Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Tselluliit
 
Venice 17. oktoober 2001, kl 15.06
Kas keegi oskab soovitada salongides tehtavaid tselluliidi hooldusi, millest ka nähtavaid tulemusi on?
 
Ave 17. oktoober 2001, kl 16.17
Olen 100 % veendunud, et neist ei ole abi. Raiskad vaid hullult raha. Peamine on ikka õige söömine ja liikumine. Jõudu selleks!
 
anna 17. oktoober 2001, kl 18.40
käisin suvel 10 korda tselluliidi hoolduses Müürivahe tänavas asuvas Lana ilukeskuses. Ühtteist oli ikka tolku ka ja oleks kindlasti rohkemgi olnud kui oleks samal ajal hoolega dieeti pidanud ja sporti teinud. Muidugi oleneb ka sellest, et kui palju on üleliigseid kilosid ja kui kaugele on arenenud tselluliit. Mõnusalt siledaks ja pehmeks tegi tagumiku ja jalad küll. Arvan, et ideaalne oleks olnud veel üks kümme korda käia, siis oleks juba ehk endaga päris rahule jäänud.
Hooldus ise kujutas endast tunniajalist kuuri vaakumaparaadi, ultraheliaparaadi, maski ja mazaasiga.
 
realist 18. oktoober 2001, kl 11.11
kui on tuhandeid üle, mida ilusalongi jätta, siis võib ju käia. aga dieeti ja trenni peab ikka ise tegema. ja need kaks asja on teglt kogu selle värgi võti. sama hästi mõikab hommikul ja õhtul ise kuivhõõrumisega (massazhikindaga) tegelda ja regulaarselt hommikul kehakreemi ja õhtul ntx tselluliidikreemiga ennast sisse määrida. (ei pruugi surmkallis olla. ostsin ise GALENICu imegeeli ja kasutasin ja seejärel ostsin lumene body activat ja nii koostis, konsistents, lõhn -vägagi võrreldavad ja tulemus sarnane. hinnavahe 6 korda. kokkuvõtteks: pole suurt mõtet oma aega ja raha salongidesse jätta. kui omal pea vähegi jagab, saab hakkama ise.
 
Inks 18. oktoober 2001, kl 17.43
Kodus annab ka ise teha hooldust, tuleb igati odavam kui salongis. Odavamatest toodetest firma "AVON" tselluliidikreem, hind umbes 100.- ringis.
Nõus realistiga!
 
Marita 19. oktoober 2001, kl 23.22
Ja on olemas ka täiesti odav kodumaine tselluliidikreem, mis minu arust isegi efektiivsem kui kallid välismaised. Selline sinise sildiga pudel. tootjat ei mäleta täpselt, vist farmakon.
 
Inks 23. oktoober 2001, kl 18.01
Ükskõik mis kreem, kuidas kellegi rahakott kannatab, aga tingimata peab meeles pidama, et tselluliidikreemid mõjuvad paremini puhta kooritud ihu peale.
 
huva nõu 09. november 2001, kl 12.12
ja tegelikult on ka sellised head püksid tselluliidiga võitlemisest mille kohta kijutasin teema jämedad reied all kööginõu rubriigis
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!