Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Mahajäetud naise stress
 
Riina 19. november 2001, kl 15.16
Aidake mind, ma ei tea kuhu rubriiki oma juttu panna aga mure nii suur ja viha ka ja magada ka enam öösel ei saa. Asi nimelt sihuke, et elasin kaks aastat koos ühe mehega (ise 27 mees 34 praegu) ja pidime talvel abielluma. Ehitasime koos maja (enne elasime minu korteris),õnneks mitte minu rahadega ja nüüd oleks nagu kodu ka kuhu kolida. Ja siis sai mees teada, et mul enne teda mitu peikat olnud ja et ma malevapäevil (nii 16-selt) kaks aborti teinud ja teadustas nüüd augustikuus, et tema oma lastele malevamadratsit emaks ei taha ja kõndis uksest välja. Ja nüüdseks on endale leidnud 20-aastase juudiplika, kes ei oska korralikult eesti keeltki ja klimberdab päev otsa klaverit ja kavatseb sellega talvel abielluda ning minu kujundatud majja kolida ja ma olen nii kurb ja ei oska midagi teha. Ja mis sellest kasu on, et mina olen iseseisev naine kellel hea koht ja külastan spordiklubi ja hoian end vormis, kui mees eelistab siukest musta patsiga plikat. Helistasin sellel plikale üleeile - vastab viisakalt et ei tunne mind ja ei soovi ka tuttavaks saada. ûtlesin, et miks ta minu mehe üle lõi - vastas, et pole seda teinud ja ei saa midagi parata, kui mees mind maha jättis. AGa mina tahaks selle raisa ka~svõi maha lü¨¨ua. Ja nii viha teeb ja kahju on -sest unistasin sellest, kuidas abiellun ja sinna mere kaldale elama kolin - janüüd selgus, et ei kölba härra lapsi sünnitama.. Ja see närakas kõlbab. Mida küll teha
 
Tirts 19. november 2001, kl 15.33
See mees on küll peast põrunud. Ei suuda siis nüüd vana asja unustada, muidu suutis sind armastada ja hoida ja nüüd teevad sellised vanad mälestused kõik vahepealse nulliks.
Oled sa kindel, et lahkumineku põhjus seisneb sinu tegudes? Ehk on see vaid ettekääne...
 
Bella 19. november 2001, kl 15.34
Ega sul jah, nüüd muud üle ei jää kui hambaid kiristada ja mõni väiksema majaga mees välja vaadata. Sinusuguseid ajab see rubriik üle, nii et welcome on board! Ja teistele õpetuseks, et mineviku kepilõbul on pikad varjud!!!
 
Riina 19. november 2001, kl 15.35
Suutis küll hoida ja armastada, aga ütles, et oleks teadnud, mihuke aborditegija madrats ma olen, poleks teretandki. AGa ma ei hakka ju mehele oma günekoloogiaalast haiguslugu jutustama ometi.
 
ellu 19. november 2001, kl 15.42
Küllap see oli tal ainult ettekääne sinust lahtisaamiseks. Kui mees naist armastab, ei lähe talle korda tema minevikusuhted jms. Kas siis 27-aastane oleks pidanud süütu olema ja tema esimene mees või. Loll jutt! Küllap see juudiplika keeras ta ümber sõrme enne seda juba. Jäta need tüübid rahus omaette toimetama ja mine otsima õiget meest, kellele sa sobiksid sellisena nagu oled. Vat kus nüüd kargas välja ilmsüüta mees! Kamoon!
 
Riina 19. november 2001, kl 15.51
No kurat, aga oskavad need juudilirvad ikka keerata siis, kui ~tõesti teda juba varem tundis. Mul jooksevad külmavärinad selle plika üliviisakast häälest- kuidas ta küll irvitama pidi. Ja miks mina ei osanud teda nii ümber sõrme keerata, et ta minuga oleks abiellunud?
 
ellu 19. november 2001, kl 15.51
Siiski-siiski kahe silma vahele jäi sinu eelmine kirjutis. Kas ei oleks mõistlik oma minevik ja haiguslood ära klaarida tulevase mehega enne, kui majaehitamiseks läheb. Kui minu tulevane mees ka alles laulatuselauataga teataks näiteks oma skisofreeniast (mis siis, et väljaravitust), oleksin ka solvunud, äkki teeks vehkatki? Ausus elunormiks, ma arvan.
 
ellu 19. november 2001, kl 15.53
et miks ei osanud? Tal vast mõned nipid, õpi ja harjuta ka, sul nüüd aega on. Päris tõega, ma ei mõnita, slaavitaridel ongi nipid, mis eesti mehi hulluks ajavad. Ammugi siis juutidel.
 
