Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Müüa CEMMED universal aparaat, kodune tervendaja
 
Soodsalt 14. mai 2017, kl 00.07
Müün ära kasutamata Cemmed Universal aparaadi, koos nelja lisaotsikuga- maks, neerud, süda, naise tervis.
Hind 500Euri, Eestist võib sama asja saada ka üle tuhande euroga;))
Kiirustage, seltsimehed unetud.
Väike tutvustus.CEMMED ehk varasema nimetusega Cem-Tech tehnoloogia ja aparaadid

Rakkudel on olemas retseptorid (rakumembraani valgud), mille ülesandeks on vajalike keemiliste elementide ligitõmbamine. Kuid sugugi mitte kõik retseptorid ei tõmba enda poole keemilisi elemente. Paljud nendest tõmbavad ligi elektromagneetilisi signaale. Oxfordi Ülikoolis teostatud uuringutega tehti kindlaks, et energiasignaalid on 100 korda tõhusamad ja ääretult kiiremad kui keemilised signaalid. Neid vee kaudu edastatavaid signaale on võimalik läkitada kehas ainsa hetkega kõikjale, kus on olemas asjakohased retseptorid.

http://cemtech.weebly.com/
 
Otutotu 14. mai 2017, kl 12.20
Odot, aga mida selle aparaadiga siiski teha saab? Milleks ta kasulik on? Kuidas tervist parandab? See info, et miski tõmbab ligi elektromagnetilisi signaale on kuidagi napivõitu?! Kui tahad müüa seda seadet, siis räägi ka lähemalt, mis see on ja kuidas tarvitatakse ja milleks hea on?!
 
cemmed 14. mai 2017, kl 20.24
Panin ju lingi, iga inimene, kel tõsine huvi või terviseprobleem, saab ise edasi uurida.
TRIOMED aparaadid on võimelised „salvestama“ inimese organite rakkude vibratsioone ning neid organismi tagasi kiirates avaldama stimuleerivat mõju tervetele rakkudele ja hävitama patoloogilisi rakke.Biotrem tehnoloogial toodetud seadmed on abiks praktiliselt kõikide tervise probleemide puhul, kuna toime on rakutasandil, seega ei oma tähtsust, kus haiguskolle asub või millise ladinakeelse nime on arstid välja mõelnud.Aparaadil on kõik vajalikud režiimid nii kasutamiseks profülaktikaks, igapäevasel tervendamisel kui ka eriolukordades „esmaabi“ vahendina ja ägedate ning krooniliste haiguste ravil.Kasutada võivad kõik – lastest vana-vanemateni ja erinevalt tavameditsiinist, TRIOMED-aparaadid ei oma kahjulikke kõrvalmõjusid st. aparaadiga pole võimalik endale kahju teha ka kõige oskamatuma tarvitamise korral. Aparaadi kasutamise aluseks on Biotrem tehnoloogia, Hiina medisiini põhimõtted ja traditsioonilise meditsiini toetamise vajadus.

TRIOMED UNIVERSAL

Kõrgsagedus- ja infrapunaravi aparaat

TRIOMED UNIVERSAL – füsioteraapilise toimega portatiivne meditsiiniaparaat, mis on ette nähtud taastusraviks ja inimese mitmesuguste patoloogiliste seisundite profülaktikaks elektromagnetkiirguse toimel, mille lained jäävad vahemikku 100 nm kuni 1 mm (millimeeterlained ja infrapunalained) ning millega mõjutatakse inimese nahapindu.

Raviefekt avaldub kliiniliselt põletikuvastase, valu- ja tursevastse toimena, see seisneb kudede regenereerimisprotsesside paranemises, tänu immuunsüsteemi stimuleerimisele organismi haigustele vastupanuvõime suurenemises, vereringluse paranemises (süsteemse ja regionaarse hemodünaamika) stressivastases tegevuses, vegetatiivse ja kesknärvisüsteemi regulatsiooni normaliseerimises.

Spetsiaalsed kiirgurid TRIOMED UNIVERSAL aparaadi jaoks

Aparaati TRIOMED UNIVERSAL saab ühendada täiendavate spetsiaalsete kiirguritega, mida kasutatakse profülaktilistes kompleksprogrammides ja taastusravis.
Kiirgur- terve süda
Kasutatakse komplekssetes profülaktikaprogrammides, patsientide raviks ja taastusraviks, kes põevad südame- ja veresoonkonnasüsteemi haigusi: südame isheemiatõve (sealhulgas stenokardia) korral, infarktijärgsete seisundite, südame rütmihäirete, arteriaalse hüpertensiooni (mis tahes geneesiga), teiste haiguste korral, millega kaasneb südamelihase ja endokardi kahjustus, madala tihedusega kolesterooli kõrgenenud sisalduse korral veres ja veresoonte aterosklerootiliste kahjustuste korral.

Tulemused:
•parandab müokardi kontraktiilset funktsiooni;
•optimeerib südame juhtesüsteemi funktsionaalset seisundit;
•aitab parandada müokardi troofikat;
•parandab mikrotsirkulatsiooni;
•aitab vähendada veresoonte, sealhulgas ka koronaarveresoonte spasme.
JNE
 
Zanna 24. mai 2017, kl 10.16
Soovin osta aparaat TRIOMED
 
Zanna 24. mai 2017, kl 10.20
Soovin osta aparaat TRIOMED, kas on võimalik osta lisaks rahelist lampi? zanna-tisler@mail.ru
 
Julged inimesed 24. mai 2017, kl 23.56
"südame isheemiatõve (sealhulgas stenokardia) korral, infarktijärgsete seisundite, südame rütmihäirete, arteriaalse hüpertensiooni (mis tahes geneesiga), teiste haiguste korral, millega kaasneb südamelihase ja endokardi kahjustus, madala tihedusega kolesterooli kõrgenenud sisalduse korral veres ja veresoonte aterosklerootiliste kahjustuste korral."

Mina küll nii raskete tervisehäirete korral ei julgeks omapead kodus midagi ravida - aga kui hoopis hullemaks teeb?
 
cemmed 30. mai 2017, kl 15.03
aga sellepärast, et aparaat on Venemaal kliinikutes kasutusel ja läbinud igakülgse kontrolli.
See ongi asja point, et tohib ja võib ja saabki ennast ise aidata.
 
cemmed 30. mai 2017, kl 15.04
kirjutasin
 
murka 18. märts 2018, kl 13.06
Sooviks ka väga osta seda aparaati.
 
Musja 14. juuni 2020, kl 18.13
Kust seda saab tellida? Kumbki koduleht ei tööta--
marenou2@gmail.com 18. juuli 2023, kl 19.44
Ka mina sooviksin seda endale osta. Kui keegi peaks tahtma müüa, kirjutage palun.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!