Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
valge naeratus
 
mina 22. november 2001, kl 13.43
Tere!
Mure on selline, et mul on väga tumedad hambad aga tahaksin ikkagi valget naeratust. Olen käinud valgendamas aga see ei aidanud, kuna olen kunagi söönud mingeid tablette mis on teinud hambad tumedaks. Kas keegi teab neist implantaatidest? ja mis selline valge naeratus maksma läheb. Mul ei ole haigekassakaarti.
 
naika 22. november 2001, kl 16.23
implantaati on ikka siis vaja, kui hammast enam ei ole, arvan et pead silmas laminaate. kogu vajaliku info saad: http://www.hambaarst.ee/patsiendile.php?id=109
 
marimutt 23. november 2001, kl 18.52
no selle asja puhul ma kahtlen, ka haigekassa sellist lõbu kinni maksab. see läheb ikka rõvedalt palju maksma,kui kogu suu tahad valgeks saada- üks laminaat kuni 3000 eeku.
 
heyla 23. november 2001, kl 19.20
Pole just hambaarst aga nojah selle laminaadi jaoks peab hammast lihvima poole õhemaks, mis tähendab et see hammas pole enam nii tugev ja ta pannakse siis peale.
Vat siis peab terve elu nende eest veel hoolitsema sest tavaliselt tahab hambakivi tekkida selle laminaadi ja igeme vahele. Ja kui üks kukkub ära või midagi juhtub siis peab uue asendama , et nendest ei saa loobuda enam.
Jah vat hammaste puhul peab õigeid otsuseid tegema, et kuidas on ikka kõige parem, sest ega hammas ise enam tagasi ei kasva ja ega need kunstajanduseste paigaldus ei lahenda probleeme sest ikka kukkuvad ära või kõrval(all) tavaline hammas vahetab värvi jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!