Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Jalad paistes.
 
Aidake! 05. juuli 2014, kl 21.15
Juba pikemat aega on jalad paistes,eriti jalalabad pealt nagu kakud. Ei saa vahel jalanõusid jalga. Perearst kirjutas vett väljaajavad tabletid,aga seni ei ole need küll midagi paremaks teinud.Kas kellegil on sama mure olnud ja on lahenduse leidnud?
 
Mittekeegi Olikord 05. juuli 2014, kl 21.26
Kui vana oled? Kas sugulastel on olnud südame-veresoonkonna haigusi või probleeme neerudega?

Hoia jalgu võimalikult palju ülespoole asendis (näiteks pikali olles diivani seljatoel), jahutavad jalavannid õhtuti ja vähem jalgel olemist soojal ajal.
 
n55 05. juuli 2014, kl 22.53
minule aitab kõndimine
kuid päris palju pean kõndima, päeva jooksul vähemalt
7-10km päeva jooksul, ka jalgrattaga sõit mõjub väga hästi
ei kasuta tablette
 
Aitab ikka ERIARST, mitte lauajalast perearst! 05. juuli 2014, kl 23.24
See pole üldse nali, mida arvasid vist arstid TÜ Kliinikumis. Igatahes, minu mees suri selliste kaebustega polikliinikus järjekordse visiidi ajal ARSTI KABINETTI! Süda lõhkes, pärgarterid trombe täis. Aasta otsa toideti Trifasiga ja kogu moos, aga PÕHJUST ei vaevutud selgitama!
Aeti aga loba neerudest, mida mees ise ei kaevanud üldse.
 
Tiit 05. juuli 2014, kl 23.50
Mina sain apteekri soovituse järgi abi Venemaa 911 pluss geelist nimega Venolgon. Peale kolmandat kasutuskorda paistetus hakkas alanema ja hetkel ei kurda.Lõpptulemus umbes peale 15 määrimist.
 
ann 06. juuli 2014, kl 10.40
Mina kannan jalas ravi sukki. Tänu nendele on õhtul kui sukad ära võtan jalad ilusad. Muidu olid ka sellised nagu teema algataja kirjutas, jalalaba pealt nagu kakud.
 
Naine 68 06. juuli 2014, kl 11.00
Mul ka umb. aasta sama asi. Hommikuti suht norm. Turse tuleb, kui õhtul teleka ette paigale jään. Tarvitan kapillaaride seesmiseks puhastamiseks VENORUTON-i. Kallim variant on kihisevad tabletid vette 1x päevas, odavam on lihtsad tabletid 2x päevas. Siis on samanimeline salv ka välispidiseks. Võiks need kihisevad 15tk. Sissejuhatuseks ära proovida (on kiirematoimelised), pärast lihtsatele tablettidele üle minna. Passin ikka peale, millal apteegis on ale neile toodetele. On ka teisenimelisi tooteid, näit, TROXEVASIN, on ka mingeid vene variante. Ei ole jõudnud kõike proovida.
Kavatsen hakata kaalu langetama, sest on tegu ju südame puudulikkusega ilmselt. Ju süda ei vea enam välja. Aasta tagasi arst viskas mulle lihtsalt veeväljaajamise rohu kätte. Nüüd kui lähen, siis tahan kohe küsida, et kas peaksin veel miskit moodi südamega tegelema. Ega ei saa, kui ikka ise ei päri. Mida ma tean, seda tean tänu tuttavale vanale med.õele, kel ka samad hädad.
 
sama probleemiga 06. juuli 2014, kl 11.20
Mul on samuti jalgade paistetamise probleem viimastel kuudel, veidi kõrgem kolesterool leiti, muu tundus arstile korras olevat. Ise tunnen kergendust aspiriinist, kuigi analüüs ei näidanud, et veri väga paks oleks. Vett joon nagunii päris palju.
Mul vist on asi pigem veresoontes, tuleb neid natuke ravida.
Ravisukki pakuti, aga ma ei talu tavalisigi sokke jalas, häirib vereringet, tugevama survega sukad vajutavad vere päris kinni.
 
ann 07. juuli 2014, kl 11.39
Ei ole nii.Tugevama survega ravi sukad panevad just vere õieti üles-alla liikuma. Ja tulemuseks ei ole jalad enam paistes. Hommikul paned sukad jalga ja õhtul võtad ära. Raske on neid ainult jalga panna. Tulemus on suurepärane.
 
sama ptobleemiga 07. juuli 2014, kl 12.11
selge, kui jalgade määrimine ei aita ostan ravisukad ka, aga praegu määrin iga päev naturaalse õunaäädikaga.
Süda on mul korras.
 
