Tervisemure
soodavesi kuidas teha
milleks küll 18. aprill 2016, kl 22.28 |
Abix 19. aprill 2016, kl 00.51 |
Sooda 19. aprill 2016, kl 01.00 |
Lolliks olete läinud või? 19. aprill 2016, kl 02.58 |
No doktor Raudsik küll on öelnud, et juua Borzhommi või siis odavam 1,5 l vett ja sinna VEERAND - POOL TEELUSIKATÄIT söögisoodat!
Millise hullu retsepte siin levitatakse? Nagu Jututoa Antoniinad juba, et ärge minge TASUTA 10 MINUTISELE KAE OPERATSIOONILE vaid
RAPUTAGE TUHKSUHKRUT SILMA või vaadake otse päikesesse! :(
Millise hullu retsepte siin levitatakse? Nagu Jututoa Antoniinad juba, et ärge minge TASUTA 10 MINUTISELE KAE OPERATSIOONILE vaid
RAPUTAGE TUHKSUHKRUT SILMA või vaadake otse päikesesse! :(
Mida mõtled? 19. aprill 2016, kl 09.03 |
sooda Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kes joob sooda vett ,mis vahekorras seda tehakse?
Soodavett või aluseliseks muudetut vett?
Mingist klaasist teelusika täie soodaga vett joovad ainult maohappe ülihappesusega inimesed mõnikord vaevuste leevendamisks ja joodikud pohmelliga.
See aga on täiesi vale hakata seda süstemaatiliselt jooma!
Kui pead silmas aluselise vee joomist, siis nagu eelpool "Lolliks olete läinud või?" kirjutas. See ei ole SOODAVESI, nagu mõned on aru saanud, vaid kergelt aluseline.
Ka mõned looduslikud mineraalveed on aluselised (Devin, Borjomi).
-------------------------------------------------------
> Kes joob sooda vett ,mis vahekorras seda tehakse?
Soodavett või aluseliseks muudetut vett?
Mingist klaasist teelusika täie soodaga vett joovad ainult maohappe ülihappesusega inimesed mõnikord vaevuste leevendamisks ja joodikud pohmelliga.
See aga on täiesi vale hakata seda süstemaatiliselt jooma!
Kui pead silmas aluselise vee joomist, siis nagu eelpool "Lolliks olete läinud või?" kirjutas. See ei ole SOODAVESI, nagu mõned on aru saanud, vaid kergelt aluseline.
Ka mõned looduslikud mineraalveed on aluselised (Devin, Borjomi).
Abix 19. aprill 2016, kl 10.51 |
Lisan juurde, et alati tuleb võtta triiki lusikatäis, kui pole märget "kuhjaga". Ja soe vesi tähendab kehatemperatuuriga sarnast soojust. 2-3 x tarvitada pole mingi kohustus, kui probleem väiksem, aitab ühest korrast päevas...Ei ole soovitav maohaavandite olemasolu korral, ja mitte tarvitada pikemat aega, kuna sooda muudab vere leelisemaks. Eelpooltoodud retseptis on ka sidrunimahl, mida võib ka rohkem, näiteks 2 spl lisada, kuna sidrun omab antimikroobset toimet. Selline segu normaliseerib pH taset kehas.
Huvilistele 19. aprill 2016, kl 16.24 |
kuidas juua 19. aprill 2016, kl 21.27 |
Soodavett võib vabalt juua profülaktika mõttes. Hoiab keha aluselisena. Kui juua profülaktika pärast siis u. 60C vette teelusika otsatäis ja seda tühja kõhu peale. Ka ei tohi 2h pärast midagi makku lasta. Kel keha väga happeline ja tahab mingist haigusseisundist kiirelt välja siis võib rohkem panna soodat. Samuti joogikuum vesi ja magu tühi enne ja pärast joomist. Kontrollida oma sülje ja uriini happelisust saab apteegist ostetud ph testritega. Minu segatud soodavesi (tass kuuma kraanivett + pool tl soodat) ise on testri järgi tugevalt aluseline ehk siis 8.5 - 9.0. Kraanivesi kuhu tilgutatud sidrunit on apteegi testri järgi tugevalt happeline ehk siis 4.5. Kraanvesi ise on minul täpselt 7.0 ehk siis norm. Maole halvasti ei mõju kui juua vaid tühja maoga. Liiga aluseline organism on samuti vale ja tervis kannatab.
johanna 20. aprill 2016, kl 09.37 |
soodavesi alandab maos hapet, see aga ei ole hea, sest magu on ette nähtud tugeva happe tõttu bakterite ja muude pahalaste hävitamiseks, seega kui maomahl on liiga lahja, siis need bakterid pääsevad edasi meie soolestikku ning tekitavad seal haigusi...soodavesi oli vanasti ainukene abi mao ülehappesuse puhul, kuid samas pikalt seda ei tohtinud kasutada,,,rikub mao limaskesta tööd
njahh 20. aprill 2016, kl 10.34 |
Riina 20. aprill 2016, kl 16.16 |
Riina 20. aprill 2016, kl 17.47 |
njahh 20. aprill 2016, kl 18.21 |
lugege youtubest 21. aprill 2016, kl 00.02 |
Irenna 22. aprill 2016, kl 17.11 |
gigi 23. aprill 2016, kl 14.32 |
Abix Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> 1 klaas sooja vett
> 1 tl soodat (põhjalikult lah
> ustada)
> 2 tl sidrunimahla
> (1 tl melassi või
> mett)
> Võtta 2-3 x päevas nii, et eelmisest söög
> ist 2 tundi ja järgmise söögini 2 tundi.
> Alusta
> da pärast hommikusööki.
> Või:
> 3 spl mett või
> vahtrasiirupit segada 1 spl soodaga.
Hape ju neutraliseerib aluselise sooda.
Mis on sellise joogi mõte?
-------------------------------------------------------
> 1 klaas sooja vett
> 1 tl soodat (põhjalikult lah
> ustada)
> 2 tl sidrunimahla
> (1 tl melassi või
> mett)
> Võtta 2-3 x päevas nii, et eelmisest söög
> ist 2 tundi ja järgmise söögini 2 tundi.
> Alusta
> da pärast hommikusööki.
> Või:
> 3 spl mett või
> vahtrasiirupit segada 1 spl soodaga.
Hape ju neutraliseerib aluselise sooda.
Mis on sellise joogi mõte?
Raili 23. aprill 2016, kl 17.14 |
miks laita 29. november 2016, kl 21.18 |
Kats 13. märts 2018, kl 13.25 |
Sul pole vist keelt 14. märts 2018, kl 09.10 |
Kats Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kus see hape on? Sidrun on just leeliseline ehk al
> useline.
Sidrunid erinevad teistest puuviljadest suure sidrunhappesisalduse poolest, sisaldades 5–7% sidrunhapet.
Vere pH taseme hoiab korras meie organism ise. Aluselist ja happelist "keha" pole olemas.
Arvatavasti kahe aasta möödudes on ka see soodavee joomise buum mööda läinud.
Küsitud on 18. aprill 2016!
-------------------------------------------------------
> Kus see hape on? Sidrun on just leeliseline ehk al
> useline.
Sidrunid erinevad teistest puuviljadest suure sidrunhappesisalduse poolest, sisaldades 5–7% sidrunhapet.
Vere pH taseme hoiab korras meie organism ise. Aluselist ja happelist "keha" pole olemas.
Arvatavasti kahe aasta möödudes on ka see soodavee joomise buum mööda läinud.
Küsitud on 18. aprill 2016!
Uurija 16. juuni 2022, kl 23.11 |
Lisa postitus