Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
tervisekeskus
 
ivica 18. oktoober 2001, kl 14.34
Kas keegi oskab soovitada mõnda mõnusat tervisekeskust (sanatooriumi) kus saaks mõnusalt nädalavahetusel või pisut pikemalt lõõgastuda? Pean silmas midagi sellist kus oleks massaaz, mudavannid, vesimassaz jm taolised protseduurid. Suunitlusega rohkem meditsiiniline kui sportlik ehk. Kellel on võiks kogemusi jagada...nii positiivseid kui negatiivseid?
 
Anu 18. oktoober 2001, kl 20.30
Soovitan Pühajärve Puhkekodu, olen ise olnud, hinnaklass on ka vastuvõetav. Vaata www.pjpk.ee
 
kaiu 19. oktoober 2001, kl 13.52
Pühajärvel on mõnus olla küll. Odav ka. Kuna enamik on soomlased, siis saad eestlasena eriti meeldivaid naeratusi teenindava personali poolt.
 
Marita 19. oktoober 2001, kl 23.20
Mina käisin eelmisel talvel Pärnus sanatooriumis Tervis. Olime seal sõbrannaga küll kaks ainukest eesti soost ja noort inimest, sest kogu ülejäänud publik olid Soome pensionärid aga muidu oli supermõnus. Protseduurid, toitlustamine, vaikus, mereõhk ja võimalus öösel Pärnu klubides käia. Soovitan soojalt.
 
Maagi 29. oktoober 2001, kl 18.19
Käisin see suvi esmakordselt sanatooriumis. Eesmärgiks oli tervise kosutamine. Valik langes soodsa hinnaklassi tõttu Toilale. Oli seal nädal aega, aga pakutakse ka paaripäevaseid pakette. Sanatooriumi ümbruses on imeilus loodus, samas on rand, kus saab ujuda (rand on huvitavalt lauskivine, mitte liivane). Sanatooriumi ümbruses on vaikne, kohalikega puutub vähe kokku - ideaalne paik linnakärast ja pidevast sagimisest puhkamiseks. Pakutakse igasuguseid protseduure, süüa saab hästi, õhtuti on meelelahutusprogrammid (mina olin suvel ning käisin nt Kuremäe kloostris ekskursioonil, lisaks kontserdid - minu käimise ajal kasseeriti enamuse asjade eest ka piletiraha). Võimalik oli ka rentida jaht koos kapteniga ning nt merele päikeseloojangut nautima minna - soovitan kõigile. Võimalik oli laenutada jalgratast. Ääretult sobilik koht noorematele inimestele, kes nt kardavad, et sanatooriumis on vaid vanurid ja soomlased. Üpris paljud olid tulnud koos perega ning soomlased ei domineerinud. Negatiivse poole pealt võib-olla vaid see et mõne personali riigikeele oskus jättis soovida. Tervise kosutamiseks ja ka lihtsalt puhkamiseks aga sellest hoolimata kena koht, sest mõeldud on kõigile ja kõigele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!