Jah, 07. juuli 2014, kl 13.16
kaasaegsed inimesed on nii välja koolitatud TARBIMA igasuguseid vahendeid, olgu need siis tabletid, määrded või midagi muud, peaasi, et MITTE teha seda, mida inimfüsioloogia ette näeb.
Inimfüsioloogia näeb ette ja ka arstid TEAVAD (kuid ei tohi ülemaailmse ravimitööstuse käsul)haigetele rääkida, et DIAFRAGMA on kehas AINUKE ORGAN, mis paneb liikuma nii venoosse vere kui ka lümfi. Ja kuna jalgades olev veri allub tavalisele loodusseadusele - RASKUSJÕULE, siis veri jalgadest ISE ülespoole ei liigu. Et ta liikuma HAKKAKS, tuleb lihtsalt hakata nii hingama, mida nimetatakse "kõhuhingamiseks". Ja kui teil jalad juba kord on hakanud paistetama, siis see näitab, et veresooned on kaotanud oma elastsuse, ning selle elastsuse parandamiseks tuleks lisaks HINGAMISELE tarbida ka ravimeid. Parim nendest oleks mitte venoruton või venorutin vaid hoopis ASCORUTIN - seesama "rutin", kuid koos ascorbiinhappega, ehk C vitamiiniga. C vitamiin õiges proportsioonis tugevdab rutini toimet. Ja üldprofülaktikaks - tuleb hakata toitude valmistamisel kasutama soomlaste PANsoola. See on teadlaste poolt määratud kindlas proportsioonis spetsiaalse mikroelementide koostisega. Nende mikroelementide seas on ka Räni - element, mis hoiab inimkehas KÕIK vajalikud sooned elastsetena.
 
Naine 09. juuli 2014, kl 10.14
Olen 21. aastane naine, teen nädalas vähemalt 3 korda trenni ning kaalun 58kg. Iga päev kui kontoris istun, tunnen kuidas jalad paiste lähevad, käin vahepeal ringi ja kõnnin. Koju jõudes hoian jalgu kõrgemal aga hetkel tundub et sellest väga kasu pole... ääretult ebameelbiv on see :(
 
ravimitööstus 09. juuli 2014, kl 11.49
***ka arstid TEAVAD (kuid ei tohi ülemaailmse ravimitööstuse käsul)

kuidas sa seda „keelamist“ ette kujutad, mitte ei suuda mõista.
Ja sinu pakutu ei ole ravimitööstuse äri,
see on pühast vaimust.

Tiit on kah aktiivne reklaami tegelane,
Jalgade paistetus on veresoonkonna probleem ja mingi
Venemaa 911  geel jalgadele määrituna parandab veresoonkonda,
püha lihtsameelsus.
Ta leevendas ainult jalgade paistetust ja AJUTISELT,
probleemike süveneb, nüüd varjatult edasi.
Pensionil müüjad on tõsised tegijad meditsiini vallas.
 
UURINGUD -- näitavad,,, JA 09. juuli 2014, kl 13.39
TARGAD ON SIIN RÄÄKINUD ,,ET TUME ŠOKOLAAD
PARANDAB JALGADE VERE VARUSTUST,,SIIT
TERVISELEHELT ISE LUGESIN !!!
JA ÜKS HEA MEES LÖÖB KA NAISE VERE ROHKEM KÄIMA,, KUI AINULT MEES ON OLEMAS!
 
aga 10. juuli 2014, kl 10.05
mis siis aitab sellele veresoonte probleemile tõsiselt, kui salviga paistetuse alandamisest kasu pole ja probleem süveneb???
 
tiia 10. juuli 2014, kl 18.23
Ei aita siin miskit. Ravimatu haigus.
 
Juta 11. juuli 2014, kl 09.42
googelda: Raili Raik
 
Jah 11. juuli 2014, kl 13.01
to ravimitööstus
09. juuli 2014, kl 11.49
Kas Te polegi siis veel siiani aru saanud, et kogu ÜLEMAAILMNE TERVIHOID vajab vaid ühte asja - HAIGET INIMEST. Seetõttu ongi kaasaja praktiline areng selline, et mida "kõrgemale tasemele" tõuseb tervis"hoid" seda rohkem on KÕIKIDES RIIKIDES haigeid ja ülekaalulisi inimesi, st "kliente", kellele tonnide kaupa müüa mõttetuid ravimeid ning tervise"teenuseid". Samal põhjusel ammu enam EI RAVITA haigusi, vaid neid "hoitakse kontrolli all", et "klient" ikka VÕIMALIKULT KAUA AASTAID päevast-päeva ostaks ravimeid haiguste "ravimiseks", mida oleks SOOVI KORRAL juba ammu võinud lõplikult ja jäädavalt välja ravida.
Kas olete kunagi mõelnud, MIKS arstide väljaõppes on NII VÄHE tähelepanu pööratud FÜÜSIKALE? Aga väga lihtsal põhjusel, sest kui noored arstid SAAKSID ARU füüsikaseadustest, siis ei saaks neil igasugust mõttetust õpetada. Kasvõi seda, et süda "pumpab" verd. Juba ainuüksi SÜDAME EHITUS välistab võimaluse sellel organil "pumbana" töötada.
 
