Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Epilaator
 
November 30. november 2001, kl 10.21
Pole küll tervisemure, kuid sobivamat rubriiki lihtsalt ei leidnud.
Asi selline - mängin mõttega sisse osta epilaator. Et mugav kasutada ja suht kauakestev ning ilus tulemus.
Samas olen kuulnud, et karvade eemaldamine epilaatoriga olla üsna valus.

Epilaatoriomanikud, palun jagage oma kogemusi - kas epilaator teeb jalad ilusasti puhtaks? Kui kauaks? Kui sageli epilaatorit kasutate?
Kui tugev on epileerimisega kaasnev valu? Kas keegi on selle protseduuri valulikkuse pärast epilaatori n-ö nurka visanud ja leidnud, et kulutas raha mõttetule vidinale?

Aitäh vastajatele!
 
blumps 30. november 2001, kl 11.15
Olen epilaatorit kasutanud juba u. 3 aastat ja kokkuvõttes olen rahul.

Enne mässasin igasugu kreemide ja värkidega, aga nendega kasvab ju hästi ruttu tagasi. Epilaatoriga püsivad jalad siledad märksa kauem, eriti nüüd, kus karvad on nõrgemaks jäänud. Suvel, kui paljaste säärtega käin, ajan u. 2 nädala tagant, talvel harvem.

Valus on küll, aga tundlikkus väheneb pikapeale ka. Parem on epileerida peale dushi vms, kui nahk on soe. Siis tulevad karvad ka korralikumalt välja, mitte ei murdu katki lihtsalt. Mina olen igatahes valu ära kannatanud. Pealegi peaks nüüd ju igasugu poppe valuvähendavaid epilaatoreid saada olema?

Tegelt on minu jaoks probleem hoopis see, et karvad kipuvad naha sisse kasvama. Koorin ja möllan küll, aga ikka tekivad siuksed imelikud punnid.

Nii et soovin siredaid sääri :)
 
ewa 30. november 2001, kl 11.19
Nii. Ma küll ei soovitaks osta, omal kodus seisab niisama.. See valu, mis epileerimisel tundma peab on köömes. Hullem on see, et edaspidi hakkavad karvad sisse kasvama ja sellised väikesed mädapunnikesest tekkima tingitult sellest. Paranedes jätavad need väikese laigukese ja kokkuvõttes on jalad HIRMSAD! Nüüd, aasta hiljem hakkavad mu jalad alles normaalseks tagasi minema. Muidugi soovitatakse karvade sissekasvamise vältimiseks nahka palju koorida ja kreemitada, aga - mis te mõtlete, et ma ei teinud seda?!?!?! Ei aidanud midagi!
Nii et mõtle..
 
chameleon 30. november 2001, kl 11.20
Mina ostsin selle vidina umbes aasta tagasi ja nüüd ei kujutaks enam ette seda zilettide ja kreemidega mässamist, kuna probllem oli ka natuke tõsisem, kui "10 karvakest kummalgil säärel". :)
Ütlen ausalt, et esimene kord olid ikka pisarad silmis, seda enam, et oli ju vaja mul töödelda, nagu ütlesin, mitte ainult säärte piirkonda vaid ikka kuni tagumikuni välja.
Aga edasi läka asi kergeks. Kuna minu karvad on väga tugevad ja elujõulised, siis endale elu kergemaks tegemise eesmärgil käin korra nädalas profülaktika mõttes jalad üle. Ja ei mingit valu (kuigi mul on päris tavaline epilaator, mitte see jahutava-tuimestava värgiga). Samas sõbranna, kellel karvakasv tunduvalt nõrgem, võib tõesti lõdvalt terve kuu muretult siledana ringi käia. Minul muidugi on muutunud karvakesed kah tunduvalt peenemateks ja leebemateks võrreldes raseerimise päevadega.
Mida veel soovitada võin, on karedama nuustukuga ennast sagedasemalt harjata ja kasutada mõnda kergevalt koorivat kreemi, et karvad sisse kasvama ei hakkaks. Igaljuhul soovitan sellesse vidinasse investeerida küll, kui ei ole hunnikut raha kotis, et laseriga karvakaotust katsetada.
 
chameleon 30. november 2001, kl 11.33
Tahan veel lisada, et minul tekib just igasuguseid nõmedaid punnikesi epileerides tunduvalt vähem (praktiliselt 0) kui ziletiga kraapides. Ja ka sissekasvanud karvu ei esine absoluutselt rohkem, kui "möödunud aegadel".
 
k 30. november 2001, kl 11.37
Mul on just probleem sissekasvavate karvadega. Sain suvel sellise karvanääpsupõletiku, et istusin 10 päeva nahahaiglas. Mulle näiteks sobib kuum vaha paremini, kuigi hädapärast käib ka epilaator ( peale selle kasutamist on muidugi nahaga palju tegemist ), eriti kui pole aega salongi vahatama minna.
 
reti 30. november 2001, kl 12.11
Mulle tundus küll valu talumatu ja loobusin. Igatahes on valu sama, kui võtta punt juukseid ja üritada neid korraga koos juurtega välja tõmmata. Brrr!
 
