Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
HORMOONSPIRAAL MIRENA
 
SISSU 07. november 2001, kl 22.02
KELLEL JUBA ON?KAS TA ÖIGUSTAB ENNAST JA ON TA NII HEA KUI RÄÄGITAKSE?
 
donna 08. november 2001, kl 08.59
Minul on. Aasta sai täis. Ausalt öeldes oli alguses natuke muret ka. Mingi väike põletik kummitas aga see võis ka millestki muust olla ja spiraali panek võimendas seda. Päevad on väikese eritusega, et piisab vaid pesukaitsest. Viimane kord isegi ei määrinud enam. Mingeid muid ebameeldivusi kaasnenud ei ole. Olen küll kuulnud aknest ja juuste väljalangemisest aga minul seda ei ole. Kuna ei ela oma partneriga koos, siis olen nö alati valmis kui kokku saame. Üldiselt olen väga rahul.
 
kertu 08. november 2001, kl 09.32
Minul on kolm kuud olnud - ja ei mingeid probleeme. Praeguseks on juba täiesti kadunud igasugused päevad ja määrimised. Tõeline vabadus. Minu arvates õigustab ta end kohe väga.
 
Kaisa 08. november 2001, kl 12.19
Kas kellegi, kes mehega koos elab, on kah juba pikemat aega Mirena? See pidavat ikka isu täitsa nulliks tegema. Tahaks kah panna, aga sellist olukorda küll kardan, et nagu polekski mingit rasetumistvastast vahendit vaja. Mis sa ikka kaitsed kui seksi üldse ei taha?
 
donna 08. november 2001, kl 13.37
Kaisa: Ei ela küll koos aga vähemalt kord nädalas kohtume ikka (voodis) Minul on seksi isu ainult võimendunud.
 
lollike 08. november 2001, kl 13.43
kas ma sain õigesti aru, et päevad kaovad üldse selle
spiraaliga ära?
kas spraali saavad kasutada ka need, kes pole veel sünnitanud?
 
tore 08. november 2001, kl 14.52
minul saab juba kaks aastat täis ja ikka olen rahul, kõigil ei kao päevad päris ära, määrib lihtsalt vähem, minul kadusid õnneks päris ära, see on ikka nii mõnus, kui ei pea muretsema ja meelespidama, millal tabletti võtta. seksiisu kadumise kohta ei oska küll öelda, mind see ei vaeva ja muid hädasid ka ei ole, olen väga rahul:) aga sünnitamata naistele seda vist ei panda, minu teada.
 
kertu 08. november 2001, kl 15.34
to: lollike ja tore
pannakse küll ka sünnitamata naistele - ainult, et tuleb mingi noorem ja haritum arst leida. Vana 'kooli' arstid jah ei pane. Fertilitases on nt. üks arst kes paneb. Aga mõtekas on teda panna siis, kui teil tõesti kindel elukaaslane on - sest mingi haiguse küla pealt üles korjates võib tõesti lastetuks jääda. Sellepärast teda mittesünnitanutele ei tahetagi panna - eeldatakse, et mittesünnitanutel on rohkem juhuslikku seksi ning arvatakse ka, et no kui üks laps juba on, siis kui ka lastetuks jääb - ei ole see vähemalt nii suur katastroof kui et üldse ühtegi last ei saa.
 
Skeptiline 08. november 2001, kl 16.15
Minul on Mirena olnud 3 aastat. Ei oska öelda, kas sellest, aga viimase poole aastaga on juuste väljalangemine suurenenud ja vere-eritus samuti (võrreldes esimese paari aastaga, mil vaevalt määris). Tundub ka, et ta tõepoolest mõjub pärssivalt libiidole. Kehakaalu suurenemist vist soodustab samuti. Ilmselt need hormoonid mõjutavad kogu organismi talitust. Samas on ta hea hooletu vahend.
 
lily 09. november 2001, kl 12.20
Palju selline paradiis siis ka maksab?
 
kertu 09. november 2001, kl 13.15
spiraal maksab 2300
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!