Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
linaseemned
 
* 27. november 2001, kl 09.29
Kas keegi on joonud linaseemnejooki? Viimases kodutohtris õpetati selle tegemist, pidi organismi seespidiselt puhastama. Kas kellelgi on kogemusi kuidas see mõjub?
 
Linda 27. november 2001, kl 10.22
Linaseemneid müüakse ka apteekides. Väga head on Soome omad (graanulid) - neid ei pea jahvatama ega midagi. Lisa vaid 1 spl täis hommikupudru või mille iganes sisse. Seedimisele mõjub tõepoolest hästi. Ja üks hea omadus veel - täiesti maitsetud, seega toit säilitab oma maitseomadused.
 
kogenu 27. november 2001, kl 11.34
Linaseemnete puhastav efekt väljendub selles, et lööb kõhu nii lahti, et istud pool päeva tualetis ja pepust jookseb nr. 10 niit.
 
kah kogenu 27. november 2001, kl 13.20
Kui kannatad kroonilise kõhukinnisuse all ja loodad linasemnetest abi - tühjagi! Ostsin 5 pakki Pellaxit (linaseemnegraanulid), tarvitasin 5 päeva järjest, üks kord käisin asjal, aga see üks kord oleks niisama ka käinud.
 
Jessi 01. detsember 2001, kl 22.46
Minul oli linaseemnetset küll abi-panen hommikuse müsli või pudru sisse natuke linaseemneid ja nisukliisid.Tähtis on päevas seejuures ka piisavalt vedeliku tarbida.Hoiab seedimise väga hästi korras.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!