Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Hemorroidid
 
Olga 11. mai 2011, kl 08.38
Leidsin siin hemorroidide raviks teepuu kreemi soovitusi. Aga ehk oskab keegi midagi veel soovitada, millest on abi saanud. Mul asi alles alguses ja ehk saab neid esialgu odavamalt tõrjuda. Tänan
 
sa 11. mai 2011, kl 08.48
ära kasuta paberit peale äda tegemist , vaid pese külma veega. jahe rahustab ja kõik üleliigne tõmbub sisse, mis rippumas. veel võid aegajalt teha veejoaga massaasi, soe ja külm vaheldumisi, kui pärak on liiga kuiv, pane mingit pehmendavat kreemi. aitab hästi
 
mina 11. mai 2011, kl 09.18
kunagi oli mul ka seal mingi jama. arstile ei läinud, proovisin ise. seega ma ei teagi, mis seal oli. aga verd tuli ja valus oli. lugesin muumiost ja kasutasin seda ja sain abi.
 
lii 11. mai 2011, kl 23.15
mina proovisin ka igast asju. küünlad olid head aitasid kuid paari päeva pärast oli jälle valus ja kõik katki. Siis proovisin ja sain oma murest lahti kui jõin väikse pudeli duphalaci ära :) see teeb kõhu korda, paneb sooled tööle ja roojamine valutu. Küünlad kuskil 11 € ja duphalac 6 €. Eks vaata ise kumba tahad, mõlemad aitavad ;)
 
ka vahel hädas 12. mai 2011, kl 08.04
Kõigepealt pesen kaaliumpermanganaadi kergelt lilla veega, siis määrin spets kreemiga (praegu Tiigrisilma Prokto).
Kui vaja, panen veel küünla, hästi aitab anusool, aga see retseptiga.
Duphalaci kasutan äärmisel juhul, sest siis paar tundi peab kempsu läheduses viibima.
V.vanaema soovitus oli kunagi, et kui taluperenaisel vaevused olid, istus sigadele keedetud kartulite auru peal.
 
mina 12. mai 2011, kl 09.46
õigus jah, ma kasutasin ka küünlaid, apteegis käsimüügis saadaval. ja lisaks siis see muumio
skorpion42 13. mai 2011, kl 19.13
Tere!
Haavanditega ja veritsevad hemorroidid said terveks nädalaga.Info 56610504 või e-mail: luukan@gmail.com
 
ahh 13. mai 2011, kl 21.03
kui ikka tõsine probleem, siis aitab vaid lõikus, mul pole 3 a tagasi tulnud
 
:) 13. mai 2011, kl 23.36
sul, skorpion, ka kõik hädad küljes olnud. no see ei ole võimalik. aga miks sa kohe ei taha öelda, mis asja sa siin pakud? milleks helistama peab? ütle kohe, millega tegu.
 
viimasele 15. mai 2011, kl 18.34
tõenäoliselt pole skorpion mitte ise haige, vaid tegeleb tervisetoodete müügiga.
 
terve naine 04. detsember 2011, kl 17.09
soovin Teid kallid naised aidata ja annan nendele jubedatele vaevustele juhendid ja kõik õpetussõnad, et vabaneksite hemorroididest või haavanditest.

1. toitumine korda- söö 3- 4 korda päevas ja alusta hommikusöömist alati millegi "pehmega" ehk tee herkulo putru, hakka sööma täisteravilja tooteid, juur ja puuvilja, must leib, kõiksugu seemned, kohupiim, mesi, herkulod, supid jne (ära söö kartuleid ja liha koos, vähenda suitsukala tarbimist, unusta küüslauk, piprased toidud, sinep, äädikaga tehtud marinaadid, riis, manna, piira oluliselt lihatooteid, pirukaid, ära söö shokolaadi, makarone, banaane, üle 3 päeva vanuseid jogurteid ja kefiri ei tohi tarbida!) õhtul peale 20:00 enam süüa ei tohi.

üks tähtsamaid asju on hakata tarbima linaseemne õli, mida tuleb 1 supilusika täis panna hommikuse pudru sisse (mõnel juhul võib õli isegi mitu korda päevas võtta, aga õliga soovitan alustada õige koguse leidmiseks katsetamist nädalavahetusel, et wc oleks kohe lähedal kui vajadus peale tuleb).

