Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Psoriaas ja Neotigason
 
Laura 07. november 2015, kl 16.02
Tere,

Kas olete kasutanud psoriaasi puhul tabletiravimit Neotigasoni?
Kas ja milliseid tulemusi olete saanud? Kas ja millised on kõrval mõjud? Kui pikalt olete ravimit tarvitanud ja kas peale ravimi tarvitamist tuleb haigus kohe tagasi?
Olen pisut segaduses, kuna arstid arvasid, et võiksin selle ravimiga alustada. Samas olen lugenud kõrval toimete kohta nagu ripsmete ja juuste kaotus, siis olen pisut ärevil.
Oleksin igasuguse info kohta väga tänulik.
 
Olen 07. november 2015, kl 16.25
3-kuuline kuur oli. Psoriaasivorme on erinevaid ja igale inimesele sama ravi ei mõju ühtemoodi.
Mis vorm sul on, millal psoriaasi haigestusid ja mis ravi sul enne on olnud?
 
Laura 07. november 2015, kl 16.53
Diagnoos on tavaline psoriaas. Haigus on kehal ja nahavoltides ning sõrmeküüntel.Liigestes ei ole.
Talvel on hullem, suvel kannatab elada.
Olen põdenud seda 30 aastat. Kasutanud olen daivobeti, eloconi, diprosali, bemetsoni ja valgusravi.
Päike ja soolane merevesi mõjub hästi. Tulin just Vahemere äärest, sain haiguse kontrolli alla seal olles aga nüüd on sellest 2 nädalat möödas ja haigus on tagasi.
 
Kats 07. november 2015, kl 17.39
Psoriaas on kehas olev sees, mis avaldub nahapinnal just sellisena nagu see avaldub. Tavameditsiin ei suudagi seda välja ravida. Olen ise sama hädaga olnud kimpus ja abi sain,kui parim sõbranna soovitas läbi teha parasiidi ja seene puhastuskuuri. Suhtusin alguses asjasse väga skeptiliselt, kuna kui arstid ei suutnud aidata,kuidas siis keegi teine suudab. Kasutasin soovitatud tooteid -sipekgapuukoor, mustapähkli lehed jne jne ja täna võin öelda, et olen terve. Aasta jooksul ei ole kordagi enam psoriaasi olnud. Vähemalt mina olen rahul. Kui soovid sama tulemust,siis kirjuta. Kaotada on vaid psoriaas.
 
Olen 07. november 2015, kl 17.44
Minul kaks aastat tagasi lõi välja - sõrmeküüned, peopesad, vorm siis PPP + ülakeha liigesed. Need - daivobet, bemetson - kirjutas esimene arst mulle ka välja, aga daivobeti ma ei kasutanud, sest mul olid ju käepõhjad katki!
Neotigason minul tegi asja hullemaks, sel ajal sain ka PUVA-valgusravi 15 x peopesadele ja jalataldadele.
Pärast taheti määrata Trexan, aga ma sellest keeldusin, sest mul oli Neotigasonist süda kergelt paha - see tõstab kolesterooli ja triglütseriide, tehakse vereanalüüse, et üle normi ei lähe.

Vahepeal läks päris heaks, siis tuli jälle jalataldadele. Praegu on ptüi-ptüi-ptüi ...

Räägitakse, et nisutooted välja jätta menüüst on hea.
Mina võtan 100 µg (=4000 IU) d-vitamiini/p, kui pausi pean, siis nagu tahab mingi punnike tulla. Olen võtnud sisse ka kõikvõimalikke apteegi toidulisasid.

Ma praegu ei taha siin täpsemalt kõike rääkida, kuidas Neotigason mulle mõjus - siin käib vahel igasuguseid lõuapoolikuid end välja elamas.
Kui midagi huvitab, küsi lisa.

Ma mingil juhul ei agiteeri sind mitte kasutama seda Neotigasoni, selle kohta saad lugeda ka lk 160 "Arsitretiin" http://raulpage.org/koolitus/psoriaas.pdf
 
?? 07. november 2015, kl 18.00
Kats Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Psoriaas on kehas olev sees, mis avaldub nahapinna
> l just sellisena nagu see avaldub. Tavameditsiin e
> i suudagi seda välja ravida. Olen ise sama hädaga
> olnud kimpus ja abi sain,kui parim sõbranna soovit
> as läbi teha parasiidi ja seene puhastuskuuri.


Kas see:
http://www.sojapood.ee/toode/parasiitide-ja-seente-vastane-pakett/

Sojapood pakub ka ravikanepiõli psoriaasi raviks: Kanepiõli on tõhus mitmesuguste nahahaiguste vastu: akne, atoopilisest dermatiit, psoriaas ja isegi nahavähki aitab leevendada.
http://www.sojapood.ee/ravikanepioli-mis-see-on/
 
torimigaiku 15. juuni 2019, kl 14.41
Dermatiit, ekseem ja psoriaasi raviks kreem - http://tonzes.com/psoriee.htm Soovitan.
 
Viiv 25. august 2021, kl 15.03
Tere! Minul on probleemiks peanaha psoriaas. Kasutasin Neotigasoni u 3 kuud ja lõpetasin ära kuna ilmnesid mitmed kõrvaltoimed - juuste väljalangemine, huulte kuivus, naha sügelemine (löövet polnud, lihtsalt sügeles), uute psoriaasi kollete tekkimine peanahal. Hetkel kasutan sügelemise leevendamiseks Eloconi ja kooriku eemaldamiseks väävlisalvi, mida apteegis ise valmistatakse. Head varianti raviks hetkel pole, ootan arsti vastuvõttu.
 
viimasele 26. august 2021, kl 05.42
proovi siiski pesta pead paaril korral tõrvashampooniga, aga pärast ära unusta juustele lisada ka balsamit, teeb juuksed kergemini kammitavaks. Ja veel hakka kindlasti lisaks sööma kalaõli D-vitamiini-kapsleid...Sul võib -olla krooniline D-vitamiini puudus... Muideks PSORIAAS jumaldab D-vitamiini..NB!kõik mis ei tapa, teeb tugevamaks....
 
Katrin1978 06. detsember 2023, kl 11.46
Noh peaasi on leida, milles probleem on. Soovitan kõigepealt pöörduda trikoloogi poole, äkki ta soovitab mõnda muud ravi või protseduuri. Ravisin oma peaprobleemi välja trikoloogiakliinikus (https://www.trihholoogiakliinik.ee/). Tegin "UV Sinine Lamp" kuuri. Olen rahul, probleem sai ravitud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!