Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kõhuusside vastu
 
tere 09. juuli 2012, kl 21.25
tere,

mis usside vastu aitab Mebendazole?

üks arst ütles, et see aitab paelussi vastu, teine ütleb, et paelussi vastu see küll ei aita ja kolmas ütles et Mebendazole on Vermox, ma ei kujuta sisi ette kas uus nimetus vms?

palun abi!
ja mis rohtu võetakse paelussist lahti saamiseks?
 
. 09. juuli 2012, kl 21.33
Mebendasool on toimeaine, Vermox on lihtsalt ühe firma ravimi nimetus, mis mebendasoolist toodetud, eks igal firmal ole oma toode ja oma nimi.
Ei, paelussile ei toimi. Guugelda, infolehti nett täis.
 
tere 09. juuli 2012, kl 22.12
ma käisin perearsti juures ja tema kirjutas mulle rohu nimega Mebendazole, käskis võtta 1 tablett ja 3 päeva järjest. Väitis, et paelussi vastu aitab.

Guugeldasin ka, leidsin pmst ainult 1 teema kus arst vastas ja ütles et paelussi vastu soovitab vermoxit.

ma ei saa aru enam :S

Ja kas see Mebendazole on sisi sama mis Vermox?
 
popi 09. juuli 2012, kl 22.46
Memendazole- Grindeks on Grindeks firma ravim, Mebendazole-Grindeks on laia toimespektriga anthelmintikum (sooleussidevastane preparaat), mille toimeaineks on mebendasool. Ravimit kasutatakse erinevate parasiitusside poolt tekitatud haiguste raviks (enterobiaas e naaskelsabatõbi, trihhuriaas e piuglastõbi, askaridoos e solkmed, kidausside ja ümarusside poolt põhjustatud infektsioonid). Vermox on Gedeon Richter firma ravim, mis sisaldab ka memendasooli, Vermox on näidustatud Enterobius vermicularis’e (naaskelsaba), Ascaris lumbricoides’e (solkmed), Trichuris trichiura (piuglane), Ancylostoma duodenale või Necator americanus’e (kidaussid) poolt põhjustatud ühe infestatsiooni või segainfestatsioonide raviks.
 
lugeja 09. juuli 2012, kl 22.56
olen ka lugenud et vermox ei aita paelussi vastu.
 
tere 10. juuli 2012, kl 00.21
Tänan popi, lugesin ka ise infolehelt, kuid ma siiski ei saa aru, kas see aitab ka paelussi vastu või mitte?

Või ongi nii et tapab seal kõik muud parasiidid peale paelussi?

Lugesin netist ja nii palju kui infot leidsin, siis paelussi vastu aitab ainult 1 ravim, mida pole niisama apteegis saada, vaid tuleb tellida?

Issand kuijama ikka, ma ei saa enam midagi aru, üle muretsenud ka ja arstidest ei saa ka aru, kuidas sai arst mulle paelussi vastu selle ravimi kirjutada kui see ei aitagi apelussi vastu või ikka aitab?
 
tegelt ka 10. juuli 2012, kl 00.58
leidsin netist sellise teksti:
Ajasin endast ükskord heeringa abil paelus­si välja. Mind vaevasid päikesepõimiku piirkon­nas valud ja kõht oli tursunud. Olin sellepärast haiglas lamanud ning ennast ka sõnajalgadega ravinud, aga miski ei aidanud. Üks taat soovi­tas mul süüa kolm päeva järjest soolast kala. Ostsin soolaheeringat ja sõin seda hommikuti leivata, päeval aga jõin ainult vett. Kolm päeva olin sellisel dieedil ning sain paelussist lahti.
Anna Malyar 28. juuni 2023, kl 15.45
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!