Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
keha on jube pinges
 
Maire 32 05. september 2012, kl 11.48
Teen tavaliost kontori tööd. Õhtuti trennis aega käia pole lapsed/mees/kodu. Peaks keha lahti masseerima aga ühest korrast on vist vähe ja rohkemaks napib raha.
Mida teha?
Ehk on teil häid nippe või soovitusi?
 
kontor 05. september 2012, kl 12.07
pinged pidavat ikka seestpoolt tulema, ise käin ka ikka massaazis. Aga tee venitusi ja painutusi, ka töö ajal on neid hea teha.
 
emalendur 05. september 2012, kl 12.21
hingamisharjutused ja lihtsamad joogaharjutused aitavad ka...
masaazis tasub ka käia kasvõi ükskord...ikka aitab
 
anni321 05. september 2012, kl 12.38
hästi aitavad erinevad harjutused töölaua taga. masseerimine on aga ise mõistlik ära õppida vähemalt nii palju kui enda masseerimiseks vaja läheb.

leidsin just laheda trenni joogalik lõunapaus, lähen seda homme avastama ja kutsun sind ka. lisan lingi kui huvitab:
http://akupunktuur.eu/jooga-2/jooga-tallinnas...
 
maz huviline 05. september 2012, kl 12.58
sama mure, käin tihti massaazis, aga see ei ole see, st ei ole leidnud massööri kes teeb nii nagu tahan.
Asja lahendaks vastastikune massaaz, siis õpib ka tegema seda, mida oodataks, soovitakse.


Hingamisharjutused ja mõned joogaharjutused on tõesti väga head, aitavad pingeid maandada, ja lõõgastada.
Kes huvitatud sel teemal esmalt suhtlemast, eks siis näi, mis ja kuidas.
 
veel 05. september 2012, kl 14.40
Aga põhjuse kirjutad ju ise välja: mees/kodu/lapsed on tähtsamad kui sina ise. Vaja on suhtumist muuta: pinges ja muserdatud naine ja ema ei toeta varsti kedagi.
 
Reelika 05. september 2012, kl 21.41
Joogast paremat keha lõdvestamiseks pole.
Otsi omale sobilik joogatrenn, leia lihtsalt omale see aeg. Tõesti kui õhtu ei sobi , mine siis lõunajoogasse.
 
naine 05. september 2012, kl 21.47
head soovitused oleks raha teeks kõike
 
ilu 06. september 2012, kl 07.12
Enne magamaminekut tee harjutusi mis päeva jooksul tekkinud blokid ja pinged lahti lõhuvad. Nägu - tee grimasse, kael - lase pea longu rinnale ilma, et sa vajutaks pead alla vaid pea peab ainult oma raskusega vajuma alla. OOta kuni pinge kaelas tasapisi järgi hakkab andma ja pea allapoole vajuma. Mingil juhul ei tohi seda ise vajutada allapoole. Selg - rulli end seljal lamades ja vääna põlvest kõverdatud jalad ühele poole ja ülakere teisele poole. Jaa nii edasi. Jooga töötab siis kui asendeid võttes käib lõdvestamine, mitte nagu mu ehk eelarvamus ütleb, iga hinna eest akrobaatilise numbri sooritamine ehk siis välismaa raamatust nähtu asendi kopeerimine ükskõik mis hinnaga. Kardan küll, et meil toimivad isehakanud "joogagurud" just seda taga ajavad. Päeva jooksul tekkinud selgroo vajumised, sundasenditest krampis lihased ja kõõlused jm loksub nii paika tagasi ja magamine on palju kvaliteetsem. Ma olen ka siis kui uni poole öö pealt kaob, ennast veel rohkem lahti loksutanud-ringutanud ja siis uuesti magama läinud. Õieti sooritatuna ei erguta see keha vaid lõdvestab. Jooga asemel võib ka lihtsalt ringutada ja venitada end. Abikaasa poolt massazh peaks ka ju hea olema?
 
Amanda 06. september 2012, kl 16.07
Olen ka sama meelt, et joogatehnikad on ülihead sel juhul ja üldse paljude hädade puhul. Kahjuks jah just paljud, kes ei teagi asjast suurt midagi, avaldavad siin negatiivset suhtumist joogasse. Igalühel on muidugi vaba valik leida omale siis mingi muu abivahend. Aga asi, mis on end aastatuhandete jooksul tõestanud on ilmselt küll väärt õppimist-harjutamist. Niisama juhuslikult ei tule midagi- vaja on harjutada, õppida, paremkui õpetaja (rühmas) käe all.
 
abixehk 06. september 2012, kl 21.02
Kõik eelnevad õpetused on head aga soovitan veel suti magneesiumit tarbida, neid tablette apteegis igasuguseid, lõdvestavad mõnusalt.
 
Reelika 07. september 2012, kl 13.16
Käisin eile esimest korda lõunajoogas ja soovitan sulle Marge soojalt. Pole ühtul ennast kaua aega nii hästi tundnud.
 
m 07. september 2012, kl 13.37
Kui massaaži jaoks aega leiad, leiaksid ju ka mõne trenni jaoks aega. Pinge maandamiseks, selja ja turjavalu puhul on väga hea ka kepikõnd. Seda saab teha hommikul või õhtul kui toimetused tehtud.
Ise olen olnud samas olukorras, kuna lisaks pingetele tuli ka ülekaal, siis sättisin enda toimetused ringi ja nüüd käin 4x nädalas trennis. Iga trenn annab rahulolu ja pinged võtab ka maha, leia endale sobiv.
 
noh 07. september 2012, kl 15.01
võta spa piletid ja käi hommikuti ujumas
 
airi 08. september 2012, kl 11.21
õpi ennast ise masseerima, neid kursuseid aegajalt ikka tuleb. ise end masseerima õppida on odavam kui massööride juures käia.
 
airi 18. september 2012, kl 18.10
enesemassaazi kursuseid ikka vahel tuleb googelda
 
Ana 18. september 2012, kl 22.10
Sulle ka võin vahelduseks soovitada laserravi - tõstab toonust ja leevendab pingeid. Siis saad kogu infot www.vitalazer.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!