2. joomine korda- tarbi vedelikku vähemalt 2- 3l päevas, eriti hea on ploomi ja porgandimahl. piira kohvijoomist, ära tarbi kanget alkoholi, kanget teed, igasugune gaseeritud jook on halb, vähenda suitsetamist!

3. vitamiinid- hakka võtma multivitamiine. eriti oluline on võtta B, C vitamiine ja lisaks peab olema kindlasti ka tsink ja magneesium.

4. toidulisandid- kasuta 1 kuubik päevas "fruitis- fibres" nimelist toidulisandit (lõunasöögi ajal näri hästi peeneks ja jooki peale).

5. wc- harjuta potil käimiseks kindel kellaaeg, ole selle protsessi juures lõdvestunult, natukene ettepoole kummargil lõdvestunud asendis ja ära punnita. paberiga ei tohi kõvasti pühkida ja alati käi peale wc käimist vee all ning pese leige veega alt puhtaks. pool tundi enne wc käimist joo 1 klaas külma vett ja liikuda, et organism tööle saada (ära ainult vee peale õli võta!). kui tuleb vajadus wc minna, siis ei tohi seda tunnet tagasi hoida ja tuleb ära käia.

6. istumine- igal tunnil pead vähemalt 5 minutit ennast liigutama, et verepais alaneks.

7. PÖÖRDU SPETSIALISTI POOLE- üks parim võimalus sisemiste komude jaoks on LASERIGA KÕRVETAMINE (aitab I- II staadiumis). pakutakse eestis kahes kliinikus: www.smartlipo.ee ja www.vita.ee kallis see ju on aga tervis on kallim.

välimised komud pidavat tekkima sisemistest, nii et kui vabanete sisemistest on suur lootus ka välimistest lahti saada!

riiklikus tehakse mingit veresoonte kinniõmblemist, aga tulemused ei olevat vist (selle kohta ei hakka kindlat arvamust avaldama, olen vaid kuulnud ja uurige täpsemalt teile sobiv ravi) nii head kui laseriga kõrvetamisel ja lisaks sain meremeeste haiglas ühe nende tippspetsialisti ülbe ja tõrjuva suhtumise osaliseks... ja seda 2 korral... kuna haigus on intiimne siis ise valisin erakliinikud ja ei pettunud, suhtumine viisakas ning mõistev.

apteegist võid käsimüügist leevendust pakkuvaid küünlaid osta (küünlaid ei tohi samas ülemäära pikalt tarvitada, aga seda ütleb juba arst, mitu päeva võib panna).

mida varem arsti juurde lähed, seda kergem on ravi!!!!!

arst võib välja kirjutada valu leevendavaid retsepti ravimid ja haavandite vastu pidi üks paremaid olevat mingi väikses topsis kollakas valge salv (saab meremeeste apteekist proktoloog-arsti retsepti alusel).

rahvatarkus soovitab välimise komu peale natukene taruvaigu õli topsutada (katsu tarvitada nii, et limaskesta peale ei läheks). veel võib panna saialille salvi.

8. lisaks- pesemine, ära käi vannis ja väga kuum saun ei ole soovitatav. istu pehmematel patjadel. osta raamat "tohterduse abc 4. osa"
üks peamine asi ravis on et kõht kinni ei oleks ja seda vädib just õige toitumine, joomine!!!

minu juhendit kasutada vaid omal vastutusel ja arvestusega, et mina pole mingi spetsialit ja soovitan kindlasti minna arsti juurde (proktoloog), kes määrab juba teile sobiva ravi. need on lihtsalt minu soovitused- tähelepanekud!!!



head paranemist!
 
terve naine 05. detsember 2011, kl 15.00
herkulo pudru olgu selline vedelama poolne ja õli tuleb pudrule lisada alles peale pudru taldrikusse tõstmist. osta täisteraviljaga valmistatud herkuloid.

osa kirjandust annab, et ka küpsed pirnid on kõhule väga head, aga teine osa kirjandusest räägib, et pirnid panevad hoopis kõhu kinni, aga seda peab igaüks ise proovima. 3 õuna päevas on hea!

kui on haavand, siis ei tohi piirituse baasil valmistatud rohtusid haavale peale panna!