kadri 19. november 2001, kl 15.55
hea öelda aga ära sa selle pärast pikalt põdema jää!!
alati tasub muidugi pisar poetada ja viha välja elada sest muidu jääb see kõik sinusse pidama

Mõtle positiivselt Te ei jõudnud veel abielluda ega lapsi saada Mõtle mis siis kui sinu "günekoloogiline ajalugu" olex abielus olles välja tulnud!! vana tõde on see et mida varem suhe lõpeb seda parem Parem on taga nutta kahte koosoldud aastat kui kümmet (eriline siga küll) Mina arvan ka et põhjus oli milleski muus See sobis lihtsalt ettekäändex ilusti

soovitan otsida üles vanad sõbrannad ja pidu panna (tantsides end välja elada ja lõbutseda meeletult)
Või kui vanasid pole võtta siis mine kasvõi üksi tantsima Alati leidub baarides tolknevaid mehi, kes on nõus väikest tantsu tegema
Hästi mõjub ka teistesse meestesse halvustavalt suhtumine Aga sellega ei tasu liiale minna ja jäta oma tuttavad välja!!
 
hippy 19. november 2001, kl 16.03
ikka ei maksa kõike oma mehele/naisele ära rääkida, sest olgu see mees või naine sellest( st teise vigadest minekus) on kohe hea kinni haarata ning teisele nina alla hõõruda.
next time siis tead, hea õppetund.
 
Bella 19. november 2001, kl 16.04
Ma arvan, et Riinake, sa oled lihtsalt üks kanake. Ja see, et sa teisest rahvusest neiut sõimad, ei tee sulle just au. Ilmselt tuli mehel õigel ajal mõistus pähe, ja ei tahtnud "elueidega" peret luua. Aga see on vana tõde, et magada tahetakse litsakatega küll, aga päriseks ja laste emaks püütakse võtta korralikum ja süütum.
Muuseas, juudi naised on enamasti tunduvalt ilusamad kui eesti naised, nii et imestada pole midagi!
 
Katriina 19. november 2001, kl 16.06
Tunnen kyll kaasa aga ega see viha selle tydruku suhtes Sind ilusamaks ei tee. Asi pole ju temas ja mis vahet mis rahvusest ta on? Kui ta oleks eestlane olnud oleks siis asi korras voi?

Ja ara helista talle! Austa nii teisi kui ka eelkoige ennast. Arusaadav et on raske oma emotsioonid kontrollida aga meestele ei meeldi ju husteeritsevad naised.

Rahune maha ja ole tubli!
 
Mrs X 19. november 2001, kl 16.06
No sellele tüdrukule helistada ja teda süüdistama hakata oli küll inetu ja see ei vii päris kindlasti kuhugi. Ja ega siin midagi teha küll ei ole. Ja teise kohta inetusi öeldes näitad vaid ennast inetus valguses. Tuleb osata viisakalt leppida olukordadega, mida muuta ei saa.
 
Riina 19. november 2001, kl 16.14
Aga kas ma siis ei saa muuta - ma arvan, et kui mul õnnestuks kuidagi korralda nii, et see plika oleks kuidagi halvas valguses- noh juua täis või nii, siis jätaks mees ta ju ka maha ja ei abielluks?
 
donna 19. november 2001, kl 16.14
See, et mees SIND maha jättis, küll selle naise süü ei ole ning, mis see rahvus siia puutub,. Minu oma pani eesti plikaga ajama.
Aga nii palju olen mõelnud küll, et meestele ei ole vaja üldse midagi oma minevikust rääkida, tekib ainult probleeme ning ise kah ei taha kuulda seiklusi, mis enne mind on olnud. Milleks tekitada asjatut armukadedust ja pettumust. Mis olnud see olnud.
Kust kohast see mees sinu saladuste jälile sai?
 
crissu 19. november 2001, kl 16.18
Riina
mis läind se läind

kui sinus praegu keevad vihamõtted siis püüa heaga see eluetapp lõppenuks lugeda
muidugi on halb mõelda et sinu unistuste majas asub elama keegi teine
kuid ei saa seda tagasi mis kord läinud

ära pea viha
see mees poleks ilmselt sind õnnelikuks suutnud tehagi kui sellisel järsul moel selja keeras
inimesed võivad lahku minna paljudel põhjustel ja selleks pole vaja muidugi niiviisi käituda


saan aru su solvumisest ja meelepahast
kuid nüüd tuleb sull ikka ettepoole vaadata ja oma elu edasi elada
ausus ja avameelsus on vajalikud omadused, kuid alati peab inimeses väga kindel olema et oma elu kõiki nüansse välja laduda

on mehi kes minevikust kül tahavad kõike teada ja samas on võimelised seda ka mõistma, ei ole ju meeste hulgas ju kuigipalju "pühakuid"

kui naisedki niiviisi oma lasteisasid valiks - siis kahaneks eestirahva sündivus ilmselt katastroofiliselt

