Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Nahaarst Terje Kukk Tartus
 
küsimus 16. oktoober 2012, kl 20.35
Kas olete saanud sellelt nahaarstilt oma probleemidele abi?
On keegi käinud tema juures Elite kliinikus ja oskab öelda, kui palju maksab visiit?
Tänan vastajaid.
 
mari 16. oktoober 2012, kl 21.26
jah olen käinud, mitu korda.
Oli väga delikaatne teema.Jäin väga rahule temaga,rahustas ja rääkis asjast,ühesõnga igati tubli ja asjalik.Julgesin alati tema juurde tagasi minnna.Käisin ka elites tema vastuvõtul
.Korra sattusin ka dr Raudsepa juurde sinna kliinikussse,aga tema juurde ma ei läheks iiialgi tagasi.Väga külm inimene ja kuidagi kauge asjast.
Olen käinud ka triin eller vastuvõtul Tamme kliinikus ja võin õelda ka ainult HÄID sõnu sellle arsti kohta
 
Mhmm 16. oktoober 2012, kl 21.30
Kas triin eller pole mitte psühhiaater?
 
:) 16. oktoober 2012, kl 22.35
Terje Kukk on väga soe ja positiivne inimene. Võib vast isegi öelda, et kõige meeldivam arst kellega kokku olen puutunud.
 
sama siin 17. oktoober 2012, kl 08.41
Olen käinud tema juures oma kahe lapse erinevate probleemidaga Elites. Hinda ei mäleta, kallis oli küll, aga vastu sain professionaalse suhtumise, ravi ja võimaluse iga kell arstile helistada, kui probleem hulluks läks. Helistasingi ükskord suht õhtul hilja ja sain kohe lahenduse. Nii et soovitan.
 
Varblane 20. november 2012, kl 14.04
Noh, mina käisin tema vastuvõtul Raja tänaval. Ei tea, kas arstide streigi tõttu tekkinud ülekoormusest või millestki muust, aga ma pole väsinumat ja osavõtmatut arsti veel kohanud. Ootad järjekorras paar kuud ja siis töödeldakse sind liinitööna läbi. Määratud ravist me ka lobusime, kuna see pidavat lapsele valus olema ja tihtilugu mitte töötamagi. Perearst ei soovitanud ka seda ravi.

Aga äkki on erakliinikus sõbralikum õhkkond :)
 
hea valik 20. november 2012, kl 22.52
olen raja tn.nahakliinikus dr.kuke vastuvõtul käinud, rahule jäänud ja kui probleeme peaks tekkima, siis arsti vahetada küll ei kavatse.
 
küsin 20. november 2012, kl 23.35
Kas keegi on kuperoosa ja rosaatseaga temalt abi saanud?
 
Merike 25. november 2012, kl 21.52
Käisin dr Kuke juures Raja tänaval korduvalt, ta püüdis igasuguseid asju määrata aga tunnistas kohe algul, et olen tema jaoks 2.selline patsient ja tegelikult ta ei tea mis aitaks. Ütles, et aja jooksul läheb probleem mööda ja tagantjärele öeldes - tal oli õigus. Tol ajal kulutatud ligi 3000 krooni ei aidanud. Ajaga läkski probleem ise mööda.
 
--- 05. mai 2013, kl 21.35
Ei tea palju Elites visiiditasu on? Raja tn.-l kindlasti väga pikad järjekorrad.
 
keskmik 06. mai 2013, kl 01.01
kas kuu on pikk järjekord? ei tea, aga ma tellisin aprilli keskel aja ja 23. mail lähen Raja tänavale dr Pärna juurde. kuna varem käinud ei ole, ei oska temast midagi arvata ega mitte arvata. kui kellelgi temaga kogemusi on, siis võiks neid minugagi jagada.
 
hmm 06. mai 2013, kl 07.57
minul on üks kogemus, pärast mida ma vahetasin kohe arsti :)
 
Mina 06. mai 2013, kl 10.17
Olen käinud Vaheri ja Paasiku juures, neist kasu ei miskit. Sooviksin ka nüüd Terje Kuke juurde minna. Ehk saab abi.
 
:( :( 06. mai 2013, kl 14.47
Mina näiteks ei saanud :(
 
Aus vastus 05. juuni 2021, kl 18.30
Käisin 3 aastat tagasi, kuna akne häiris. Ta ei kaalunud isegi muid variante, millest akne tekkinud, kui lihtsalt rasu, mida peab tugevatoimeliste geelidega ravima. Kui rääkisin, et šokolaadi söömine tekitab rohkem punne, siis ütles, et toitumisega pole näonahal mingit pistmist. Kirjutas algul välja skinoreni, mida kergeusklikult iga öö kasutasin. Tagasivaadates nüüd oma teadmistepagasiga, ei oleks tohtinud ilma päiksekaitseta seda geeli KINDLASTI kasutada. Ta aga ei maininud, mis tagajärjed selle toimeainega kaasnevad. Kuna skinoren lihtsalt kuivatas nahka ning probleem polnud algusest peale üldse kosmeetiline, siis kirjutas ta välja antibiootikumid. Minu parim sõbranna on aga arstitudeng ning neile räägitakse praegu koolis, et antibiootikume ei tohi nii kergekäeliselt enam välja kirjutada. Ei saa mõista hukka vananenud haridust...
Ühesõnaga nüüd on mul 19- aastasena kuivatavast geelist pindmised kortsud ning antibiootikumid lõid kõhu mikrobioomi nii sassi, et pean siiamaani probiootikume igapäevaselt tarvidama. Aknest olen aga nüüdseks tänu õigele toidule täielikult vabanenud.
Loo moraal- kui sul on probleemid näonahaga, pöördu kõigepealt toitumisnõustaja poole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!