Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Herparen
 
hämmastav 19. detsember 2016, kl 15.02
Kas keegi on seda rohtu tellinud? Kas on aidanud? Reklaamis on kaks arsti nime,kes professorid ka,kuid googeldades, nendest niedest pole märkigi.Võimalik et põhjendatult,aga kuidagi äratab kahtlust.Otsingusse pannes rohu nime ka muud ei tule,kui vaid üks ja sama reklaam erinevate piltidega,sisu sama.Kel rohkem teavet,paluks kirjutada.
 
maniila 19. detsember 2016, kl 15.35
 
link 19. detsember 2016, kl 21.43
Miks sa arvad, et kõik teavad, mis netilehest sa räägid?

Eks pane link siis.
 
võta teadmiseks 19. detsember 2016, kl 22.43
Ajakirjanduses on ju juttu olnud sellest, et pannakse reklaami väljamõeldud arstide või professorite nimed ja võetakse siis mingi medtöötaja pilt ka juurde, kellel ei selle talle omistatakse nimega,firmaga ega reklaamitava kaubaga mingit pistmist pole.
 
hämmastav 20. detsember 2016, kl 13.20
Ei arvanud,et teatakse väga seda ravimit,seepärast selle siia postitasi.Pole üldjuhul eriline netipoodidest tellija. Paar korda vist ette tulnud. Aga link siis selline http:/www.medinfopremium.com Üldiselt FB-s kogu aeg reklaam ja lood juures.Äkki on abiks nüüd?
 
Ida Tompson 11. jaanuar 2017, kl 19.11
googelda - Ida Tompson, meditsiinidoktor, hepatoloog, kliinilise farmakoloogia ja esmaabi professor.
Sa ei leia professorist jälgegi, ometi on tõelistest Tegijatest ikka üht teist leida;) No ametikoht, kus doktor tegutseb?
No ma söön oma mütsi, kui Ida Tompson olemas on;)
Edasi vaata kiidulaulu ravimist ja kiitjate taset - ütlevad, et söövad igasugu asju...- ma ei tea, kes meist sööb igasugu asju ;)

Tahaks küll, et on imeravim olemas, aga kogu taust ei ole minu meelest usalduslik.
 
hämmastav 13. jaanuar 2017, kl 00.35
Tänud viimasele kaasamõtlemast! Mul ju samad kahtused Kõige naljakam,et kui ma kirjutasin ka kommentaari-peale seda rohkem neil mingeid komentaare pole.Aga rohu sai kätte jakirjutasin veel antud aadressilmkas ikka on usaldusväärne rohi,kuna hoiatati ka igasugu jama eest.No mis ma oskan öelda-jõin selle pudeli nahka,vähem kui 2 nädalat kestis. Esimesed 2 päeva tundus,et justkui valu vähem,aga siis olikõik vanaviisi. Ma ei tea,igatahes 38 eurot andsin ära,kas abi sain või ei - pole aimugi.Kõik see kõhujama kestab edasi,aga võib-olla aitas ka ja oleks pidanud ikka kuu jooma ehk teise pudeli veel soetama.Aga ei soetanud.Oli mis oli ehk nats aitas,igatahes elus ja ma ei oska midagi öelda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!