ära heida meelt
- pea püsti ja naeratus suule - kasvõi läbi pisarate (esialgu)
 
kerli 19. november 2001, kl 16.21
Kuule kasuta loogikat - sa arvad, et kui mees näeks uut naist purjus peaga, et siis ta unustaks sinu abordid ära või??!! Et üks kord purjus võrdub kahe abordiga?!
Ma arvan, et sinu mees on ise malevates elumees olnud ja näinud ehtsaid nn. maleva madratseid ja võrdsustab sind nendega. Kui ta nende aastate jooksul ei ole sinust aru saanud, siis ei maksa loota et ta ka nüüd mingi valemiga saab. Unusta see ja ela edasi.
 
tess 19. november 2001, kl 16.26
huvitav oleks teada, kust sai mees nyyd äkki teada aastatetagustest abortidest...ja miks naisel oli vaja yldse sellistest asjadest kellelegi rääkida...elus vöib juhtuda asju, millest ei tohiks rääkida isegi oma köige paremale sydamesöbrannale...ise olen 35.a vana...kui praegu tuleks välja, mille patusega olen hakkama saanud 10-15 a. tagasi - ei elaks yle hukkamöistu mitte ainult oma mehe poolt, vaid mängu tulevad ka lapsed ning mimu ja mehe vanemad...see on selge,et tegusid, mida sa ise tegelikult niiväga ei kahetsegi, ei hakka ymbritsevad mitte kunagi möistma...see mahajäetud naine oleks vöinud ju oma mehele öelda, et kogu see lugu on kellegi haige väljamöeldis...samas kas nii möistmatu mees on yldse midagi väärt...vöimalusest elada oma majas on muidugi äärmiselt kahju...
 
Mrs X 19. november 2001, kl 16.29
Issand, milline naiivitar sa oled! Kas teist inimest mustates paistad ise valgem?! Ja ega teie ainsad naisterahvad maa peal pole, et mehel muud valikut pole. Selliseid inetuid plaane lugedes kaldun arvama, et mees tegi õigesti... Kui ausate võtetega ei saa, siis ebaausatega ei saa ammugi. Ei tohigi saada.
 
Marii 19. november 2001, kl 16.34
tegelikult mulle jäi selgusetuks, et kuidas ikkagi mees seda kôike teada sai? kas sa ise rääkisid seda talle? kui nii, siis yrita talle selgeks teha, et tema on see, keda sa armastad ja sa tahtsid, et ta tôesti sinust kôike teaks, enne kui abiellute ja yrita talle selgeks teha, et see on ju positiivne môtlemine sinu poolt ja sa ei taha abielu ajax mitte mingeid selliseid tobedaid yllatusi talle valmistada ja tahtsidki enne kôik sydamelt ära rääkida. palju jôudu ja jaxu sulle olukorra lahendamisel.
 
Njah 19. november 2001, kl 16.48
Bella, ah et juudinaised on ilusamad, kui eestlased, oma iga aastaga pikemaks vajuva ninaga? Seda ma arvasin koguaeg, et ega Bella ei ole eestlane ja jälle oli õigus! Nii õelad nagu Bella ei ole isegi eestlased. Ja ma ootan väga millal Bella hästi kasvatatud pojad ( hea seksharidusega 12-aastane noormees?) ükskord mõnele tüdrukule tite taha teevad, ha-haa!!!!
Aga Bella ütleb muidugi kohe, et plika ongi @!#$, ega tema pojake süüdi pole. Ja miskipärast arvan veel, et ega Bellal tegelikult ikka meest ei ole, sellist naist ei taluks isegi isane ahv.
 
ellu 19. november 2001, kl 17.26
OK, oletame, et sul õnnestubki juudiplikat niipalju mustata, et mees ka tema maha jätab. Mis sa siis kavatsed teha, kas loodad, et mees su juurde tagasi tuleb või? Never. Samas, kui ta tulekski, kas sa ise enam tahaksid teda? Teda, kes kord sinu nii nõmedalt juba hüljanud on? Ta võib sedasama hakata sulle igal sobival ja sobimatul juhul nina alla hõõruma. Kas oma maja siis on nii ihaldusväärne? Paadialune oled ilma temata või?
 
