Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
tundlik
 
kee 19. detsember 2016, kl 14.25
Kuidas teha end tugevaks, et mitte solvuda ja sügavalt hinge võtta, sulle haiget tegevaid asju. Mõtlen tööl juhtunut. Ei hakka ju mõne pärast töökohta vahetama. Aga selline asi võib jalust lüüa ja haigeks teha. siis ongi vast ainus lahendus haigusleht, et aeg maha võtta, et mitte rumalaid järeldusi ja samme teha, mida hiljem kahetsed. Sest kõik möödub ja hiljem tundub see tühisena.
 
maniila 19. detsember 2016, kl 14.39
sa vist väga nooruke. paks nahk tuleb aastatega. tööl juhtub igasuguseid asju, tulebki tugev olla. püüa leida endale mingi hobi või spordi, et rahu leida. hästi aitab joogavõimlemine:)tööasjadest pead ka edaspidi üle olema, muidu on jälle deprekas või ärevushäire, või mis siin iganes on. lihtsalt mõtle omaette kõik läbi, mingi suvalise töökaaslase pärast pole küll vaja pead norgu lasta. ma neid igasuguseid üle elanud, kõik mis ei tapa, teeb tugevamaks:)
 
kee 19. detsember 2016, kl 15.36
Aitähh, maniila, toetava sõna eest. nii teengi, aga Sulle ikka ilusat Jõuluootust, nii ilus kui ta olla saab, sest mis ilu on pimedas lörtsises talveeelses pimedas sügisõhtus. siis tulebki ise see ilusaks ja hubaseks endale mõelda. mõelda lumi maha, kuusk tuppa vedida, lõhnaküünal, kook ahju, lemmikmuusika, et siis uut jõudu edasiminekuks ammutada.
 
Kle, kee! 19. detsember 2016, kl 15.50
Ei saa aru, mida peab tõsiselt võtma! Kas sinu esimest või viimast vaimusünnitust?!? :D
Oleks võinud kohe tund aega vakka olla ja polekski vaeva nägema pidanud selle lobaga. :D
 
ükspluskaks 19. detsember 2016, kl 16.47
see manilla ise ilmselt tekitab ja lahendab
 
naer saalist 20. detsember 2016, kl 11.05
ja aplaus ka ikka, loe ja naera ribadeks end teie vaimusünnitisi lugedes. aga praeguses hallis ajas peabki nalja tegema ja saama ja kel paigas huumorisoon ja meel siis edasi kentuki lõvid ;DDDD
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!