Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
tabudest
 
Miriam 03. detsember 2001, kl 10.28
Oh, kus nüüd moorikari kukkus kräunuma! Mici, kui su kass saaks hormoontablette võtta, nii et miisusid ei tuleks, -kes teab, võib olla ta lasekski venna ligi! Lollid olete, verepilastuse mõiste on selleks välja mõeldud, et debiilikuid ei sünniks! AGa kui suhtest lapsi ei sünni, ei ole mingit põhjust megaheast seksist loobuda. Veider on see tänapäeva maailm ikka küll - ühelt poolt SEKS IGA HINNA EEST, aga teiselt poolt - kui partneril armuke - oh häda, kui magad vennaga, oled hull! SAmal ajal - suuseks on IN, grupikas kah jne. Loobuge ometi sellest kristliku valemoraali jäänustest (millel, tõsi küll, teatud füsiloogiline alus vanasti oli). BTW, vennaga magamine on samasugune patt kui suuseks ja grupikas - nii, et naised, kähku selili ja nunnaasend sisse!!!
 
mirr 03. detsember 2001, kl 11.04
Ise said aru, mida öelda tahtsid? Kahtlen.
 
ellu 03. detsember 2001, kl 11.16
Oma isa ja pojaga ka magad või? Teete äkki kohe grupika vanaisad ka kambas?
 
Karia 03. detsember 2001, kl 12.54
Oot kus see moorikari kräunub ehk siis kus algne teema on?
 
Miriam 03. detsember 2001, kl 13.03
Algne teema oli - kas miski on püha?
AGa mina tahan öelda seda, et oma vennaga/onupojaga magamine ei ole teragi ebanormaalsem, kui olla ntks homo või lesbi. Ometigi - homoabielusid ju legaliseeritakse. Ei saa aru, miks vennaga seksida on loomuvastane, aga sõbrannaga mitte.
 
Miriam 03. detsember 2001, kl 13.03
Eelmise jätkuks - lesbilise sõbrannaga (naised omavahel) ma mõtlesin.
 
Ingrid 03. detsember 2001, kl 13.13
Inimesed võiksid endale aru anda mida ütlevad ja teevad. Tundub ,et Mirjam eriti tagajärgedele ei mõtle. Arvan, et igal asjal on piirid , kõike võib teha ja tahta. Tihtipeale vigu parandada ei taheta kui midagi valesti läheb. Ahjaa, tekkis küsimus.Kas Mirjamil ka lapsi on? Kui on ,kas oled nõus ka oma lapsega mõnusid järgi proovima. Üldiselt on kindlaks tehtud , et see selline on üks "väike" hälve inimesel,kes tegeleb kõiksugu võimalike ja mõnesmõttes ebainimlike mõnudega.
Inimesed on erinevad, samuti nende tahtmised ja vajadused,kuid siiski...
 
Mici 03. detsember 2001, kl 14.01
Kui kass saab tablette, siis ei taha ta üldse kedagi, veel vähem venda. See kassijutt oli mul jumala tõsi, ise ka imestasin, et kuidas kass nii intelligentne on! Inimene erineb mõnes mõttes loomast, eks ole, Mirjam? See erinevus ei ole kergesti seletatav ja on igaühe juures ka omakorda erinev.
Kes ütles, et homo- ja lesbiabielud on normaalsed?? Loomulikult mitte, aga siingi on raske täpset piiri panna, sest sümpaatia samasoolise vastu ei ole ju sugugi ebanormaalne.
Inimene pole kerge olla.
 
Miriam 03. detsember 2001, kl 15.04
Hehee, Mici, sümpaatia samasoolise vastu ei ole ebanormaalne, kirjutad... Ja venna vastu sümpaatiat tunda on äkki ebanormaalne, nii või? Ja miks ma ei või oma venda kallistada - kas sina tobust kassiteadlane, tuled mõõdad ära, kas tal selle peale tõuseb ja kõvaks läheb? Ja kui läheb, kas mul on siis ebanormaalne vend? Kuule, Micikene, õpi veel elust ja vaata ette et su olevane/tulevane oma õele headmeelt ei tee (igaks juhuks ära võtagi sellist kutti, kellel ilus õde juhtub olema).
 
Bella 03. detsember 2001, kl 15.08
Ärge võtke väga tõsiselt, mis ma nüüd kirjutan kommentaariks, aga... ega suhted õdede-vendade vahel ei ole alati suur tabu olnud. Minu teada vähemalt, antiikajaloos on seda ette tulnud, samuti prantsuse kuningakojaski on vist mitu printsi-hertsogit olnud, kes oma (muide abielus olevate) õdede vastu õrnu tundeid on omanud...
 
Ingrid 03. detsember 2001, kl 15.25
Samuti on teada ajaloost kuningakodade narridest ja valik saladus laps-värdjatest. Tagajärjed verepilastusest tulenevalt on üpriski tõsised.
 