toidud, mis ajavad gaasile, siis neid tuleb vältida.

poodides müüakse pehmeid istumispatju, aga väldi auguga kummirõngaid need pidid verevoolu takistama.

olen veel lugenud, et paranemisprotsessi alguses wc käies on soovitav kasutada vist glütseriini baasil valmistatud küünlaid (aga selles kindel ma ei ole ja seda tuleb arstilt üle küsida). pidavat õlitama ja kergemaks tegema. veresoonte jaoks soovitatakse veel lisaks hobukastanist valmistatud dinktuuri, paned joogi sisse, aga jällegi selle tarvitamisel peab arstiga nõu pidama. haavandite ravis pidavat veel erakliinikud kasutama botoxi süste, mis pidavat aitama 90% hädasolijaid!

kui soovid liha süüa, siis hakka vähese lihaga suppe teegma, eriti hea on kanalihasupp.

õhtuti enne uinumist võid teha kompotti, kus paned klaasi sisse rosinaid, datleid ja musti kuivatatud ploome, peale valad vee ning jätad ööseks seisma, hommikul jood pudru kõrvale ära või klaas ploomimahla. kui kohvi jood, siis pead arvestama sellega, et pead lisaks tarbima sama palju vett kui kohvi ära joodud.

lisaks on head värskekapsa või borši purgisupid, mida võid kohe mitu päeva järjest süüa.

jäta meelde, õige hommikune toit on kõige tähtsam, sellest kujuneb järgmise päeva wc minek ja seal valutu olek. soovitan hommikuti tarvitada vedelama poolset herkuloputru ja kompott või ploomimahl kõrvale.
 
illi 05. detsember 2011, kl 16.51
kõik soovitused on väga head, aga nädalaga saad muredest lahti kui määrid peale troxevasin salvi või võtad sisse askorutini tablette, üks karp ja kõik on kadunud, see odav ka apteegist saab retseptita
 
ann 06. detsember 2011, kl 11.37
Kas Troxevasin geel on sama mis salv? Kas võib ka seda kasutada?
 
illi 06. detsember 2011, kl 16.39
geel ongi see mida on mõeldud
mayden 21. märts 2012, kl 03.21
Vitaclinika on jah üks kliinik, mis hemorroidide raviga tegeleb - http://www.vita.ee/dyna/site/proktoloogia...
 
minu 21. märts 2012, kl 15.14
perearst ütles, et hemorroidide vastu aitab küüslauk. suurtes kogustes iga päev. aitas ja on aidanud kõiki, kellele olen soovitanud.
 
ann 21. märts 2012, kl 17.11
Mis moodi siis küüslauk? Kas küüntena toorelt või kapslitena? Räägi palun lahti. Mul sama mure ja valust lahti ei saa. Kui palju siis päevas? Aitäh.
 
minu 21. märts 2012, kl 20.37
lihtsalt süüa küüslauku. mul on väga hea perearst, selline, kes iga füüsilise vaevuse kohta soovitab kõigepealt kindlasti mida süüa. no näiteks, kui mul valutas juba pikemat aega süda, soovitas ta süüa iga päev peotäis rosinaid jne.
hemorroidide vastu pole muud toitainet kui küüslauk. mina tegin iga päev võileibu küüslaugu viiludega ja aitas umbes nädal aja pärast. sööma peab muidugi õhtul, et ei käiks haisusena ringi.
skorpion42 22. märts 2012, kl 10.14
Ilusat kevadet kõigile!
Mõni aeg tagasi tutvustasin teaduse uut saavutust- hologramme ja sain muidugi kõvasti nahutada.Kui Bell leiutas telefoni, peeti teda hulluks:" Teistel pole ,kellele ta helistab".Kui ilmus mobiil, sai Nokia tugeva kriitika osaliseks:" Igal teisel on lauatelefon, kellele seda mobiili vaja on".Iga uus asi tekitab kõhklusi.Nüüd on kõigil võimalus tutvuda hologramme tootva firmaga,kuulata mille puhul ja kuidas kasutada,ise proovida.Kohal on firma CieAura esindaja ja palju juba häid tulemusi saanud inimesi.
Esitlus toimub 24.03 kell 10.00 Tallinnas hotell Euroopa ,Paadi5,konverentsisaalis.Olete kõik oodatud! Eriti ootan skeptikuid!!! Saate mingist valust kohe lahti.Uskumatu aga tõsi.
 
