Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
paastulaager
 
Deya 22. oktoober 2001, kl 10.11
Kas keegi teab midagi rääkida paastulaagritest? Kus Eestis neid korraldatakse, palju maksab, kaua kestavad jne. Laias laastus olen paastu-teemaga kursis kuid pole kunagi käinud paastulaagris. Huvi on. Kas kellegil on teemal kogemusi jagada?
 
diana 22. oktoober 2001, kl 16.45
olen käinud paastulaagris paar korda. Tartust paar kilomeetrit korraldab neid doktor Drofimova. Kestab 7 päeva, mille jooksul tarbitakse ainult vett. Toimuvad trennid tervisekõnd massaaz, jooga, saun jne. Kõige odavam oli (eeline sügis)1500 EEKi (st et jagad tuba veel nelja inimesega, kui soovid eraldi maksab see tunduvalt rohkem.
 
Deya 22. oktoober 2001, kl 16.53
kas sul mingeid kontaktandmeid on korraldajatega? Kas kuskil tallinna-kandis ei korraldata selliseid asju?
Diana, kas jäid muidu rahule?
 
diana 23. oktoober 2001, kl 11.03
Sain seal tuttavaks ühe venelannaga, kes rääkis, et Tallinnas olevat kuskil Pirital kolmepäevased, aga rohkem ma sellest ei tea midagi. Arsti telef. nr oli veel eelmine aasta 05093581Trofimova,( väga tore arst), Kaotasin 7 kg, mis oli isegi hästi (st, et kui sul on maha võtta 20 kg, siis sa võid maha võtta oma 10 kg, kui 5 kg, siis kaotad neid 600g kaupa.) Samas arvesta, et kuna soolestik ja magu on tühi, tuleb automaatselt paar kilo kohe juurde( kuigi see Coloni veeteraapia on päris hea asi). Üldiselt seal hotellis olles pole näljatundel viga, jood vett, kõgil sama eesmärk, keegi ei nosi kuskil nnurgas komme süüa. Kõige raskem on peale sealt tulekut kodus, sest minu meelest ongi kõige olulisem pidada kinni esimese nädala menüüst(keefirid, pudrud, hästi vähe kõike), sest kui kohe vohmima hakata, siiis tulevad maovalud ja üldiselt ka kilod kohe tagasi. Kuid see vajab tahtejõudu, sest kulinaarialeti ees seistes on ikka raske küll, aga tuleb mõelda, et ka seal kerge polnud.
 
Deya 23. oktoober 2001, kl 11.20
Ma tegelikult sooviksin pigem nagu organismi ja hinge puhastamise eesmärgil sinna minna. Kaaluga eriti probleemi polegi, paar kilo ju võiks alla võtta ja see läheb seal ilmselt iseenesestki. Mis protseduure seal tehti? Misse veeprotseduur endast kujutas? Ja palju maksis selline asi? Aitähh infi eest!
 
realist 23. oktoober 2001, kl 20.15
mina ostsin A. Shelby raamatu 28 päevaga terveks ja ilusaks vms. igatahes on seal väga täpne juhis paastumiseks. tegin täpselt läbi ja kaotasin 4 kilo 7 päevaga. ja enesetunne oli kyll viimasepeal.
 
diana 24. oktoober 2001, kl 14.12
No nagu ma ütlesin oli siis jooga, aeroobika, kõnd, tavaline ja idamaine(selle eest tuli eraldi maksta)massaaz, psühholoog, ja siis see Coloni teraapia. Selle juures laseb õde sulle voolikuga soolestikku õrna surve all mingid ürditega "maitsestatud" vett, mis siis pisukese aja järel uuesti välja lastakse. Valus see pole. tehakse S`lakkide väljutamiseks, mida vanem oled seda enam kordi soovitatakse teha( ka õde ütleb sulle, millises seisukorras see väljatulev värk on ja soovitab mitu korda veel teha. minumeelest oli alla 100 kr kord.
 
to diana 31. oktoober 2001, kl 01.18
Aga kas seda paastumist saab kodus olles ka teha? Kui jah, kas Sa kirjutaksid palun pikemalt, kuidas - mida ja millal süüa, kuidas liikuda jne.
 
Tea 02. november 2001, kl 15.05
Küsisin hiljuti maili teel sellesama Trofimova käest hinnakirja.
Ehk huvitab kedagi - Järgmised nädalased grupid algavad 21. oktoobril ja 10. novembril.
7-päevase tuusiku hind on 2590 EEK.
See sisaldab:
7 päeva ööbimist mugavustega ruumides
võimlemine ja matk
30 min massaazi iga päev
selja-,ravivõimlemine ja aeroobika
arsti läbivaatus ja konsultatsioon
fütoteraapia
sooltepuhastused
allikavesi
2-3x nädalas saun
Aura veepargi külastamine

Lisaks on võimalik tellida taastusravi protseduurid vastavalt hinnakirjale:
idamaine massaaz 130 EEK
ravimassaaz 30 min 60 EEK
tsellulittmassaaz 45 EEK
laser-ja magnetteraapia 40 EEK
mudaravi ja parafiin 30 EEK
neomassaaz 70 EEK
kompuuterbioresonantsdiagnostika 200 EEK
sügavsooltepuhastus ravimtaimedega 60 EEK

Kaasa tuleb võtta spordiriietus, dressid, spordijalatsid.
registreerimine telefonil
07/ 475 822
050 93581
Infot kaa: www.loodus.net

Dr. Natalia Trofimova
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!