Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
mida võtta närvilisuse vastu
 
naine 22. veebruar 2012, kl 12.08
Viimasel ajal on pidevalt kimbutaud erinevad tervisehädad, lapsed järjest haiged olnud jne... kõik see on mind nii närviliseks teinud. Ärritun iga pisema asja peale. :S Kas on midagi mis aitaks sellise närvilisuse vastu? Võtan magneesiumi tbl 2 tk päevas. AD arst kirjutas aga neid ma võtma ei hakka, ei tasu soovitada. Mis oleks veel hea ja nö pigem looduslik?
 
d 22. veebruar 2012, kl 12.13
palderjani? aga küsi ka apteegist midagi looduslikku
 
palderjan 22. veebruar 2012, kl 12.14
No tüüpiline looduslik rahusti on palderjan, neid müüakse meil siin erineval kujul (tabletid, tinktuur), võid läbi teha ju mingi palderjanikuuri (2tabletti 3korda päevas näiteks 2nädalat) või võtta lihtsalt siis sisse, kui tunned, et hakkad närviliseks minema. Siis müüakse meil ka safranitablette Depremin, mida nimetatakse looduslikuks antidepressandiks, neid võetakse kuu ajalise kuurina. Aga need on oluliselt kallimad kui palderjan.
 
lihtne 22. veebruar 2012, kl 12.34
Rohkem seksi, seks aitab iga tõve vastu, eelkõige muidugi närvilisuse vastu
 
to naine 22. veebruar 2012, kl 12.41
Proovi lihtsalt aega leida jamaga ennast korralikult välja, puhka natuke- vabad päevad tulemas. See asjade kugistamine jäta küll viimaseks. Joo piparmündi teed ja mõtle positiivselt.
 
maaja 22. veebruar 2012, kl 13.10
Soovitan põdrakanepi õitest teed ja palderjanist tugevam rahusti on sinilatv. Närvilisus võib olla põhjustatud vitamiinide ja mineraalide puudusest. Soovitan muretseda endale raamat Virgo Mihkelsoo kirjutatud "Toome oma tervise tagasi" . Sealt leiad kindlasti endale ja oma perele abi antud küsimustes.
 
sulle 22. veebruar 2012, kl 13.27
naine, lisaks magneesiumile võta ka B kompleks vitamiine
 
Kääbus 18. juuni 2020, kl 00.53
Võta xanax
Ja ela vanaks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!