Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Dr. Suidre
 
Marru 09. aprill 2012, kl 19.12
On keegi käinud dr. Galina Suidre juures ? Kui keegi ei tea siis tegemist on hiina meditsiiniga ravitseva nö. imearstiga. Tahaks hindu just teada, ei leia kuskilt visiidi hinnakirja ning kuna hinnad pidid olema suhteliselt jõhkrad siis oleks hea näha neid ikka enne arve saamist.
 
oleneb 09. aprill 2012, kl 19.22
Mina olen käinud. Vist isegi üle aasta käisin iga kuu tema juures. Ka ühe nõelravi kuuri tegin läbi. Raha kulus kõigele päris palju. Oleneb, mis hädaks on. Minul oli hädade põhjuseks ülekurnatus, mis tekitas erinevaid häireid närvisüsteemis ja sellega seotud organites. Eks ta leevendas ikka veidike aga lõpuks tegin ikka läbi ravi antidepressantidega. Usun, et mingeid muid hädasi saab ta paremini ravida. Samas mäletan ka seda, kui nõelravis käisin, siis kuulsin ikka mis patsiendid temaga rääkisid ja vaid kahel korral mäletan, et patsient ütles, et jah, ma tunnen ennast paremini. Muudel juhtudel inimesed ikka kaeblesid, et ei saa nagu aru või et ikka halb jne.

Aga ootan ise ka huviga, mis teiste kogemused on. Minu jaoks oli see lihtsalt kulukas eksperimenteerimine.
 
valmar 09. aprill 2012, kl 20.03
mina ei saanud nagu miskit erilit tunnet, raha kulus üksjagu. enam ei usu eriti sellesse
 
n41 10. aprill 2012, kl 14.27
eelmise aasata oktoobris käisin, viisiite tegin kokku 4. kutsus tagasi iga 2 nädala tagant. kaebusteks oli/on nõrk immuunsus, st põen pidevalt herpest (st külmavillid), kurtsin ka juuste välja langemist. dr. suidre määras mingeid tbl, mida tuli võtta 2-3x päevas 2-kaupa. purgi hind ~ 20-30 euri, purgist jätkus 2-ks nädalaks, sp sageli tagasi kutsus. esmane visiit oli vits ˇ15 euri, kordusvisiid 11 euri. juustele määras shampooni mis maksis 10-11 euri (enam täpselt ei mäleta, shampoon sisaldas suures osas sulfaate, silikoone jmt taolist keemiat, ainult natuke zenzenni, st seda mille pärast shampoon hea pidi olema) ja toonikut, toonik oli kõige kallim, ca 30 euri.
lisaks pani mulle kätele mingeid nõelu, mis pidid peal olema 1 nädala. visiitidele ei läinud hiljem põhjusel, et viimase visiidi ajal ta kogemata vigastas enda näppu minu käelt võetud nõelaga ja enne kui ma aru sain pani ta mulle sellesama nõela teise kätte. olin nii shokeeritud, sest ükski meedik ei tee selliseid asju, seda enam et vere kaudu levivad haigused.
 
kogemus 10. aprill 2012, kl 15.07
väga halvad kogemused -abi ei saanud-ei soovita-teda ju isegi meedias nahutatud
 
Liia 11. aprill 2012, kl 07.03
Ei saanud abi.
 
spets 11. aprill 2012, kl 15.20
Päris õiged kommentaarid siin viimased. Tema mees Jüri müüb neid terakesi seal, mis kõigile ühtemoodi pähe määritakse ja ilusa raha eest. Mõju pole neil sendigi eest. Lihtsalt tean, sest ta "ravis" mu mehel tema diagnoosi järgi ühte haigust, aga tavameditsiin tuvastas hoopis teise ja ravimitest sai kohe abi.
 
aavo 24. jaanuar 2013, kl 22.34
olen käinud, korduvalt
peavalud ning stress ... ning pinged lisahstes ...
SUPER arst ning tulemused !!!

ise olen meditsiini ala inimene ... seega - tean millest jutt
 
hmmmz 24. jaanuar 2013, kl 23.22
kaisin. kahe noelravi ja paari plaastriga sain oma kroonilisest kaela- ja olavalust lahti, nyyd juba paar kuud moodas:)
 
