Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
abdronic
 
Mari 08. november 2001, kl 09.43
Teleturus reklaamitakse sellist ime aparaati, nagu abdronic!


Selle aparaadi peaks õmber probleemse koha panema ja siis see teeb trenni ise sinu eest ära!!!


Kas kellelgi on sellega kogemusi!
 
kats 08. november 2001, kl 13.48
ilusalongides on ju ka olemas aparaadid, mis samal põhimõttel treenivad, st elektriga. kui need mõjuvad siis miks mitte ka too abtronic. kuigi am ei tea kas mõjuvad, on keegi proovinud?
 
Tirts 08. november 2001, kl 14.55
Mina ei usu põhimõtteliselt mitte mingeid siukseid reklaame nagu "kasuta seda 3 min päevas ja kõik rasvaprobleemid kaovad, trenni ei pea minema jne". Selle abdronic'u reklaami pole näinud ja ei tea ka mis ta üldse on, aga palun inimesed ärge ostke seda saasta. Liikuge ja toitude tervislikult!
 
tips 08. november 2001, kl 15.40
näitesk pretty ilusalongis pakutavad transioni ja isogei hooldused on pea samal põhimõttel, ikka vool sisse ja lihased selle toimel liikuma. 650 kr seanss. räägitakse et mõjub..kuigi ei tahaks hästi uskuda küll. kui asi tundub liiga hea et olla tõsi, siis ega ta reeglina ei olegi.
 
Tipsi 08. november 2001, kl 16.15
Pretty ilusalongis olen ma paar aastat tagasi väga petta saanud. Minult võeti raha ette ja pärast ma ei saanud lubatud teenuseid sealpoolse vale planeerimise tõttu. Raha ei saanud, kuna nad teatasid, et neil on selle pealt juba käibemaks ära makstud. Mind see tõesti ei huvita, mina ei saanud teenust. Aga ma tõesti ei viitsinud mingit kohtukurssi ette võtta.
Halb mälestus.
 
küsija 08. november 2001, kl 20.18
selliseid asu enda kallal proovida - peab ikka päris laisk või lootusetu olema
kui keegi on proovinud - siis tahaks teada miks?
ja kas süda ei lähe pahaks - peale lihaste on näiteks kõgus veel magu maks jms elundid - mulle piisab selle ekraanipildi vaatabisest - milline tõmblemine paistab toimuvat - ajab niisamagi kerge iivelduse kallale
 
qargafg 08. november 2001, kl 23.26
Mis viga on? Kas ise ei jaksa harjutusi teha? Kurat võtaks. Kao trenni!
 
Tarakan 09. november 2001, kl 12.37
Mõjub küll, aga kuidagi ebamoraalne on seda kasutada. Ise ei kasuta seda, tunneksin ennast lollakana!
 
Angel 09. november 2001, kl 15.31
Pole küll seda teleturu aparaati kasutanud, kuid paar aastat tagasi üks mu tuttav kosmeetik, kelle salongis oli selline aparaat, nii reklaami mõttes tegi mulle ühe sellise seanssi (kõik samamoodi nagu teleturus, pani mingid värgid mu jalgade ja tagumiku ümber ning siis pani tööle). Pean ütlema, et tegelikult mõjub küll, minul oli pärast seda ühte korda, küll selline tunne nagu siis kui pole kaua aega trennis käinud ja siis pärast paari korda tunned, kuidas tagumik on nagu pringim jne. See masin tegi aga seda mingi 15 minutiga ja tunne oli selline naljakas, lihas nagu liikus natuke. Samas on muidugi kasulik ikkagi trennis käia, sest see mõjuba ka muud moodi hästi, kuid põhimõtteliselt kui mul selline aparaat kodus oleks ja trenni kohe kuidagi ei jõua, siis teeks aeg-ajalt küll.
 
laisk & mugav 12. november 2001, kl 11.46
Mina olen sellist vidinat proovinud, selle raha eest saab trennis käia hea mitu kuud, proovige näiteks vesiaeroobikat, hea tuju ja tervislik liikumine garanteeritud !!!
Nende muskulaarstimulatsiooni aparaatidega on selline värk, et kui korralikult kasutada, siis ei ole nad pikemas perspektiivis töökindlad (see liistakas, mis, geeliga tuleb kokku määrida ja voolu juhib, praguneb ja sealt v6ib nahale hakata pisikesi augukesi kõrvetama), kui ei kasuta, siis on imeilus udupeenike ja liiga kallis, ostke endale juba siis midagi mõistlikumat või ilusamat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!