Või neil põiepõlet
> ik ja põiepõletik.Suguhaigus on teil !
õnneks küll on vähenenud see arv
Aga kui uskuda arste ----siis ega enne ei tulda abi otsima
KUI kusemine juba muutub valusaks ja ka seksi ei kannata enam
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!