Miriam 03. detsember 2001, kl 15.31
Ingrid, aga tänapäeval ei saada ju lapsi, kui ei taheta! Millised muud tagajärjed siis veel saavad olla
 
Mici 03. detsember 2001, kl 15.32
Ei, Mirjam, mina ei tule sinu venna nokut mõõtma, kui teie kallistate, minul ei ole üldse selle vastu midagi, kui õde-venda kallistavad. Aga kui nad puhtalt keppi teevad, siis minule ei meeldiks, see ei sobiks minu tõekspidamistega kokku. Vahele ma siiski ei segaks, kui nad täie mõistuse juures on ja mõlemad vabatahtlikult asja juures ka, las teevad, nad on lihtsalt niisugusel tasemel nagu nad on.
Süvapsühholoogilist analüüsi ei saa siinsetes kommentaarides ju teha, aga normaalsel inimesel on tavaliselt hea vaist valimaks ka seksis, mida teha ja mida mitte.
Miks Sa räägid õest-vennast, aga ei räägi isast-tütrest või emast-pojast? Järelikult on Sinulgi mingi piir. Kordan veel, see piir on inimeseti erinev.
Oma kassi intelligentsusest olen siiski vaimustuses. Muide, minu kass armastas oma venda väga, nad magasid kogu aeg kaelakuti koos, usu või ära usu, hoidsid käppadega üksteise ümbert kinni! Aga kui suureks said, kui seksiks läks, siis tuli piir vahele.
Ka homosuhetega on looduses samuti, teatud määral on need olemas, aga ükski samasooline paar ei säti ennast kokku nii nagu meie homod nüüd nõuavad.
Inimene mitte ainult ei seksi, vaid ka mõtleb mõnikord.
Head mõtlemist, Mirjam!
 
naine 03. detsember 2001, kl 15.57
Mul ei ole sõnavaras nii jubedat ja halba sõna nagu ma Mirjami puhul tarvitada tahaksin....
 
Miriam 03. detsember 2001, kl 16.08
Aga naine, kas sa oled kade või? Minul on viimase peal armulugu ja megahea seks ja sina otsid sõimusõnu? Milleks? Kellele ma koos oma vennaga nüüd siis kurja teen vöi mispoolest meie seksi pärast maailm halveneb? Räägi mullegi. Ootan lausa huviga.
 
marka 03. detsember 2001, kl 17.04
Mida te nüüd kräunute selle Miriami kallal? Mida ta on teinud? Ta ei räägi sellest, et magab oma lapsega vöi vanaisaga nagu teie proovite siin selgeks teha. Las teeb oma vennaga mida tahab, niiakaua , kui sellest debiilikuid lapsi ei sünni, on ju köik korras. Teie, moraalijüngrid, vöiksite möelda parem sellele, et elus on sada korda hullemaid asju - abielulahutused, mille all kannatavad lapsed (mida aga keegi hukka ei möista, see on ju nii normaalne) vöi abielu körvalt armukese pidamine (mis tundub ka normaalne olevat, kui sellega petetakse teist inimest). Aga vennaga magamine, kus mölemad pooled on rahul ja kellelegi ei tehta sellega halba, on ju igaühe oma otsus. Teistel pole sellega mingit asja. Ise pole küll selle peale tulnud ja pole ka vajadust, mees ja lapsed on olemas, köik on ok, aga Miriamit hukka ka ei möista. Hea seks on palju väärt, inimesed, öppige olema TOLERANTSED.
 
vvv 03. detsember 2001, kl 18.00
Aga Mirjam, lihtsalt uudishimu pärast, kas sa oma isaga või pojaga ka seksiksid kui oleks eeldust arvata (vastavalt pojanaine või ema on maininud, et seks on super), et hea on?
 
Miriam 04. detsember 2001, kl 10.05
vvv, ega siis kellegi teise mainimine ei tee seksi sama isikuga veel minu jaoks "super-iks". See on ikka kahe inimese váheline säde, mis põlema lööb ja mida enam takistada ei saa. Nagu loodusjõud või nii. Poja-isaga seda vaevalt et saabki tekkida, kuna üks teise suhtes kasvataja ja teine kasvatatav. Rollid oluliselt teised. Aga kui tekiks? who knows? Võib olla mõni tibi magabki oma issiga, arvestades eesti väiksust ja vallaslaste arvu.
 
Liisa 04. detsember 2001, kl 10.26
To Miriam: mul pole muud öelda, kui et sa oled tõsiselt haige inimene. Selliseid asju nagu sina teed lihtsalt ei tehta. Jääb arusaamatuks, mida sa sellega taotled, et saad kuulsaks või? Muide neid perverte pole kunagi austatud ega hakata ka seda kunagi tegema. Ole omaette!!!!!!!
 
Minake 04. detsember 2001, kl 11.05
No on ikka issanda loomariik rikkalik. Mida selline siia oma head kuulutama tuli kui tal kõik OK on. Jälk jutt suhu tagasi.
 
