Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Denslux hambaravi Tartus???
 
arglik 15. august 2015, kl 17.38
Tere
Kas keegi on käinud Denslux hambaravi keskuses Tartus ja annaks selle kohta tagasisidet? Millised arstid seal on, kas ravi on hea?
Kardan kohutavalt et hambaravi on valus jne.
 
eeee 15. august 2015, kl 22.04
Hambaravi pole tanapaeval valus ja mine parem kliinikumi omasse.
 
eks sa 15. august 2015, kl 22.12
guugelda-seal kõik kirjas
 
Olen käinud 18. august 2015, kl 00.03
õigemini, sinna ainult lähengi, kui midagi vaja. Soovitan!
 
ei ja veelkord 18. august 2015, kl 10.18
 
Alisamai 06. august 2021, kl 16.11
Ei soovita...hinnakiri ei ole...vanasti maksmine oli ainult sularahas..praegu saab kaardiga maksta. Arve ei sisalda mis tehtud ja kuidas. Hinnad määravad omas peast. Käisin juuli lõppus, oli noor neiju, kes väga hoolikad ja ettevaatlikud tegid hammas. Pani tuimestus nii ilusti, et ma ei saanudgi aru, et süst on tehtud. Ehitas uuesti terve hammas , tegi suure töö..ja hind oli 80 eur. Panin uue aega, et korda teha veel ühe hamba.Täna sattusin teise neiule, perekonnanimi oli vist Fedorova, issand, oli tunne, et ta kaevab labidaga, peegliga lõhus minu igeme. Raske käsi. Väike plommi eest küsis 95 eur...ütles, et plomm oli suur ja veel lisandub 20 eur visiiditasu! Registraator ütles, et 20 eur ..selle pärast, et on vaja peale igale patsiendi uue maski panna ja kõik disenfitseerida ! Appi....rohken sinna ei lähe..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!