Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
laserepileerimine
 
kiku 23. oktoober 2001, kl 09.10
Kas keegi on kuulnud järelkajasid vói on proovinud laserepileerimist, mida teostatakse salongis "Cleanline"?
Oleks nagu huvitav teada kas see tasub ennast ära-sest see ikka maksab natuke.
 
Mumm 24. oktoober 2001, kl 19.06
Oen juba oma aastaringi kasutanud "Cleanline" teenust ja üldiselt rahule jäänud. Muidugi see tõepoolest maksab "natuke" ja tulemus ei olegi nii igavesti püsiv aga senistest pakutud selle probleemi lahendustest siiski parim.
 
kiku 25. oktoober 2001, kl 08.15
Mul oleks veel selline küsimus,et kas need karvad siis igaveseks ei kaogi vói ja kui sama koha pealt uuesti teha on hind ikka sama vói? Ma mótlen tegelikult konkreetselt jalgu, et kui korra lasen sealt eemaldada ja maksab ca 4000.- krooni, siis järgmine kord peaksin maksma sama hinna vói,sest ma sain nagu aru,et see hind on mingi 1 ruutsentimeetri kohta? Ja kui palju neid karvakesi siis alles vóib jääda?
 
Maria 30. oktoober 2001, kl 17.05
Olen käinud Cleanline's kaks korda ning lõpliku tulemust ei saa veel öelda, sest protseduuri tehakse ühele piirkonnale 4-5 korda, vahedega 1,5-2 kuud.Aga soovitan vaadata Cleanline'i kodulehekülge www.cleanline.ee. Seal kirjeldatakse kõike täpsemalt.
 
kiku 31. oktoober 2001, kl 08.13
TO MARIA: Kuidas see teistkordne maksmine seal käib kui úhest kehapiirkonnast lasta 2 kuu pärast uuesti teha nagu ma aru saan siis kóik karvad ju uuesti tagasi ei kasva ja seega peaks ju vähem maksma vói kuidas?
 
Maria 31. oktoober 2001, kl 14.01
To:kiku

Teine kord -10%, kolmas kord -10%, neljas kord -5% ja lõpuks vaadatakse kuidas tulemus on ning on võimalik kokkuleppeline hind.

Jah, need aktiivses kasvufaasis olnud karvad epileeriti ära ja need on läinud. Kuid osa karvu on passiivses kasvufaasis ja need tulevadki välja kuskil 1,5 -2 kuu pärast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!