Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
seewald
 
q 07. veebruar 2012, kl 13.34
kas keegi siin on viibinud seewaldis? kaua seal hoitakse? palju patsiendiga tegeletakse? on mingi igapäevane range reziim või oled nagu oled? kas isiklikke asju tohib kaasa võtta ja kasutada nagu telefon, raamatud, ristsõnad jne? palun jagage kogemusi.
 
irw 07. veebruar 2012, kl 16.28
ei, seal pannakse sind puuri ja antakse 3x päevas leiba ja vett

millisest osakonnast on jutt? kui lahtine osakond, siis seal käid ja tuled ja lähed, nagu soovid, muidugi informeerides personali ja visiidi ajal oled kohal, ravimid saad vajadusel kaasa, kõik käib kokkulepetega

kui kinnine osakond, siis saab välja vaid siis, kui sigadusi ei korralda - ja siis ka paariks tunniks päevas; siiski on privaatsus olemas

kui range režiimiga kinnine osakond, siis elad teistega koos pead-jalad üksteise ninaaugus kinni, uksed lahti, privaatsust pole, ebastabiilsed lõugavad ja uluvad ja neid hoitakse kinni jms. - ometi on ka seal osakonnas telekas

isiklikud asjad on pea igas osakonnas lubatud; sinu kirjutise järgi oled normaalne inimene ja erilisi piiranguid sulle ei seata
 
q 07. veebruar 2012, kl 16.36
ei lähe kinnisesse. lugesin infolehelt, et isiklikud asjad pannakse seifi ja lubatakse kasutada ainult teatud aegadel. nüüd mõtlengi, et kas mobla ja raamatud saaks kaasa võtta ja kasutada. aga see infoleht vist väga aegunud sest seal kirjas, et helistamiseks saab kasutada taksofoni.
 
q 07. veebruar 2012, kl 16.43
ja sellised asjad nagu hügieeniline huulepulk ja patsikummid?
kas toas saab olla üksi või peab mitmekesi olema?
 
d 07. veebruar 2012, kl 16.59
äkki saaks vastuvõtust täpselt järele need asjad uurida!
 
kiks 07. veebruar 2012, kl 18.42
2. osakonnas oli mul kõik olemas - telefon, rahakott jne. mis osakonda lähed, sellest oleneb.
 
xx 07. veebruar 2012, kl 19.20
kui ise lähed siis järelikult ei korja keegi neid asju sul käest ja ise võid ka ära tulla kui tõesti tunned, et ei suuda seal olla, lihtsalt arstiga lepid kokku. Nõme on see, et patsiente enne haiglasse minekut korralikult ei informeerita, inimesed jätkuvalt kardavad psühhiatriahaiglat. Räägi sellest oma arstiga.
Kui on mingi probleem ohtlikkusega endale siis korjateakse ohtlikud esemed ära.
 
nüüd küll ei ütle kes 07. veebruar 2012, kl 19.28
Mustamäe psühhiaatria osakonnas võetakse isiklikud asjad ära, raamatud on kohapeal olemas ja TV ning muud vidinad. Psühhiaater ja psühholoog tegelevad sinuga igapäevaselt ning koguaeg on kaks medõde valvamas. Vanasti oli see kole koht, külalisi ei lubatud nö välisuksest kaugemalegi, sest rahapuuduse tõttu oli magamistuba ikka päris jube, seinad täis soditud, aknad olid puulaastudega kinni klopsitud (trellid olekid ju mõistlikumad olnud, et vähekegi valgust saaks). Loodetavasti nüüd see osakond end remontinud. Mind ei aidanud seal ükski rohi vaid see oli rohkem nagu shokiteraapia...pikka aega ei külastanud ühtegi arsti. Mina läksin paanikahoogude diagnoosi saama aga narkarid ja muud loomad olid kõik ühte punti visatud...
 
olnud seewaldis 08. veebruar 2012, kl 01.12
II depreka osakonnas ja ei soovita. Rohud pandi ilma minuga arutamata ( kuigi seda pidi tegema ) mulle peale, pluss palju unerohte ööseks, et kõik ikka magaks. Õnneks sattusin 2hesesse tuppa vene naisega, kes ka eesti keelt rääkis. Ühes 6seses palatis üritas üks naine end öösel tappa, vot see oli õudne kuidas ta sealt siis minema viidi :) Enda asjad olid lubatud. Aga magama sunniti juba 23 õhtul ja hommikul 9 üles ja teha polnud sealt mitte midagi. Telekat vahtisin ja käisin õues jalutamas. Arstid tegelesid vähe, seansse jne oli väga vähe. Peale 4 päeva kauplesin loa korra koju minna ja seal selgus et parem ja siis mangusin luba sealt jalga lasta, ei tahetud anda kuna oli nädalavahetus jjne...aga niikaua õiendasin kuna tulema sain. Töötajad olid ok aga deprekat seal ei ravitud pluss mul oli veel depersonalisatsioon ja seal oli ikka väga hull olla. Soovitaks pigem pingsat ravi kuskil mujal hea arsti juures , siis saad öösel ikka rahus kodus tududa. )
 
