Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
orgasmimure
 
noor naine 02. detsember 2001, kl 13.06
lugu järgmine:
raseduse ajal mingiks ajaks kadus huvi seksi vastu, kuid peale sünnitust tuli tagasi ja topelt. nüüd on laps aastane ja seks on korras(korra päevas), kuid orgasmid on kitsid tulema. kui kaks kuud tagasi sain orgasmi pea iga kord, siis nüüd nii mõnikord.ma ei saa aru, mis nüüd juhtunud on, kõik läheb nii nagu vaja , eelmängust kuni peaaegu lõpuni ja siis on tunne et kohe nüüd ta tuleb ja moment hiljem on erutus kadunud ja orgasm saamata.
see olukord tapab mu ,kõige hullem on see et ma suutsin kuidagi teesklema hakata ja nüüd on mul piinlik mehele rääkida ,et vot enam ei saa ja endal on rahutu olla ,et ei saa. Mida teha, kas ma hakkan frigiidseks jääma või? pean arsti juurde minema äkki? või läheb see olukord mööda?
palun antke nõu mida teha, kuidas uuest saada orgasme?
 
k 02. detsember 2001, kl 13.59
mina saan ainult teatud asendites
ei tea kas see on imelik?!
seega soovitan proovida erinevaid poose et leiax selle õige
 
kullatükk 02. detsember 2001, kl 18.19
Su probleem on muutumas psüühhiliseks. Räägid, et oled hakanud teesklema, ja ei julge oma murest mehele rääkida. Mida rohkem nii käitud, seda rohkem probleem süveneb. Kujuta nüüd ette, et pooled vahetuksid ja Sinu mees oleks hoopis see, kes hakkaks oma naudinguid teesklema. Siis ei pingutaks Sa enam paremate tulemuste nimel. Sinu meest aga tabaks masendus. Abi tuleks ta siis otsima näiteks siia foorumisse.... Tegelikult saad Sa ennast aidata vaid nii, kui oma mehele ausalt ja ilustamata oma murest räägid. Sellisel puhul võib teie olukord ajutiselt paraneda, aga mingi aja pärast, kui orgasm taas saabumata jääb ei tohi Sa enam uuesti teeselda. Siis kordub jälle vana lugu. Selline protsess on pikaajaline ja nõuab Sult tugevat närvi ja julgust seista silmitsi tõega.
Vaevalt sa nüüd frigiidseks jääma hakkad. Pea siis meeles, et see ei ole ainult Sinu probleem, see on teie probleem. Julget pealehakkamist!
 
lollu 03. detsember 2001, kl 10.15
Kurb, kui miskit väga head ja mõnusat ühtäkki lihtsalt enam ei saa. Veel kurvem, et teeseldakse kõige tähtsama inimese ees... Ma loodan väga, et olukord muutub endiseks.

Samas on mul endal ka mure. Ma pole kordagi elus orgasmi saanud. Milline see üldse olema peaks? On küll väga hea, aga midagi sellist, mis kuumade hoovustena mööda keha käiks või lendamise tunde tekitaks... never!
Milline on orgasm? Ma tean, et kõleb tobedalt, aga äkki ma siiski saan ja lihtsalt ei oska ära tunda, et see nüüd ongi?
 
Rella 03. detsember 2001, kl 12.56
Lollu, mul samam mure, mis Sulgi!!
Et on olnud nii hea tunne, aga .... ikkagi pole vist see, millest kõik niiiiii vaimustatult räägivad.
Tahaks ka!!!
 
Ingrid 03. detsember 2001, kl 13.28
Noor naine

Kujutan ette , et sellise probleemiga naisi on palju.
Ka minul, peale lapse sündi samuti. Üks mis kindel,proovi rääkida oma murest teisele poolele. Ja seksi ajal ära mõtle orgasmi saamisele, üritage teisiti kui tavaliselt. Võibolla oleks vaja eelnevalt luua meeleolu, romatika jm selle taoline.
Mind näiteks hakkasid seksi ajal kummitama igasugu olmeprobleemid, eriti kui laps alles väike oli. Aja möödudes läks asi paremaks , eriti siis kui mehega asja arutasime, hakksin ennast vabamalt ja paremini tundma, ka erinevad asendid vahelduseks aitavad.Arsti poole ära kohe ruttama hakka.

