Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
kunstlik viljastamine
 
junks 10. november 2001, kl 14.18
Olen üks neist naistest, kellel ei õnnestu jääda rasedaks loomulikul viisil. Mul puuduvad selleks mõningad organid. Tahaks aga kangesti iivet tõsta. Elasin aastaid teises riigis, kus kunstlik viljastamine oli viimase sendini haigekassa poolt finantsieeritud. Hakkasime oma mehega siis seda keerukat protsessi läbi viima, aga enne kui formaalsustest kaugemale jõudsime, läksid meie teed lahku. Nüüd elan Eestis juba aastaid paar ja mul on väga tore elukaaslane. Me tahaksime varsti proovima hakata, aga mind on ära hirmutanud tohutult kõrged hinnad, mis üks katse maksab. Ma pole mingi rikas inimene ja minu jaoks oleks väga raske kõiki neid tuhandeid maksta. Olgu, ma saaks äärmisel juhul hakkama kahe korraga, aga mis saab, kui mul esimesed korrad ei õnnestu. See on ju tavaline, et alles mitmendal katsel õnn naeratab. Paljudele aga ei naerata see õnn kunagi. Ma võin olla vabalt üks nendest. Mul ei oleks lapse saamise nimel ühestki rahast kahju, aga kui mul seda raha lihtsalt mitte kuskilt võtta ei ole? See on nii kurb, kuyi pelgalt raha puudumise tõttu pean jääma emarõõmudest ilma. Või äkki on mingi organisatsioon või asutus, mis meiesuguseid toetab? Kui kellelgi on kogemusi, siis jutustage nendest. Palju teie katsed maksid. Jutt käib antud juhul katseklaasi meetodist.
 
ellu 12. november 2001, kl 09.37
Kui sul siiski kaheks katseks raha jätkub, mida siis kahtled? Et äkki ei õnnestu? Paljud ostsid aktsiaid ja need kukkusid, mõnel põleb maja maha. Ära karda raha kaotada, küll uue teenid. Kas see tore elukaaslane siis üldse ei toeta?
Tegelikult võiks meilgi selle haigekassa kinni maksta, krt, suitsumeeste kopsulõikused ja salapiiritusejoojate turgutamine maksti kenasti kinni :((
 
Lynn 12. november 2001, kl 12.51
täielikult ei maksta vist kusagil eestis seda toimingut kinni. ühe toreda väliseesti daami toetusel vist pool või natuke rohkem. aga seda vist ainult tartus tähe erakliinikus, kui ma õieti mäletan. igatahes, kui Sa seda juba teinud pole, siis www.kliinik.ee võib abiks olla küsimuste vastamisel ja tähe erakliinikul miski kodulehekülg koos hindadega kah väljas oli...
Aga on siin lugemas keegi, kes selle ise läbi tegi?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!