Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Roaldi saade
 
vaataja 01. aprill 2017, kl 08.35
Kes juhtus vaatama viimast saadet Sõmera hooldekodust. Sealt selgus, et, kui inimene pidevalt närvis siis on skiso. Terve riik närvihaigeid täis ja siis peaks enamus seal elama.
 
Lee 01. aprill 2017, kl 09.13
Kas sa oled rääkinud ta raviarstiga, et tema diagnoosis kahtled?
 
mis küsimus? 01. aprill 2017, kl 09.33
Nende raviarstidega nii, et nad ei oska inimesi kohe üldse diagnoosida. Mul endal teiste arvates raske psühh häire aga ükski arst pole seda tänaseks seda diagnoosida ja ela aga rahulikult oma häirega edasi. Vot sellised on meie arstid.
 
huvitav, 01. aprill 2017, kl 15.22
et keegi vabatahtlikult end hulluks tunnistab. loodad looderdama hakata ja niisama maksumaksja kulul elama hakata. ei lähe läbi!
 
kust midagi selgus? 01. aprill 2017, kl 15.32
.. Sealt selgus, et, kui inimene pidevalt närvis siis on skiso.

Kuidas see siis selgus? Kas arst kinnitas seda? Või hoopis rääkis vaimuhaige inimene? Tema selgitus on muidugi raudkindel ja tõene:)
 
jah oli nii 01. aprill 2017, kl 16.21
Üks naine seal seletas, et"ma lähen liiga tihti närvi ja siis pidi arst mingi diagnoosi panema".Ma krt iga päev närvis ja asjad puruneksid juba pelgalt pealevaatamisest aga ei no kohe mitte midagi pole viga.Kuidas nood seal maksumaksjate arvel siis elavad?Nad saavad töövõimetust ja lisaks ei ole normaalsetele koormaks. Tore küll, kui endaga mitte toime tulev vaimuhaige igat võõrast oma muredega tüütaks. Süüdistama ei peaks aga neid inimesi seal vaid nende ajudeta vanemaid, kes oma vigaste geenidega vaimuhaigeid sünnitasid.
 
teatavasti 01. aprill 2017, kl 17.27
vanemad võivad neil täiesti terved olla, selle võib pärida päris mitme sugupõlve tagant,
ei pea vanemaid süüdistama, neile saab vaid kaasa tunda
 
no ei ole siiski nii 01. aprill 2017, kl 18.54
Skisofreenia on siiski päritav haigus ja, kui vanem varjab oma 25 aastat seda oma lapse eest, siis see ei ole enam andestatav. Vastatakse, et no olun jah kuudekaupa vaimuhaiglas aga mis siis. See seletab ju kohe lapse psüühikahäired ja loomulikult selle vanema debiilsuse samuti.
 
tulevik on tume 01. aprill 2017, kl 19.46
ega siin pole eriti midagi kiidelda oma järglaste vaimse tervise osas. kui ikka vanematel on päevast päeva ülemõistuse tugev vaimne surve, et elus vee peal püsida, siis no kuskilt peab sihuke asi ju järgi andma. eks siis see emaüsas oma ellu kasvav inimalge kannatabki ema hingeelu pingest tingitud hormoonide surve all. vaene pisike inimolend nagu keemiapilve all. ime, et üldse sünnibki, vabalt võib enneaega hukka saada. aga sünnib, küll aga haige hingelt ja vaimult.....kahjuks.
mitte süüdi ei ole üksikisikud oma laste vigades, vaid keskkond, elukorralduse surve riigiti, valitsuseti ja ajas.
see psühhosadism, mis meie endagi riigis on kaua käinud, no võtab tugevamadki maha, mis pisikesest inimalgest veel tahta...
 
to huvitav, 01. aprill 2017, kl 20.46
See on sul küll asjata mure, kuna psüühikahäireid ei saagi spetsialistile teeselda, et seda teed pidi "maksumaksja kulul elama hakata".
 