naine 68 12. juuli 2014, kl 22.35
Ostsin paar päeva tagasi Terviseabist äralõigatud varbaosaga sokid. Mõõdeti randmed üle ja ühele jalale läks väiksem, teisele suurem nr. Kohe teine asi, on tugevalt jala ümber ja kui ära võtan on päkk ok. No randmekoht jätab vähe soovida. Ostsin ka põlvetoed. Aga see viimane pole ikka päris õige. Mulle öeldi ka,et oleks vaja pigem tugipõlvikuid või sukki, siis surve ühtlasem ja ei lase vedelikul alla vajuda. Sain aru, et pean perearstil laskma end suunata veneroloogi juurde, kes siis määrab, millise survega sukatooted peavad olema.
 
raviarst 12. juuli 2014, kl 22.42
teemaalgataja pole kirjutanud oma vanust. erinevates vanustes on põhjused erinevad. esialgu alusta sellest, et loobu soolase toidu söömisest. paljud eakad söövad täiesti absurdset soolast toitu.
 
Parandaja 12. juuli 2014, kl 23.31
Naine 68, ära sa veneroloogile küll saatekirja küsi. Need sukatoodete soovitusi küll ei jaga vaid uurivad suguhaigusi. Ja randmed on kätel mitte jalgadel.
 
uinu 20. august 2016, kl 15.53
Ravisukad peab keerama hommikul tagurpidi ja siis panna varba otsa. Käega tõmmata cm. cm. pidi ülesse, Ongi sukk jalas.
Agne Tamm 20. august 2016, kl 16.25
Mine ujulasse ja lobista kolm tundi, topeltaeg! Saab ka viinaga! Kalla pesukaussi kaks liitrit viina ja leota, m6jub h@sti ka kyyntele! Villased sokid ka,pidavat aitama!
 
tule taevas appi! 21. august 2016, kl 01.08
Kulla inimesed - jalgade paistetusel võib olla väga erinevaid põhjusi. Ja vastavalt põhjusele ka ravi. Sellepärast ei tasu uisapäisa kõiki foorumlaste soovitusi järele proovida. Ehk oleks ikka lihtsam uuesti arsti poole pöörduda.
 
paistetaja 21. august 2016, kl 16.17
Tarvitan paar korda aastas askorutini, nagu keegi siin eespool juba ka soovitas, ja aitab.
 
johanna 21. august 2016, kl 18.46
jalalabade paistetus on neerude halvast tööst ja vee väljaajaja on täiesti keelatud sellisel juhul,,,vastupidi, tuleb juua puhast allikavett päeva jooksul vöhestes kogustes palju kordi ning süüa rasvast kala, see taastab neerud, piima ära joo
 
Eff 21. august 2016, kl 21.08
Aidake! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Juba pikemat aega on jalad paistes,eriti jalalabad
> pealt nagu kakud. Ei saa vahel jalanõusid jalga.
> Perearst kirjutas vett väljaajavad tabletid,aga se
> ni ei ole need küll midagi paremaks teinud.Kas kel
> legil on sama mure olnud ja on lahenduse leidnud?

Vana teema küll, aga mingit infot küsija pole enda kohta andnud.
Kui vana?
Mees või naine?
Mis tööd teeb kui töö-ealine on?
Missuguseid muid haigusi põeb?
MIS OLI DIAGNOOS arstilt, et vee-eemaldajad määras?

Vastajatele: kuidas üldse saab midagi soovitada, kui te inimesest midagi ei tea?

Mingit lugemist lihtsalt seletatuna:
http://www.kodutohter.ee/jalad-terveks-ja-kergeks/

.
 
Ann 07. detsember 2017, kl 09.57
SUUR MURE: nimelt minu 79-aastasel emal on jalad viimasel ajal eriti tursunud, jalalabad eriti ( ykski saabas enam jalga ei mahu). Perearst kirjutab vettvàljaajavaid tablette, need ei aita ilmselt. Kahjuks on tal lisaks veel sydameklapi rike ja diabeet.
 
noona 07. detsember 2017, kl 14.04
No ja mida siis arst olukorrast arvab? Oma suurt muret tuleks ju eelkõige temale kurta.
 
kuule inimene 08. detsember 2017, kl 06.04
Aidake! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Juba pikemat aega on jalad paistes,eriti jalalabad
> pealt nagu kakud. Ei saa vahel jalanõusid jalga.
> Perearst kirjutas vett väljaajavad tabletid,aga se
> ni ei ole need küll midagi paremaks teinud.Kas kel
> legil on sama mure olnud ja on lahenduse leidnud?
MINA arvan ::: JA mine kohe arsti juurde ::
Perearst teeb esimesed uuringud ---aga soovitaksin südame arsti külastada
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!