Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
krooniline
 
Inna 23. oktoober 2001, kl 15.25
Mida teha kroonilise angiiniga? Arstide arvates on ainus võimalus mandlid välja lõigata aga enne nii radikaalset sekkumist tahaks kõik muud vahendid järgi proovida.
 
marie 24. oktoober 2001, kl 12.19
Minul on mandlid ära lõigatud. ja häda ei midagi - ei ole mul tihedamini nohu, külmetushaigusid ega köha ja kurk on tervem kui varem. Nii et kui sul on nad ikka väga mädased, siis õika ära, see võib ju teistpidi mingeid haigusi tekitama hakata.
 
eve 24. oktoober 2001, kl 14.28
Kuulun ka nende veendunute hulka, kes soovitavad mandlid ära lasta opereerida. Peale seda lõikust - hoopis vähem kurguhaigusi!:)
 
jana 25. oktoober 2001, kl 12.22
kui mandlid on ikka suured siis lase ära lõigata. Põletikus mandlid levitavad tervesse kehasse toksiine, mis hakkavad mõjuma eelkõige südamele ja liigestele. Lükkasin ise ka "tarkade" nõuandeid kuulates arsti ettepaneku kogu aeg tagasi, kuni ühel päeval enam põlved ei kandnud lihtsalt ja liikumine oli häiritud peaaegu 4 päeva! muidu olen hästi liikuva eluviisiga ja 23 aastane, nii, et võid ettekujutada seda hirmu mida pidin tundma! esimesel võimalusel panin opi aja kinni! Ega sinna ka kohe ei saa, järjekorrad on üldnarkoosiga opile ikka päris mitu kuud!(Mina ootasin Tartus 5 kuud!)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!