Kiisu 30. november 2001, kl 12.30

Minul ka epilaator ja olen rahul. Epilaatorit on hea kasutada kui karva pikkus ei ületa 2-3 millimeetrit. Loomulikult kui kukud 1 cm või veel pikemaid karvu kitkuma on valus (esimene kord ma nii tegingi, no loll olin). Ja mida edasi, seda harvem tuleb epilaatorit kasutada, pole lihtsalt vajadust. Olen nõus ka sellega, et nahka tuleb koorida ja harjata. Mina soovitan küll epilaatorit!
 
Kai 30. november 2001, kl 13.06
Jätkuks epilaatoriteemale tekkis mul küsimus, et kas ka bikiinipiirkonna saab epilaatoriga tip-top korda? Mismoodi osa naised saavutavad üldse omal selle ilusa sileda, probleemideta bikiinipiirkonna? Mina olen igatahes raskelt hädas sellega...
 
maakas 30. november 2001, kl 13.09
Andke andeks, olen maalt ja hobusega. Mis see bikiinipiirkond on? Ajate tuti päris maha või? Milleks?
 
Kai 30. november 2001, kl 13.26
Kas just kõik maha aetakse, aga ega pole ilus küll kui nappide stringide vms. pesu vahelt karvad välja turitavad.
 
Kiipsu 30. november 2001, kl 13.27
to maakas: ei koondad sinna keskele ühe ilusa kriipsu/kolmnurga/südame, mis iganes ja mujalt nülid kõik maha!!!
 
chameleon 30. november 2001, kl 13.34
Võib ju olla, et ma olengi sihuke tuimem tükk, aga kasutan bikiinipiirkonna korrigeerimiseks tõesti ka epilaatorit. Naljakas ongi, et minule tundub selle masinaga üle põlve tõmbamine valulikum, kui ümber selle teise koha askeldamine.
Kõik on individuaalne. Minu üks sõbranna sureks aga maha, kui peaks kulmupiirest ühegi karva välja tõmbama. :)
 
jana 30. november 2001, kl 13.37
Olen kasutanud epilaatorit kaks aastat ja olen rahul, et selle investeeringu tegin. Valuleevendajaga on päris normaalne, tunned vaid väikesi torkeid, kui karvad on jämedamad. Suvel ma ei viitsinud epilaatoriga jännata, kuna võtab kaua aega, ja kasutasin zhiletti, kuid karvad kasvasid kiiresti tagasi ja olid tugevamad ja tumedamad. Epilaatoriga ajades muutuvad nõrgemaks ja peenemaks. Mis karvade sissekasvamisse puutub, siis epilaatoriga oli kaasas selline kare shvamm, mis ongi mõeldud selleks, et pesemise ajal nühid sellega sääri ja karvad ei hakka sisse kasvama. Mina seda küll pidevalt ei kasuta, kuid pesen ühe teise kareda shvammiga ja ka see aitab. Koorinud pole ma kunagi. Epilaatorist veel niipalju, et sääri ei saa epilaatoriga kunagi nii siledaks kui zhiletiga.
 
pikk kogemus 30. november 2001, kl 14.09
epilaatoriga. 5 aasta ringis. Mulle isiklikult sobib see variant jalgade silestamiseks väga hästi. Valulikum on kaenlaaluste epilaatoriga puhastamine kuid see on võimalik. Bikiinipiirkonna puhul olen avastanud, et odavaim ja efektiivseim moodus on kord käia salongis kuuma vahaga eemaldamas ja paar-kolm korda epilaatoriga, seejärel uuesti salongis. Suhteliselt efektiine on peale epileerimist kasutada salongis müüdavat karvakasvu aeglustavat geeli.
 
elevant 02. detsember 2001, kl 19.47
kuulge, aga kas salongis bikiinipiirkonna karvu eemaldamas käia nagu natuke imalik pole? et vôôras inimene ja ajad kohe püksid maha ning tädi hüppab tuti kallale? olen tahtnud minna aga häbenen. ja kas keegi kogenum tartus mônda head salongi teab?
 
KIKU 03. detsember 2001, kl 08.25
Kas keegi,oskab öelda,et kas kodus on ka vóimalik vahaga karvu eemaldada vói peab alati salongi minema?
 
Kiisu 05. jaanuar 2002, kl 17.20
Mul on epilaator kodus olemas juba terve aasta aga ma ei taha teda kapist väljagi võtta kui ma mõtlen kui valus see on olen proovind nahka enne epileerimist jääga külmutada valu on natuke väiksem aga ikka väljakannatamatu. Kas keegi teab mingit nippi kuidas valu leevendada? Palun aidake
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!