** 08. veebruar 2012, kl 12.03
kristlasena ja kahe lapsega primadonna kes sa oma illusioonides ja fantaasiates baltisakslase juurde sissekirjutatud oled sealt ju kribadki.
küll oled kurb,murelik,afferist, armuke, petetu ja mehe pidamisega oled raskustes. kes jaksakski neid fantaasiaid siia kirja panna.
vähemalt tohtrid kontrollivad
 
to ** 08. veebruar 2012, kl 15.08
kle, kirjuta parem mõni raamat ja müü see maha, on sul vähemalt mingigi mõttekas tegevus, tead sa tüütad inimesed ära, ausõna
 
q 08. veebruar 2012, kl 19.36
mind vist saadetaks ka teise osakonda, aga kui tõesti keegi ei tegeleks muga seal ja topitaks lihtsalt rohte täis siis pole mõtet minna.
 
K 08. veebruar 2012, kl 20.24
Teises ja esimeses osakonnas on täiesti okei olla. Teises osakonnas võivad küll isiklikud asjad kaasas olla. Nii telefon kui läppar on lubatud. Ziletid jm terariistad ja soovi korral muud asjad võib jätta sekretäri juurde sheiffi ja neid saab soovi korral ikka kasutada. Isiklikke asju ei võta siin küll keegi ära. Halvim asi on see, et palatites pole pistikuid, aga mobla akut saab puhketoas või koridoris laadida. Leviga on nigelad lood ja netti saab vaid, kui on enda netipulk. Kaasa võiks võtta ka enda tassi ja sooje riideid. Suitsul saab käia suht vabalt. Ja väljas saab peale lõunat käia. Inimesed on toredad. Palatid on üldiselt kolmesed. Patsikummid küll keelatud pole. Siin on võimalik käia grupi- ja tegelusteraapias, samuti on siin väike võimalus trenazööri kasutada.
 
8. veeb kell 15.08 09. veebruar 2012, kl 11.58
oma fantaasiatega saad kirjutada raamatukaupluste ulme fantastikaosakonna riiulid täis
 
kogmuseta 09. veebruar 2012, kl 12.41
sõltub, kus öö tahad veeta. tahad kodus magada, tehakse vastav raviplaan, et käid päeval visiidil; soovid vabakäigu osakonda, saad kahe/kolme endasugusega ühte tuppa; tahad kinnisesse, saad möllu ja boonusena ööseikluseid.
asi on hull, kui sul valikut ei ole. selge, et siis lendad kinnisesse vegeteerima.
 
ka olnud 09. veebruar 2012, kl 23.47
ja soovitaks ka-otsi parem mõni arst kes teeb sulle oma plaani ja rohud jne. Ei ole mõtet istuda seal seewaldis sees. jah vb mõnda aitab ka, aga üldjuhul seal inimesi palju, keegi personaalselt küll ei tegele.
 
Eiytle 17. november 2022, kl 01.19
Kuidas tean, millal peals end kuskile haigla panema? Juba nyyd on tunded et tahaks endale haiget teha, ei saa voodist pysti jne..
 
epp viires 02. august 2023, kl 20.19
TERE!!!!
KA MINA KÄISIN TÄNA SEAL!!!!!
SÕITSIN BUSSIGA SINNA JA TAGASI:
SAIN OMA SÜSTI KÄTTE!!!!!
JA SAABUSIN ÕNNELIKULT TAGASI KOJU:
HEAD ARSTID SEAL:):)
TAGASI LÄHEN TÕSI KÜLL ALLES KUU LÕPUS!!!!!
ENNE POLE AEGA!!!!!MINNA!!!!
 
Eelmisele 02. september 2023, kl 15.30
Vaevalt küll, et sa Epp Viires oled.
Väga nõme on teise inimese nime alt imelikke (või ükskõik missuguseid) kommentaare kirjutada.
 
Nuhk 06. september 2023, kl 15.51
Eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vaevalt küll, et sa Epp Viires oled.
> Väga nõme
> on teise inimese nime alt imelikke (või ükskõik mi
> ssuguseid) kommentaare kirjutada.


Teil on kõik teada! Teise inimese nime kasutamine on keelatud, kuid arvamuse kirjutamine ei ole keelatud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!