xxx 19. november 2001, kl 19.47
kuule riina, sinu jutust jääb küll mulje, et oled tõeline bitch, niiet mehel vedas, et veel õigel ajal sust lahti sai!! eriti haige on aga mehe uut naist piinama ja mustama hakata, see küll meest sind armastama ei pane! mis tähtsust sellel on, et uus naine on juut või mistahes muust rahvusest? sellise kommentaariga näitad ainult oma nõmedust.ausalt öeldes jääb sinu juttu lugedes kahtlus, kas seda meest üldse armastasidki või olid ainult maja peal väljas.
 
yyy 19. november 2001, kl 22.32
Tunnen sulle Riina kaasa ja samas olen kindel, et see ei ole su elus viimane "pauk", sest....su suhtumine on nii vaenulik. Kui samamoodi jätkad ei saa teisiti ollagi, sest kõik mida teed, teed iseendale.
 
ôeltibi 19. november 2001, kl 23.48
ah Riina....môtle midagi välja siis, kui sinu jaox on see elukysimus. vôta sôbranna kampa ja kaks pead on ikka 2 pead. olen pea samas olukorras olnud, et no kohe nii tahax kättemaksu teha, et siis tunduks kôik hea olevat. olen kôhe nôus abiks tulema, anna ainult mailiaadress ja môtleme koos välja midagi, kuidas näidata koht kätte neile, kes kyyned vôôra omandi taha ajavad.
 
kullatükk 20. november 2001, kl 00.21
Meestele ei tohi mitte mingil juhul mitte midagi oma minevikust rääkida. Nad ei saa sellest lihtsalt aru ja ega sullegi ei meeldiks kui mees oma vanu asju sinule räägiks.
 
Tova 20. november 2001, kl 09.20
Pähh. Jäta selle teise tüdruku halvustamine, ega tema siinu suhet ei rikkunud. Rikkusid kas sina sellega, et sa mehele endast varakult piisavalt ei rääkinud, või siis mees oma tobedavõitu põhimõtetega. ja arvan veel, et kui ta sind tõesti armastanuks, siis poleks teda su minevik lahkuminemisele õhutanud. Kui miski, siis sinu valed. Õigemini - rääkimatajätmised.
muidugi ei torma esimesel kohtumisel boyfriendile oma haiguslugu jutustama, kuid aborditegemise oleks pidanud rääkima. Vähemalt oleksid mehe põhimõtted varakult selgunud ja teie suhe põhinenud usaldusel.

Maret
 
ellu 20. november 2001, kl 09.34
Kullatükk, seda, et midagi oma minevikust ei räägi saavad rakendada vast 22 -aastased. Kui oled tsipa vanem, on sul loomulikult minevik ja on normaalne, et tulevane abikaasa soovib sellest teada. Mina ei arendaks ühegi mehega suhet, kes vaikib kiivalt minevikust. Teine asi on KUIDAS rääkida, piinlikud detailid võib ära jätta, ehk ka väga sügavat kiindumust exmehesse ei pruugi mehele väga värvikalt kirjeldada. Ja negatiivsetest minevikuvarjudest rääkimise hetk tuleb väga täpselt valida. Mingis suhte arengustaadiumis on mehed valmis naise heaks kuu ja tähed alla tooma, ehk siis võikski nii muuseas kergelt mainida ka ebameeldivaid asju. Sel ajal andestatakse kergemini.
 
XS 20. november 2001, kl 09.45
Kui ikka selline olukord on kujunenud, ajab vihaseks. Kohe selline tunne on, et lõhki lähed oma viha käes.Ja lähedki, mooristud ära, eriti kui ennast süüdistama hakkad. Ja see mees on alatu, tahab suhte sinuga ära lõpetada, nii et sina oleks süüdi ja tema saaks rahus minna. See ju nii klassikaline enesekaitse võte.
Neiu ei ole küll süüdi, ta tahab ka mere ääres elada.
Kas teil olidki päris tunded? Aga nii ruttu said otsa?
Mida sa siis kokkuvõttes niiväga kaotanud oled? Vist ainult illusioonid?
Mere ääres oleks muidugi ilus elada küll.
Enesekindel on ka hea olla, lihtsalt uks kinni lüüa.
 
Lollo 20. november 2001, kl 17.56
Mina arvan, et see mees vóib veel tagasi tulla. Ta lihtsalt ei tunne seda juuti veel nii hästi!
Kes teab, mis sellel veel selja taga minevikus vóib olla!
Arvan, et parim oleks minna edasi oma eluga ja endale uus mees leida, kes ei tee sellest numbrit mis minevikus olnud!
Aga kui sa tahad oodata ja vaadata mis see mees ette vótab siis palun - aga ootamisest mingit kasu ei tule!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!