terve naine 28. mai 2012, kl 21.07
ei tea hologrammidest midagi, aga kui teil on juba need väljakujunenud, siis aitab I- II staadiumi puhul just laserravi. nii et pidevate probleemide puhul tasub kaaluda just seda efektiivset ravimeetodit.

see on umbes nagu haige hammas, ega sul need hologrammid auku seal hambas ära ei paranda. see ei ole mingi mõtlemise valu vaid reaalne probleem, mida hologramm nüüd küll ei lahenda!
 
kaalu 31. mai 2012, kl 12.00
Tänapäeval saab hemorroide ravida ka tabletiga, või vähemalt neid pikaks ajaks leevendada. Samuti on mitmeid koduseid ravivõtteid, mida tasuks proovida enne kui lõikuse kasuks otsustad. http://hemorroidid.blogspot.com/
 
ann 03. juuni 2012, kl 11.52
Väga hea artikkel. See kõik on mul olemas aga kuidas lahti saada ei tea. Olen vanem inimene, inglise keelt ei valda, krediitkaarti ei oma . Kuidas saan mina seda head rohtu tellida? aga väga tahaks proovida. Valu ajab hulluks.
 
sirtsu19 04. juuni 2012, kl 19.47
kirjutatakse, et kõht on kinni. no minul pole seda probleemi, aga aegajalt löövad "need" välja. õigemini varem on välja löönud, aga nüüd, ütleme et viis päeva tagasi on just seespool. varem on väljas olnud ja aastas umbes kolm-neli korda juhtub. ei teagi millest tuleb. võib-olla sellest, et pole ju alati võimalik tualetti minna, tuleb kinni hoida ja kui lõpuks aeg tuleb, siis tuleb ka kiiresti teha, siis nn. punnitades. tööl ei ole ju alati võimalik siis minna, kui vajadus. mind on ka aidanud see geel, mis eespool kirjutati. peaksin vist tablette ka ostma, järgmiseks korraks, neid on lihtsam võtta, kui ennast määrimas käia. arstile ka pole julgenud helistada ja oma häda kurta, piinlik ju. minu tekkis see häda enne sünnitamist, viimasel kuul, seega üle 15 aasta tagasi. algusaastatel polnud aastaid midagi tunda, aga nüüd...
 
Minul 04. juuni 2012, kl 21.23
... on nii, et kui kõht juhtub lahti olema, siis see on hullem veel kui kinnine kõht, see vedel ärritab just rohkem neid sisemisi komusid.
 
sirtsu19 04. juuni 2012, kl 23.58
minu puhul tundub küll nõnda olevat, sest nüüd ei olnud mul küll midagi kõhu kinnisusele viitavat, aga ikka tuli see häda. endalegi arusaamatu... lugesin ka antud aadresside lehekülgedelt artikleid(aitäh avaldajatele) ja sealt selgus, et ka ärritused ja nn. stressid võivad seda põhjustada ja seda mul oli tõesti....
 
Maili 30. september 2012, kl 00.11
Siin on terve rida koduseid ravivõtteid, mõned päris veidrad: http://hemorroidid.blogspot.com/2012/06/hemorroidide-ravi-koduste.html
Proovisin neist enamiku järgi viimase kahe nädala jooksul ja nüüd on tõesti palju parem tunne juba.
 
to terve naine 30. september 2012, kl 19.46
Kumba kliinikut sina soovitad, kas www.smartlipo.ee või vitat? Viimases mina küll abi ei saanud, hulga raha panin magama. Määrati terve hunnik kalleid toidulisandeid ja söö seda ja söö toda ja ela edasi.
Ka laseriga kõrvetamine on valus? Mul pandi Meremeestes kummirõngad peale aga see oli ebainimlikult valus.
 
küsin 30. september 2012, kl 19.51
Kuidas see Hemocyl kohale tuleb ja kas meie Ravimiamet lubab seda tellida?
 
ann 01. oktoober 2012, kl 11.18
Tellisin seda kaks korda ja kummagil korral ei lasnud toll seda läbi,saatis tagasi. Firma kandis raha tagasi.Seda teed pole mõtet proovida kui vaid ise käies tuua.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!