Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Forlax kõhulahtisti
 
hädaline 15. märts 2015, kl 13.03
Kas keegi on seda lahtistit võtnud?Hetkel on see endale ostetud.Panin tähele et selle mõju on väga nõrk.
Ainult esimene kord nagu mõjus.Võtsin sisse õhtu ja hommiku oli vähe parem tulemus tualetis.Järgmisel korral lahtisti mõju polnud märgata.Samas õpetuses on kirjas et mõju saabub 24-48 tunni jooksul.Nüüd võtsin lahtisti juba hommiku sisse kuid eriti optimistlik ei ole
Hetkel maadlen pärakulõhega.Kinnine kõht teeb palju muret.Söön küll rohkem juur ja puuvilja.Kuid väljaheite kogus on väga väike.Seni on linaseseemned jogurti sees leevendust toonud.On veel mõni hea nipp?
 
soovitus 15. märts 2015, kl 14.40
õlid aitavad: linaseemneõli, toiduõli, kanepiõli. 1tl-1 spl hommikul ennem sööki iga päev. Võib ka 2 korda päevas võtta, õhtul ka. Kui maitse ei meeldi või hakkab vastu, siis kohe midagi hapukat peale hammustada/juua. sidrunit, apelsini, mingit mahl ja seedimise hoiab korras...
 
jalapeño 15. märts 2015, kl 14.48
Natuke valus, aga kannatad ära: osta jalapeño viilusid purgis, just see hot või tuline, söö neid 5-10 tükki ära, joo vett peale ja varsti istud vetsus. Korraks on valus, aga vähemalt tõmbab niimoodi sisikonna puhtaks, et mitte midagi ei jää enam sisse.
 
Proovida võiks 15. märts 2015, kl 15.13
söögipeeti, kuivatatud musti ploome, apteegist teepakkidena erinevaid variante: Senna, Figura.Ühekordne tugev lahtistamine pole hea, äkki leiad variandi, kus kõht pehme, mitte pidevalt lahti.
Ise kasutan hommikuti õhtul likku pandud ploome ja õhtul lahtistav tee, algul ei aidanud, nüüd saan hakkama.Muidugi ka toiduna juurvilju.Kui sobib siis apteegis ka Duphalac siirup, mis ei tekita sõltuvust.
 
to jalapeño 16. märts 2015, kl 19.06
Proovi aru saada et pipart pärakulõhe korral soovitada on jabur.
Jah piprad ergutavad soole tegevust kuid samas jälle lühiajaliselt.
 
jalapeño 16. märts 2015, kl 23.56
Ma ütlesingi, et korraks on valus, aga ainult korraks. Kui inimesel on kõht kinni, siis on nõus mida iganes proovima.
did_1248486 17. aprill 2023, kl 22.16
Väga hea on hapukapsas ja õhtul sennatee
did_1248486 17. aprill 2023, kl 22.30
Ma käisin kolmandat korda koloskoopias , mille raskelt valudega elasin üle. Lubati kohe kõike süüa ja juua aga täna 3 päeva peale gaaside ei midagi -Kuna mul 17 aastat tagasi oli OP naiste värgile, kõik opereeriti välja ,noorelt pimesool ja veel pandi paika liikuv neer. Sellest probleem kõhukinnisusega. Homme ostan Forlax,i ja soovitati võtta 2 pakki veega enne hommiku sööki. Annan siis teada kuidas mõjus. Kõhukinnisust ei soovita vaenlasele ka ...........
did_1305161 17. aprill 2023, kl 23.52
Rohi aitab ainult hetkeks. Lööb kõhu korraks lahti, saad soole tühjaks ja pärast ei tule 3 päeva jälle mitte midagi, kõht sama kinni nagu enne.
Osta poest (apteegist) linaseemnejahu ja sega seda hapupiimasse või keefirisse ja söö seda, see peaks kõhu normaalselt tööle panema. Võid kasutada ka linaseemneid, kuid need tuleb enne purustada, sest terve seeme tuleb sama tervelt välja, kui sisse sõid..
Veel on apteekides müügil ECOSH'i DETOX sooltepuhastuspulber, mille segamine hapupiima, keefiri või jogurtiga paneb kõhu normaalselt läbi käima. Soovitav kogus on 1 spl, kui ei aita, siis järgmine päev võta 2 spl ja saad kõhu korda. Kuid see purk on suhteliselt kallis. Purgis on 260 g.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!