Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Otsin head psühholoogi/psühhoterapeuti.
 
Katrin 05. november 2001, kl 15.27
Olen lugenud Delfist kõiksugu negatiivseid kogemusi ja üleelamisi,kuid kas kellelgi on ka häid kogemusi? Hea oleks, kui keegi oskaks soovitada konkreetset erialase väljaõppega inimest?
 
Helve 05. november 2001, kl 21.11
Psühholoogid ja psühhoterapeudid on kõik erialase väljaõppega ning nende headus-mitteheadus sõltub suuresti sellest, mida temalt ootad. Põhiline mis annab halva kogemuse on see, et oodatakse probleemi lahendamist kellegi teise poolt olemata valmis ise midagi tegema. Kui ollakse valmis endasse vaatama ja midagi muutma, siis saab pea alati abi. On häid kogemusi, kuid nimesid siia ei riputa. Kus see peaks olema, Tallinnas, Tartus või mujal?
 
Katrin 06. november 2001, kl 08.33
Soovitavalt Tallinnas.
 
triinu 06. november 2001, kl 11.53
Soovitan dr Merike Alast Tallinnas. Käin seal ise juba mõnda aega ja olen väga rahul. Seetõttu ka väga üllatunud Delfist loetud negatiivsete kommentaaride üle.

Dr Alas võtab vastu Tallinnas Rahvusraamatukogus.
Soovitan soojalt
 
Helve 06. november 2001, kl 18.11
Paldiski maanteel psühhoneuroloogia haigla väravas on dispanser kus saab registreeruda psühhiaatri/psühhoterapeudi vastuvõtule, seal on mitmeid nimesid. Dr. Alas töötab ka haiglas,
Rahvusraamatukogus teeb vist ainult psühhoanalüüsi. Haiglas on iga arsti kõrval ka psühholoog, seal on vabariigi parimad. Kergemate vaevustega patsiente ravitakse kõige viimases majas, käik ja riietus vaba. Soovitan kindlasti.
 
huviline 07. november 2001, kl 13.21
mis maksab psühhiaatri / psühholoogi külastamine?
 
SM 19. november 2001, kl 19.37
Väga hea arst-psühholoog, õpib praegu psühhiaatriks ning praktiseerib psühhoterapeudina on Lille Uibo, tel. 055 21730
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!