Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
seksuoloog
 
pupsik 22. november 2001, kl 19.07
Kas keegi on käinud seksuoloogi juures? Kas on abiks ka olnud? Oskate ehk kedagi soovitada?
 
keegi 23. november 2001, kl 11.24
Olen käinud dr. Rammuli juures, maksnud visiitide, analüüside, tablettide peale mingi 2000 kr ringis, tulemus null. Enam ei lähe, seega ei soovita.
 
Merit 23. november 2001, kl 13.18
Ega eriti suurt valikut pole. Tallinnas pidavat neid kaks olema, üks on dr Rammul, teist ei tea... Tartus on üks -- Helgi Toomsalu. Rohkem mina ei tea.

Ise pole kumbagi külastanud, aga arvan, et positiivse tulemuse saavutamiseks on lisaks tablettidele ja muudele rohtudele vaja seksuoloogi abi vajajatel teha põhjalikke korrektuure enesehinnangus jms. Seksuoloogid ongi tegelikult seksuoloog-psühhiaatrid, mistõttu seksuoloogi abi vajav inimene vajab õigupoolest psühhiaatri abi. Paljud psühhiaatri abi vajavad inimesed teadvustavad enda jaoks üldse probleemi tõsidust ja üldse seda, et nad abi vajavad? Mõeldakse ikka, et kui ma maksan ja tabletid ära söön, küll siis ka lahendus tuleb.
 
toimetaja 23. november 2001, kl 15.08
Kustutasime siit terve rea kirju, mis süüditasid ühte Eesti seksuoloogi patsiendiga vahekorda astumises. Kirjutaja tunnistas ise üles, et tegi nalja, et tuua arutellu veidi vaheldust. Palun edaspidi säärastest nimelistest "naljadest" võimaluse korral hoiduda
 
kullatükk 24. november 2001, kl 06.45
Tublid toimetajad et selle labase inimese labase kommentaari siit kustutasite.
 
keegi 26. november 2001, kl 14.50
Merit.

Kahtlemata on Sul õigus. Ainult et dr. Rammulil pole vist kunagi aega, tema kuulab loo ära (mingi 5 min. umbes) ja siis kirjutab ravimid. Kõik. Ise loodad ja usud, et nüüd saab asja korda, aga võta näpust. Ja kui ma ei ole osanud neid korrektuure juba enne teha ja lõpuks seksuoloogi poole pöördu(si)n, siis ei saa(nud) sealt selles mõttes mingit abi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!