Alx 18. märts 2014, kl 21.53
Aeg sai kokkul lepitud 11.45
Olin kohal 10 min. varem ja jutule sain 12.35 ilma, et keegi oleks suvatsenud vahepeal öelda, mida ma ootan seal. Siis rääkisin oma aasta valutanud põlvest. Jutt kestis 3 minutit seejärel panin oma jalatsid jalga ja läksin arvet maksma. Kaasa sain ka 20 euri maksvad plaastrid, mille toime oli sama mõtetu nagu nende hais, mis üle maja lehkas. Kordagi ei vaadataud ega katsutud põlve. Ütles vaid niipalju, et söö sülti ja enne trenni tee põlved soojaks?
Krt sõjaväe laatsareti mutt oli ka parema soovituste pagasiga.
 
kirjutakse jama 22. aprill 2014, kl 08.33
esiteks toidulisandite hinnad on 16-17€,ei sisalda mingeid silikoone ega keemiat,naturaalsed ja kinnitatud Eestis.Nõelu pannakse 3 korda nädalas.20 aastaga on registreeritud patsiente üle 10000.
 
kiituseks 21. august 2015, kl 14.16
Ma siis ütlen omalt poolt kiituseks, et kolm aastat tagasi käisin Dr. Suidre juurdes murega, et mul on kroonilised põie/neeru/neeruvaagna põletikud. Olin lihtsalt väsinud sellest, et söön kaks korda aastas antibiootikume ja vaevlen valudes. Mul ei olnud midagi kaotada. Tegin läbi nõelravi kuuri, sõin terakesi. Ja uskuge või mitte mul ei ole mitte kordagi ülal nimetatud probeemidest olnud :) nii, et alati ei pea langema äärmustesse, aga erinevaid ravimeetodeid tasub proovida.
 
Inimesed endiselt üllatavad! 20. aprill 2016, kl 11.41
No loen siin neid kommentaare ja mõtlen, et kas tõesti on olemas arsti, kes kõigilt nende hädad võtab, nii psühholoogilised kui ka füüsilised?? Mina olen saanud Dr Suidre juurest isiklikult mitme aasta jooksul palju abi ( kurnatus, põiepõletik, emakakaelapõletik jne). Üldse ei mõista sellist arstide saunamist, eriti selliste, kes on väga südamlikud ja teevad oma tööd hingega.
 
N55 15. oktoober 2018, kl 15.04
Sain küll abi, oli käe ja õla närvipõletik. Ilma keemiata ravi, seepärast seda ka maha tehakse, et ravimfirmad ei saaks ju kasumit, kui kõik raviksid end mitu tuhat aastat tagasi leiutatud meetodil.
Hiinas ei tohtinud ju inimest katsuda, arst võis vaid keelt vaadata ja kätt katsuda. Katsuge ise nii diagnoos panna! Ja kunagi ei ole seal ametlikku meditsiini maha laidetud. Nii et jõudu neile edaspidiseks! Huvitav, miks küll teisi selliseid konkurent-arste eriti juurde ei teki? Liiga raske seda nõelte panemist juurde õppida või?
 
ElenaElena 17. märts 2021, kl 15.03
Galina Suidre aitas mind imelikult! Mul 2 aastat ei olnud menstruatsiooni (secondary amenorrhea). Ma proovisin nii palju asju ning vitamiine jne.

Peale 10 nõelaravi sessiooni ning 2 kuud naturaalse rohtu võtmist mul on kõik korras. Nii et nüüd iga kuu on normaalne menstruatsioon! (Menst. kaos stressi pärast vist)

Ma olen nii tänulik, ja nii õnnelik, et ei teagi kuidas seda kirjeldada. Tema tegi imet!
 
mikimaus 08. aprill 2021, kl 15.53
homoöpaatia on äärmiselt keeruline asi - õige tera tuleb leida 4000 seast. nendega, mida meie omad kasutavad, võib küll lihtsamate asjade juures täppi panna, aga - kunagi tegi tolleaegse Leningradi arst mu väikese tütrega imet - 6 tera keele alla ja kotitäis terakesi koju kaasa, mida pidin andma kindla keerulise skeemi järgi. Vastuvõtul vaatas ta mõnda asja suurest paksust raamatust - no 500-600 lk. Ma ise ja mu teine tütar abi ei saanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!