Ole tubli
 
Pipa 03. detsember 2001, kl 13.41
Kas see oli nüüd 80% või midagi sinnakanti naistest kogevad vaid klitoriaalset orgasmi, nii et ühtes ei pruugi te seda kunagi saama hakatagi.
Aga kui üxkord saate, uskuge, küll te ta ära tunnete...
Seni hophop vibraga mässama!
Ilusaid elamusi!
(jutt oli lollule ja Rellale)
 
k 03. detsember 2001, kl 14.54
mina imestasin ka paar aastat et mis mõnu see on
aga siis kui ta ükskord tuli... no words for that
mõtlesin ka enne et äkki ma olen juba saanud aga nö ei tundnud teda ära, aga see pole lihtsalt võimalik
btw see oleneb kindlasti ka partnerist sest eelnevatega ma seda ei kogenud Ja ei saa öelda et nad poleks pingutanud
 
Miriam 03. detsember 2001, kl 16.40
Aga mina, teate, saan alati, kui vennaga seksin! Geenid vist...
 
Imestav Tüüp 03. detsember 2001, kl 21.14
Sa armas Miriam oled aktiivne nendel lehekülgedel päris mitme teema juures.A mis Sa sest nii hõiskad,et vennaga paned ja kõik on OK!Egas siis kõik saa nii teha.Orgasm on aga täitsa individuaalne värk ja mõned pidid alles peale 30-end saama hakkama,aga et sünnitusega need asjad seoses vist on,kuidas jälle kellelgi.Orgasmi tunneb küll ära ja seda millegi muuga segi ei aja.Kes kahtleb,tähendaB POLE OLNUD.Aga seksimõnu ja orgasm on veel omaette "elukad".Ja mulle mõjus sünnitamine nii,et kui enne ei olnud mingit eelmängu vaja,kui tahtsin-anna aga minna,ära mängi.Nüüd on see aga hoopis teisiti-mängu ja libestitki on tihti vaja.Orgasme hakkasi aga tõesti alles nüüd saama!Tähendab õnnelikus keskeas.
 
Marii 03. detsember 2001, kl 22.30
ja mina arvasin, et tüüp öeldakse meeste kohta:) mu sôbranna kutsub oma poegi tüüpideks ja minu lapsel on koolivennad kôik tüübid.
 
amanda 09. detsember 2001, kl 12.43
Orgasm on yldjuhul garanteeritud, kui eelmäng on piisav. Las mees tegeleb sinuga: suuseks, hellitused, suudlused jms. See kytab täielikult yles. Eriti suuseks. Loomulikult pead ka mehele samaga vastama. Tegelikult erutab ka ennast mehele suuseksi tegemine, mees läheb ikka päris pöördesse ja on veel innukam sinuga tegelema. Loomulikult asendid. Aeglane stiil - ei tohi kiirustada! Rahulik, aga pöhjalik. Proovige järgmist asendit: (vöib tunduda nats crazy, aga sulle mugavaim ja väga kaif) ole piisavalt suure ja körge laua peal selili, hoia kätega laua äärest kinni ja las mees siseneb sinusse pysti seistes. Seetöttu ka laua körguse olulisus. Alguses aeglaselt ja seejärel vähe rajumalt. Vöid oma jalgu sättida nii ja naa. Nii, kuidas parem on. Ja veelkord: kui mehele ei meeldi sulle suuseksi teha, siis on viimane aeg teda seda tegema panna. Voodis tuleb vördselt nii andja kui saaja olla. Ja mönikord, kui isu väga suur on, tuleb ka natuke egoist olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!