Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
pillid...
 
female16 04. november 2001, kl 12.10
1.millised pillid on kõige efektiivsemad?
2.mis on teil nagu sellised + punktid (peale selle, et põhim. ei pea muid abivahendeid kasutama)?
3....järsku oskate soovitaad mõnd kena naistearsti, kes ei hakka vanust vaadates silmi pööritama vaid on igati sõbralik (TLN-as:kesklinnas,lasnam.)?
 
tibi 04. november 2001, kl 18.54
pillidega on nii et sobivus on väga individuaalne, mina näiteks pidin vahetama kuna üks sort lihtsalt minule ei sobinud. soovitaks siiski mitte endiste sots.maade omi. ise kasutan minuleti ja olen väga rahul, sõbranna kiidab oma harmoneti.
head küljed on peale mitttemuretsemise näiteks veel, et aitab probleemse näonaha korral, päevad tulevad alati nagu kella järgi ja kui mina enne ronisin valude pärast mööda seinu, siis nüüd on valud kadunud! samuti pidid aitama kasvajate vastu. aga seda seletab sulle arst täpsemalt.
 
malleke 05. november 2001, kl 10.13
Kui sa otsid norm günekoloogi lasnamäel, siis mine polikliinikusse dr. Väina juurde, tema on tõeliselt tore naine. Aga järjekorrad on igal pool väga pikad.
 
kiisu 05. november 2001, kl 16.33
ina sain aga pillidest endale meeletud peavalud. Kolm aastat otsisin neile põhjust, aga nii kui pillide võtmise jätsin ,kadusid valud nagu iseenesest. Lisaks on veel pillidel selline veidi frigiidseks tegev kõrvalmõju...Seda võib olla ei märkagi enne kui neid enam ei võta.
 
m 05. november 2001, kl 18.16
Mina olen juba viis aastat trikvilari soonud ja ei kurda. Paevad algavad kella pealt, valud on vorreldamatult vaiksemad kui enne. Negatiivset poolt endal ei olegi olnud.
 
. 05. november 2001, kl 18.38
Kuna mul oli näonahaga probleemi, siis arst soovitas süüa Diane-35 pille. Aga varem sõin Mericolomi.
Enesetundes ei ole midagi muutunud, võibolla sellest, et mul ei ole ülitundlikust ühegi aine vastu.
Aga hea variant kui tead millal päevad akkavad, millal lõpevad.
Kui väga vaja saab nihutada.

Ei ole kuulnud, et mõni pill poleks oma eesmärki täitnud ja tavaliselt oskab naistearst nõuga abiks olla.
 
¤¤¤¤¤ 06. november 2001, kl 09.23
see on küll aõige, et enam ei taha nii tihti, kui vanasti, kuigi tahaks tahta!
 
ly 06. november 2001, kl 14.04
Tõesti, kõige paremini oskab soovitada kindlasti arst, juhul kui oled juba pikemat aega tema patsient. Mina isiklikult pidin proovima ka järjest erinevaid tablette, alguses küsisin arsti käest ikka odavamaid variante. Nii sobisidki mulle alles kolmanda reptsepti pillid (Harmonet). Arst seletas seda nii, et mida uuem toode, seda mitmekülgsem on koostis ja organism omandab ka seepärast paremini. Loomulikult olin päris kurb, sest hind on uuematel preparaatitel ka kõrgem (näit.Harmonet 1 kuu 105.-), Tri-legol, mida proovisin ja mulle ei sobinud maksab aga umbes 60 krooni 3-ks kuuks. Aga mis parata, enesetunne on siiski esmatähtis.
Üsna normaalne arst on ka dr Velgre (Magdaleena haiglas).
 
EIDZ 06. november 2001, kl 22.29
Mul ka probleeme näonahaga ja arst soovitas Diane-35,hakkangi järgmisest nädalast katsetama.Muidu kasutasin Mikro-30. Kas kellelgi on Diane-35 ka aidanud näonaha paranemises.
 
relika 07. november 2001, kl 09.42
ise söön dianet kolmandat kuud ja suurt vahet ei märka, kuna mul akne päris hirmus
sõbrannal oli aga anult punn siin ja punn seal enne päevasid. temal neid muresid enam pole
usun, et nad toimivad, kuid ära oota tulemust paari kuu pärast
diane ei ole akneravi, vaid lihtsalt toetab seda...
 
naine 19. november 2001, kl 13.51
Tarvitan ka Dianet - juba mitu aastat. Vahepeal vahetasin Reguloni vastu - nägu läks nii hukka, et ravisin 3 kuud nahaarsti juures igasuguste salvide ja tablettidega . Siis võtsin oma endised pillid tagasi ja seni on kõik OK . Frigiidsust ei ole küll täheldanud- pigem vastupidi - või on see mul millegi muuga seotud , ei tea..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!