Miriam 04. detsember 2001, kl 11.08
Liisa, mis tähendab, et ei tehta? Tuled hoiad mul põlved koos või? Miks ma sellepärast tõsiselt haige olen, kui mul mõnus on? ARu ma ei saa... Kas need on vähem haiged, kes vibraatorit kasutavad? Oled sa liisake, keskaja nunnakloostrist või? Kes sa siuke üldse oled, et tuled mulle ütlema, mida tehakse ja mida mitte: see on ju ainult suhteline. Vanasti oli haige juba see naine, kes ise seksi tahtis.
 
crissu:) 04. detsember 2001, kl 11.22
Mirjam - sinu teemapüstituse esimene jutt on ikka väga eluvõõras küll

kiisukesele hormoontablettide söötmine võtab ära innaaja ja siis ei kisu kiisukest kellegi ligi - olgu ta siis vennake või mis iganes isane - loomariigis paaritutakse ikka vaid siis kui on innaaeg - kui see tablettidega ära nullida siis seda aega ei ole

inimestega seda vast võrrelda ei saa...

ja teistele
eks iga inimene ise seab oma moraalsusele piirid ja mis ühele tundub lubamatu ja mõeldamatu tundub teisele normaalne

ei maksa hakata üksteisele oma "tõde" pähe raiuma, kui ei toetata kahekäega - no mis parata - elada tuleb oma elu ikka ise ja oma tuttavate sugulaste keskel
vastavalt südametunnistusele siis nende suhtumist aktsepteerides või ignoreeides

oh läks jälle kogemata pikale - palun mind selle eest nüüd mitte kividega (loe:sõnadega) pilduma hakata!
 
Mici 04. detsember 2001, kl 13.11
Ma loodan, et Miriami kui sellist ju tegelikult ei ole, on lihtsalt teema püsti pandud ja teema iseenesest on huvitav. See on inimeseks olemise raskustest. Kui meie mõtted sõdivad instinktidega. Inimene on mõnes mõttes tõesti rikutum kui loom, sest ta mõtleb paljud asjad välja, millega siis ennast rikub.
Miriami loo puhul on see selgesti näha.
Kui Miriam oleks olemas, peaksime talle kaasa tundma, sest seksimisel esineb ka vaheaegu ja siis võib saabuda masendav kahetsus.
 
Miriam 04. detsember 2001, kl 13.18
Huvitav, Mici, mida ma peaksin kahetsema? Masendav kahetsus võib seksimise vaheajal saabuda ka juhul, kui partneriks pole vend, muuseas. Minul aga on seksimise vaheaegadel ka suurepärane oma vennaga aega veeta ja koos olla. Ilmselt soetan kellegiga lapse(d) ja jäängi vennaga kokku elama.
MIDA MA PEAKSIN KAHETSEMA, TE NAPAKAD! kahetsege oma võimetust orgasmi saada, armukeste juurde jooksvaid mehi ja sõnakuulmatuid lapsi! Mina ei kahetse midagi, ilusamat suhet ei kujuta ette. Ja mis tobe mood teil on siin hakata näägutama kõiki, kes julgevad vähegi teiesugustest erineda. Tundub, et ma pole esimene ega jää ka viimaseks.
 
crissu:) 04. detsember 2001, kl 15.10
Miriam
kas sa ise ka tead, milleks sa sellise teema üldse püsti panid?
ootasid tõsimeelselt poolehoiu ja kiiduavaldusi?

ja kui sa arvad, et need napakad on, kes sedasi ei reageerinud - siis on sul vaimseks arenguks kasvuruumi veel küll ja küll

ole pealegi rahul ja õnnelik oma elu ja suhetega - need ju sinu valikud - ära ainult NÕUA, et teised inimesed sellist eluvaadet pooldaksid

kui sinu loogika järgi võtta peaksin ma tulevikus üliõnnelik olema, kui mu pojad üksteist igakülgses suhtes rahuldaksid ja otsustaksid koos elada (nagu paarid ikka elavad)- ei mingeid naise ringitõmbamise muresid ega midagi
 
Deya 04. detsember 2001, kl 16.52
irww..hea teema ikke küll. polegi vist see ütlus, et kaks kolmandikku inimestest on ... imelikud. Jõudu!:)
 
Mici 04. detsember 2001, kl 17.25
Miriam, võta siis asja rahulikult, kui Sa ise rahul oled! Võib-olla Sina tõesti ei kahetse kunagi ja see on sellisel juhul Sinu õnn. Kahetsus on raske tunne, on hea, kui sellest pääsed.
Sa pead tunnistama, et Sind on lihtsalt kõigil raske mõista, Sa oled mõnes mõttes suur erand. Ja kas Sa saad kindel olla, et suhe vennaga on igavene? Kas vend on teistmoodi kui teised mehed?
 
Taiplik 06. detsember 2001, kl 15.16
Tundub, et Mirjam on mingi noor ja loll. Ja komplexidega ka, sest mis muidu ta siin mitmel leheküljel keksib oma vennakepiga!
Ju siis omal ikka süda valutab, et asi pole see päris õige. Meestel tihti suva, keda karata. Kui kodus sihuke lahke õde võtta, siis mix ka mitte! Aga vaevalt, et ta sinuga kokku jääb. Sellist juttu võib ta ajada vaid sinu moosimisex. Kord võtab omale naise ja teeb sellega lapsed ja sina pühi suu puhtax. Aga kui ta ikka hästi suur siga on, siis peab sind elu aeg armukesex... :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!