Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Topamax
 
Sissike 15. mai 2014, kl 17.59
Tere
sooviksin tagasisidet inimestelt, kes on kasutanud või kasutavad ravimit Topamax migreeni kontrolli all hoidmiseks. Mina alustasin 25 mg ja lõpuks oli 100 mg päevas. Tundsin end hästi, peavalusid lõpuks enam ei olnud ja kaalukaotus oli ka ligi 15 kg, mis mulle sobis. Äkitselt hakkasid mu juuksed välja kukkuma, lihtsalt pihkude kaupa tuli neid ära. Lõpetasin koheselt Topamaxi kasutamise, sest juuste kaotus on üks väga sagedasi kõrvaltoimeid selle ravimi puhul. Varsti saab kuu, kui ma ei ole ravimit võtnud, aga juuksed langevad endiselt välja... Ja ikka meeletult, olen üsna närvis, sest mul olid kunagi väga ilusad ja tohutult paksud juuksed. Need on tänaseks hõredad ja elutud, lihtsalt ei oska enam midagi teha... Kasutan vitamiini biotiin, pesen juukseid Sebamedi šampooniga mis on just juuste väljalangemise vastu ning kasutan ka looduslikku palsamit (Eesti oma - sisaldab piparmünti, takjajuurt jms), aga midagi ei aita. Palun soovitage midagi ja jagage oma kogemusi... Millal juuste kaotus lõppeb ja kas mul on lootust, et need ka ükskord tagasi kasvavad?
Anna Malyar 28. juuni 2023, kl 16.43
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!