Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
näpuga
 
Kerli 19. november 2001, kl 13.22
Mul selline probleem ,et saan paremini orgasmi, kui mees stimuleerib näpuga G- punkti. Kas on võimalik, et see tekitab mingeid vigastusi emakakaelale või millelegi muule? Samas, kui valime mõne poosi, kus peenis satub eriti sügavale, tunnen vahel isegi valu. On see mingit pidi ohtlik?
 
Bella 19. november 2001, kl 13.45
Vilets naine oled küll, kui näpud appi pead võtma - mina saan igatpidi... Katsu näpust loobuda, muidu leiab mees varsti, et oled tiba frigiidne. Näpp jäägu ikka vahelduse jaoks.
 
pisike 19. november 2001, kl 13.51
To Bella:
Ega naise viletsust ja headust ei näita see, kes kuidas ja kas üldse orgasmi saab. Minu meelest pole näpuga kaasaaitamises midagi paha. Pealegi polnud tõstatatud küsimus, et "kui näpuga, kas siis olen vilets?"
 
crissu 19. november 2001, kl 13.54
krt bella - jäta juba se eneseupitamine - saa oma orgasm kuidas tahad
ära käi igalpool näägutamas
 
Bella 19. november 2001, kl 13.55
Eks ikka näitab küll viletsust - kaunis on, kui mees ja naine korraga saavad. Kui mees peab pärast veel pool tundi pusima ja kruttima nagu günekoloog spiraali pannes, siis kaob nii mõnigi õnnehetk ära. Arvate, et mehed ei tea seda? Mõistuse peast viib ikka naine, kes mehega ühel ajal ja ühes rütmis saab - hea seks rohkem hästi kokkukõlava sümfoonia moodi on, mitte masturbeerimise paarisvariant.
 
crissu 19. november 2001, kl 13.58
hoatan veel
kod Bella inetu tooniga juttu ei maksa südamesse võtta ongi teine kohe sellise suuvärgiga

ära lahterda inimesi oma mõõdupuu järgi Bella
arvad et mehed ei oska naistega nii ringi käia eelnevalt, et tippu jõutakse üheaegselt kaunilt
mitte nii nagu sina siin kirjeldad - tagantjärgi
 
Bella 19. november 2001, kl 14.03
Crissu,mis värk, kas sina lased enne mehel endaga nii ringi käia, et saad enne orgasmi või mis?
 
Bella 19. november 2001, kl 14.05
Aga mis vigastustesse puutub, siis kui käed puhtad ja küüned lühikesed, ei tohiks ju probleeme olla. Samal ajal... meditsiinistatistika on näidanud, et kõige vähem naistehaigusi on nunnadel ja vanatüdrukutel, nii et tehke omad järeldused.
 
Bella 19. november 2001, kl 14.09
Lisaks veel - probleemi tasuks naistearsti arutada, iga naise anatoomia on sedavõrd erinev, et foorumist vaevalt abi saab.
 
crissu 19. november 2001, kl 14.12
tore Bella,
et ka ilma sõimu ja roppusteta oskad midagi kirja panna

mis puutub minu isiklikku ellu siis - intiimelu minu jaoks ongi nii intiimne et ei diskuteeri selleüle nii konkreetselt - vähemalt mitte sellises kohas, kus sinusugused sõna võtma tõttavad
 
kerli 19. november 2001, kl 15.26
Tere teine Kerli.
Bella hakkab kohe naisi maha tegema ja võimaluse korral rääkima kui äge tema ikka on. No mis teha.
Minul tuleb küll esimene mõte, et võib olla oleks mehel kõvasti arenemisruumi...Rääkige sellest omavahel.
 
chameleon 19. november 2001, kl 16.07
Bella on ikka lahe küll! Nüüd siis sain ka mina lõpuks teada, et olen ikka tõeline friik ja värdjas, kuna orgasmi saan vaid kliitori stimuleerimisel. Vahet pole, mida seal juures siis mees kasutab, näppe või keelt.
Selle põhjal peaksin nüüd siis endale nööri kaela tõmbama ja mulla peale ajama? :)
 
Tarakan 19. november 2001, kl 16.31
Ma küll ei usu, et see kuidagi ohtlik on. Naljakas küsimus selline. Lase aga edasi, peaasi, et hea on.
 
wo:man 19. november 2001, kl 16.45
Mis imelik? Peaasi, et saad - vaata kui palju on maailmas naisi, kes ei ole seda imelist tunnet üldse kogenud! Ja sul veab ka, et on tähelepanelik mees, kes viitsib sinu heaolu nimel pingutada. Ma usun, et nende naiste probleem, kes ei ole orgasmiks võimelised, peitub enamjaolt nende meestes (ma ei üldista!).
 
Tarakan 19. november 2001, kl 16.56
Ma olen nõus. Millegi pärast üritatakse seda varjata, kui tupeorgasmi ei saa. Aga minu teada ei saa üle poole või isegi rohkem naisi tupeorgasmi. Enamus pidi üldse alles peale sünnitust saama.
 
. 19. november 2001, kl 16.57
Huija Bella pole ikka veel vasind teiste materdamisest!?
 
Kerli 20. november 2001, kl 15.00
Mnjah, on küll mehega vedanud;) Ta on nii tähelepanelik minu suhtes ja tahab mulle nii palju head teha, et enamik naisi isegi ei usuks seda(kaasaarvatud Bella, kes jutu järgi ise üldse ei tea, missugune on üks HEA mees. Tglt on sellest kahju, vaevalt, et ta mingi külma mehega ühele ja teisele poole orgasme saab nagu siin väitis, eelmäng on ikka päris tähtis).
Aga igatahes tänud kõigile vastanutele!
 
Bella 20. november 2001, kl 15.13
Kerlikene, sinu jutust jääb mulje, et sa ei tea orgasmist ja tõelisest kokkukõlast midagi! AGa mis teha, mis teha, enamus naisi ei tea, ja ei saagi teadma, kuigi kõngeksid soovist teada saada. Eks otsige lohutust vastastikusest kaagutamisest ja üksteise pepude näppimisest. Asi seegi, parem pool muna kui tühi koor.
 
Kerli 20. november 2001, kl 15.23
OK, ju meil on siis lihtsalt nii erinevad arusaamad. Rahune maha ja tunne rõõmu oma viimase peal andest!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!