Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Appi, mu juuksed!
 
kiisu 26. november 2001, kl 15.58
3 aastat tagasi sünnitasin. Kui laps oli 3-kuune, hakkasid mul juuksed peast välja langema. Arstid ütlesid, et see on normaalne ja läheb aasta jooksul korda.
Aga nüüd on möödas 3 aastat...ja mu juuksed on ikka veel lahti. Nad on jäänud palju hõredamaks ja mul on tunne, et varsti olen kiilakas. Olen veel käinud arstide juures, keegi ei ütle midagi tarka. Olen proovinud mitmeid ravimeid ja kulutanud tuhandeid kroone, ja tulemus on null.
Näiteks suguvõsas pole mul sellist probleemi, ka meestel mitte. Miks siis mina???
Kas kellelgi on kogemusi? Milline ravi võiks aidata?
 
to kiisu 26. november 2001, kl 16.04
vaata seda tervisemure foorumit - kuskil oli sama mure kirjas ehk leiad sealt ka miskit lugemist
 
kiisu 27. november 2001, kl 08.52
Aitäh, ma ei olnud enne seda teist kirjutist märganud. Lugesin kõik kommendid läbi, aga abi kahjuks ei saanud. Olen vist juba kõik ära proovinud...
Homme lähen parukat vaatama...
 
Kaisa 27. november 2001, kl 10.21
Kas sa m6ne juuksuriga oled seda teemat arutanud?Mul on ka sellised h6redad ja katkevad ning kogu aeg lahti.Kymme aastat ei julgend isegi keemilisi teha,et siis ei jaa midagi jarele.Ykskord vedas tytar mind oma juuksuri juurde.Tanapaeval on igasugused juureravid ja katkiste otste ravid ja juuksurid teavad ehk rohkem selles vallas soovitada.Ka lokke tehakse looduslike vahenditega ning ime kyll,mul hakkasid juuksed t6esti tihedamaks minema,lahti ka enam polnud.Ning peeglisse vaadates olen ka ise positiivselt yllatunud oma uue imidzi yle.
 
sekretär 27. november 2001, kl 11.53
olen kuulnud, et taimedest tehtud vahendid on väga abiks - ntx takjajuurikad ja muud sellised. muidugi südatalvel ei saa ise leotiseid teha -äkki müüvad apteegid mingeid loodustooteid.
 
Liis 27. november 2001, kl 15.09
To: kiisu


Proovi juukselaserit, pidi väga hästi aitama. Pärast kuuendat seanssi lubavad, et enam välja ei lange. Seda tehakse Pretty ilu-ja tervisekeskuses, mis asub Narva mnt, Tallinnas. Kahjuks isiklik kogemus puudub, kuna sellist probleemi pole, kuid sõbranna käis, oli täpselt sama mure mis sinulgi, ning nüüd jälle juuksed peas ja välja ei lange enam midagi. Arvan et tasub üritada!
 
chameleon 27. november 2001, kl 16.10
Üks päris hea ja läbiproovitud asi on peale pesu viimase loputusveena kasutada sibulakoorte leotist. See ei haise kah nii nagu paljas sibulamahl, mida muidu samuti võib kasutada.
Leotada just neid lahtisi, krõbisevaid koorekesi, ja loputada siis sellega pead. Ei haise, aga annab lisaks ka ilusa läike juustele. Brünetid võivad lausa natuke leotada juukseid selles vees. Blondidele või blondeeritud peasele soovitan ettevaatlik olla, et üle ei pingutaks. Nimelt võivad juuksed väga vallatult roheliseks värvuda. :)
Kui järjepidevalt teha, siis minul igatahes aitas ja pani nad ka kiiremini kasvama.
 
pk 27. november 2001, kl 23.10
Kiisu, kõigepealt, mine käi nahaarsti juures ära. Või on juba käidud?
Mul nimelt sama probleem ja diagnoositi androgeenne alopeetsia ehk pärilik kiilaspäisus, mis enamasti esineb meestel. Samuti mitte kellegil suguvõsas ei esine.(kolme erineva arsti juures olen käinud) Ja teha ei olegi midagi, hetkél (tulevikus ehk leiutatkse mõni ravim mis aitab)
Selle diagnoosiga naistel ainuke ravi on diane-35 beebipillid ja Regaine, seda viimast saab kasutada, siis kui ei teki kõrvalmõjusid (saab teada ainult enda peal katsetades) Ja Regainet peab siis elulõpuni kasutama (või niikaua kui soovid juukseid peas hoida ja niikaua kui raha on)
Loodetavasti sul asi nii karm pole ja probleem lihtsamat sorti.

Samas võib probleem olla ka hormoonides (meessuguhormoone liigapalju või on probleeme kilpnäärmega) Selleks tuleb käia .....??arsti juures (ei tule hetkel meelde mis arstiga tegemist, igaljuhul perearst teab ja temalt pead ka saatekirja küsima)

Minul oli hormoonidega ja kilpnäärmega kõik korras ja suurt stressi kah ei tähelda.

Kui tegemist hormonaalse häirega siis tablettidega peaks saama kõrvaldada põhjuse ja siis hakkavad juuksed ise tagasi kasvama.

Ei oska hinnata kui hull sul asi on, aga kui ikka oled väga mures, siis mingitest juuksuritest või kosmeetikumidest küll kasu pole.
 
Optimistlik 28. november 2001, kl 01.07
Ilmselt naiivne soovitus, aga kui see Su eluplaanidesse vähegi mahub - püüa veel kord sünnitada. Tean paljusid naisi, kelle organismis toimub iga rasedusega nn pendliefekt. Kes kaotas pärast esimest sünnitust oma senised paksud juuksed ja loomulikud lokid, on pärast teist sünnitust need tagasi saanud. Sama lugu on tihtipeale ka meeletute kehakaalu kõikumistega: ühe sünnituse järel lootusetult paksuks, teise järel mingi probleemita saledaks tagasi (või vastupidi). See on omapärane efekt, aga olen sellistele nähtuste paikapidavusele (muidugi mitte kõigi inimeste puhul) meditsiinikirjandusest kinnitust saanud.
 
kiisu 28. november 2001, kl 10.07
Optimistlikule - sinu soovitus on hea, aga minu puhul ei kõlba, sest see laps, kes 3 aastat tagasi sündis, oli minu KOLMAS laps. Rohkem ei taha.
Aitäh kõikidele heatahtlikele vastajatele!
 
irene 01. detsember 2001, kl 16.27
Soovitan kasutada loodustooteid. Ise kasutan Thermojeticsi sarja, kus on olemas toit Sinu organismile seestpoolt ja shampoon juuste hoolduseks väljastpoolt. Ise kasutan juba paar nädalat ja juuksed ei lange enam peotäite kaupa välja. Laps saab 10-kuuseks. Igal juhul tasub proovida. Müüakse ainult firma konsultantide kaudu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!