Ai mulle meeldis, 01. aprill 2017, kl 21.24
kui Kuku raadio viimases Vox populis oli roninud kohale istuv minister Pomerants puhuma muinasjutte lageraide KASULIKKUSEST , seega meie riigi VIIMASE varanatukese mahaparseldamisest!
Ometi üks selgrooga onu esitas sellele lendoravate poeedile AUSA JA VAJALIKU KÜSIMUSE, et kas tal hullupaberite kättesaamisega kõik raskused juba ületatud!?!
Ainult, mis meil sellest enam kasu, kui isegi metsnikust Järva-Jaani Leo juba tantstõbe saanuna oma kamraadidega naerukrampides, et saavad nüüd otse Järva-Jaanist Stenbockimaja nõrgaandelisi näha!
Kahjuks skiso ei ole sugugi debiil...
 
või ei ole debiil 02. aprill 2017, kl 12.27
Mulle tegi üks psühhiaater selgeks, hull = debiil ja, kui soovisin hooldekodusse elama minna siis hakkasgi seda debiili diagnoosi panema. Kuhu paigutatakse siis inimene, kui ta oma eluga iseseisvalt hakkama ei saa.
 
irw 02. aprill 2017, kl 23.42
yle1 või 2, ei mäleta täpselt, oli just sari, kus oli -minu meel- teema. mõned seal olid sada korda nö enesetappu üritanud, noirrw, teised olid just lõpetanud narkotsi võtmise ja nö võitlesid oma elu eest ja oli ka mingi mutt, kes oli mitu korda siginud ja niiii õnnetu, sest lapsest saati nö haige olnud.
tekkis tahtmine neile kõigile jalaga näkku anda, jäledad oigajad, feikijad..
reaalsed zombidest töölkäijad maksavad neile eluspüsimiseks raha, nad ei oiga, nad lihtsalt käivad tööl, tuimalt ja surevad jalapealt, ilma mingi piuksuta
 
Haiged on ka meie inimesed: 03. aprill 2017, kl 10.43
vaataja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kes juhtus vaatama viimast saadet Sõmera hooldekod
> ust. Sealt selgus, et, kui inimene pidevalt närvis
> siis on skiso. Terve riik närvihaigeid täis ja si
> is peaks enamus seal elama.
1) TÕSI KÜLL ...Riik see oleme Meie!
Ja Kui me TAHAKSIME Nüüd KOOS Haigeid -- ka SELLISES eestis aidata ! Miks siis TÄNA VEEL vaikime Sõmera hooldekodu ~SULGEMISEST !
RÄÄGITAKSE AGA-- UUE JA KALLI HOONE EHITUSEST !
2) Need haiged on Enamuses
IKKA EESTI--Rahva Toita ! ----Ja pole meist keegi Kindel,,ega kaitstud: ,et Homme Sinna hooldekodu- või haigla ära ei viia , kas või oma lähedane inimene ! Meie ühiskond peaks täna kiiresti kohe muutuma! Et haigeid oleks EESTIS vähem ,,AITAKS MEID SEEGI ---ET ARSTID SAAKSID ÕIGEL PÄEVAL MEID RAVIDA =?
AGA 2010. aastast alates--- VILETSA ARSTI-ABIGA JA SELLISE SAAMATU HAIGLARAVIGA -- MEIE ISE --- 2017a.NII HAIGEID ----JUURDE ENAM EI TOODAKS ? JA MEIE SEADUSED ARSTIABIS KA MUUTUKSID --PAREMUSE POOLE =?
 
eksole 03. aprill 2017, kl 11.18
No näe - juba see vaimuhaige ka siin pöatsin oma trükitähtedega.
 
11::: 18... ELA KA LAPSUKE -- NII KAUA =? 03. aprill 2017, kl 16.50
eksole Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No näe - juba see vaimuhaige ka siin pöatsin oma t
> rükitähtedega.
""PIMEDUSES 12+ aastat--- SIIS TULE SIIA TAGASI KLÄHVIMA ,,HAMMUSTAMA JA JÄLLE HAIGEID MAHA TEGEMA:: =??? MIKS SA OMETI HAIGEID --- TÄNASE TUNNINI VIHKAD =?
Agne Tamm 03. aprill 2017, kl 18.49
Ei tasu inimesi lolliks tembeldada raha pärast!
 
peeglike 03. aprill 2017, kl 21.33
Kus ja mille eest raha antakse? Ilma rahatagi teada, kes siin loll on.
 
mis küsimus-le 23. märts 2021, kl 20.59
Ja lugedes su kommi ongi selge, et mingit häiret sul ei ole!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!