Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
atoopiline dermatiit
 
chameleon 28. november 2001, kl 11.40
Kas kellegil on kogemusi sellise hädaga ja mida siis teile arstid selle ägenemise puhkudeks on välja kirjutanud ja mida vahepealseks, nö. rahulikuks perioodiks nahahoolduseks soovitavad?
 
kaja 28. november 2001, kl 12.55
Minu arst on välja kirjutanud selliseid salve nagu Fucidin ja Elocon.Vaheperioodi ravimite valik on lai ja targem on minna dermaapteeki, kuigi sealsed tooted on üsna kallid.Ma ise olen praegu rase ja ei saagi muud kasutada kui Avene sarja tooteid ja ühte Ducray šampooni, aitab päris hästi, kuigi mul läks vahepeal ka haigus ägedaks, lausa villid tulid.Arst ei osanud millegagi aidata, otsisin siis ise internetis ja apteegist abi.Raseduse ajal on selliste asjadega raske, kõik salvid on ju hormonaalsed ja ei sobi.Kuigi minu kogemus on, et need salvid aitavad ainult alguses paar nädalat ja siis jääbki asi korduma.Päikest ja solaariumit saab edukalt kasutada, eelmine talv mul lausa polnudki solaariumis käimise tõttu mingit probleemi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!