Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kilpnääre
 
Tiia 26. oktoober 2001, kl 13.05
Tere! Kas keegi oskab soovitada endokrinoloogi, kuhu saab ka ilma perearsti suunamiseta, kasvõi raha eest. Lihtsalt järjekorrad on nii pikad, aga sooviks kiiremini õiget diagnoosi teada saada. Oleksin sellise teabe eest väga tänulik.
 
tolerant 26. oktoober 2001, kl 14.52
Arstlikus perenõuandlas suur-ameerika tänaval võtab dr Parts vastu. Tema on küll väga meeldiv ja põhjalik. Tema vastuvõtt on ka Mustamäe polikliinikus, aga seal on vist väga pikad järjekorrad.
 
Tiia 26. oktoober 2001, kl 15.19
Küsisin täna just telefoni teel ja mulle öeldi, et neil endokrinoloogi ei tööta. Interneti lk näitas ka kedagi dr. Partsi. Imelik!
 
pippi 29. oktoober 2001, kl 13.30
Keskhaigla naistekliinikus on väga-väga sümpaatne arst dr Ülle Jakovlev (olen juba aastaid ta patsient ja olen tema kohta kiidusõnu kuulnud ka teisi med. asutusi külastades). Helista registratuuri ja uuri, minu arust hakkas ta hiljuti vastu võtma ka kusagil erahaiglas. KH-sse saab küll minuteada sellest aastast alates ainult perearsti saatekirjaga.
 
tolerant 29. oktoober 2001, kl 16.55
Küsi fertilitasest ehk on neilgi mõni vastav spetsialist. või surfa veidi internetis, kindlasti on mõni erakliinik, kus on võimalik ruttu enokrinoloogi juurde vastuvõtule saada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!